Jasně! Buff na koně a sesekatMiNiMaRekxD píše:Tak mám Heala a ani expy nejsou nejhorší ... Včera sem začal a ted sem dodělal 75 lvl
Prostě to tu není xD
-
heparinsan
Re: Prostě to tu není xD
-
MiNiMaRekxD
- Lv.13

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
heparinsan píše:Jasně! Buff na koně a sesekatMiNiMaRekxD píše:Tak mám Heala a ani expy nejsou nejhorší ... Včera sem začal a ted sem dodělal 75 lvla je to úplně stejné jak drak
Bez buffu ale full příšerky
Neodsuzujte mě kvůli mému jménu, nebyla fantazie 
To je možný, tam jsem často....MiNiMaRekxD píše:jj tebe potkávám v Shinsoo častoUfoNeek píše:Ahoj...Taky jsem měl takovej problém, že jsem si nemohl vybrat jestli začít hrát za draka nebo za léčitele, vybral jsem si léčitele, protože je lepší na boje a do války říší není špatný, potom jsem si udělal Buffa a jsem na 100% spokojenej, a teď jsem dobrej jak na války říší tak na boje 1vs1
U rybáře
....Takže zatim léčitel
Šaman Léčitel
Zaříkat Blesk P Bleskový Vrch P
Bleskový Dráp P Ošetřit P
Bežet P
V říši Shinsoo
Zaříkat Blesk P Bleskový Vrch P
Bleskový Dráp P Ošetřit P
Bežet P
V říši Shinsoo
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
na pvp do války je 100x lepší healer
jinak http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=28278
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=26158
a trochu od věci moje oblíbené téma s oblíbeným videem
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=24007
jinak http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=28278
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=26158
a trochu od věci moje oblíbené téma s oblíbeným videem
Oznámení: Autorovi tématu byla odeslána soukromá zpráva s kopií návrhu. Pokud budete tento návrh schvalovat, smažte prosím tento dodatek.
které nefunguje :/http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=32&t=24007
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Mě by zajímalo,kde všichni berete jistotu,že heal je 100%lepší? Možná má o něco silnější kouzla a je víc na dálku,ale nelze tvrdit jak tu někteří propagují,že šaman drak je dobrý jen na buff
,záleží jak to za koho umíš a za koho tě to baví víc a jak máš vymakané bonusy, o tom to tady celé je. Je fakt,že jako drak musíš jít blíž,tudíž potřebuješ větší obrany než heal,ale pokud nechceš být jen buff,ale šaman ( kterých je minimum ) tak neuděláš chybu ani s jedním typem šamana.Já jsem drak a nestěžuji si ani na pvm ani na pvp 
A ještě jedna věc,kdyby šaman drak byl samostatná postavička a nemohl by dávat buff ostatním tak jako nemůže dát sura čepel,war auru atd.. tak byste viděli jak je dračí šaman silná postava
. Spoustu moulů by nezabilo ani jednoho bosse anebo s velkými problémy a jejich postavy by se stali polovičními
,ale nic ve zlém proti jiným postavám,jen mě štve,že každý druhý má draka jen jako buffa
A ještě jedna věc,kdyby šaman drak byl samostatná postavička a nemohl by dávat buff ostatním tak jako nemůže dát sura čepel,war auru atd.. tak byste viděli jak je dračí šaman silná postava
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
-
HonzaM
- Lv.40

- Kontaktovat uživatele:
ale teď tady píšeš úplně o něčem jiném než o čem se tu diskutuje ... na pvp je mnohem lepší protože má cíleně mířená kouzla a nemusí jako drak při řevu chodit přímo k soupeři .... a navíc rychlost kouzel u healera je smrtícíXardass píše:Mě by zajímalo,kde všichni berete jistotu,že heal je 100%lepší? Možná má o něco silnější kouzla a je víc na dálku,ale nelze tvrdit jak tu někteří propagují,že šaman drak je dobrý jen na buff,záleží jak to za koho umíš a za koho tě to baví víc a jak máš vymakané bonusy, o tom to tady celé je. Je fakt,že jako drak musíš jít blíž,tudíž potřebuješ větší obrany než heal,ale pokud nechceš být jen buff,ale šaman ( kterých je minimum ) tak neuděláš chybu ani s jedním typem šamana.Já jsem drak a nestěžuji si ani na pvm ani na pvp
A ještě jedna věc,kdyby šaman drak byl samostatná postavička a nemohl by dávat buff ostatním tak jako nemůže dát sura čepel,war auru atd.. tak byste viděli jak je dračí šaman silná postava. Spoustu moulů by nezabilo ani jednoho bosse anebo s velkými problémy a jejich postavy by se stali polovičními
,ale nic ve zlém proti jiným postavám,jen mě štve,že každý druhý má draka jen jako buffa
-
Xardass
- Lv.19

HonzaM píše:ale teď tady píšeš úplně o něčem jiném než o čem se tu diskutuje ... na pvp je mnohem lepší protože má cíleně mířená kouzla a nemusí jako drak při řevu chodit přímo k soupeři .... a navíc rychlost kouzel u healera je smrtícíXardass píše:Mě by zajímalo,kde všichni berete jistotu,že heal je 100%lepší? Možná má o něco silnější kouzla a je víc na dálku,ale nelze tvrdit jak tu někteří propagují,že šaman drak je dobrý jen na buff,záleží jak to za koho umíš a za koho tě to baví víc a jak máš vymakané bonusy, o tom to tady celé je. Je fakt,že jako drak musíš jít blíž,tudíž potřebuješ větší obrany než heal,ale pokud nechceš být jen buff,ale šaman ( kterých je minimum ) tak neuděláš chybu ani s jedním typem šamana.Já jsem drak a nestěžuji si ani na pvm ani na pvp
A ještě jedna věc,kdyby šaman drak byl samostatná postavička a nemohl by dávat buff ostatním tak jako nemůže dát sura čepel,war auru atd.. tak byste viděli jak je dračí šaman silná postava. Spoustu moulů by nezabilo ani jednoho bosse anebo s velkými problémy a jejich postavy by se stali polovičními
Neřekl bych,že je to úplně o něčem jiném..je to podceňování dračího šamana,já si naopak myslím,že je do válek lepší než healer a rychlost kouzel?tu mám 200 a než střelím tři kouzla tak mám to první obnovené
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
-
HonzaM
- Lv.40

- Kontaktovat uživatele:
Náhodou v poslední době se výrazně zvýšil počet dračích šamanů jako hlavních postav a ne jenom buffů .... a takovej heal hází jedno kouzlo za druhým ani nemusí čekatXardass píše: Neřekl bych,že je to úplně o něčem jiném..je to podceňování dračího šamana,já si naopak myslím,že je do válek lepší než healer a rychlost kouzel?tu mám 200 a než střelím tři kouzla tak mám to první obnovené
-
Xardass
- Lv.19

Ale to je dobře,že se zvýšil,já jsem jen rádHonzaM píše:Náhodou v poslední době se výrazně zvýšil počet dračích šamanů jako hlavních postav a ne jenom buffů .... a takovej heal hází jedno kouzlo za druhým ani nemusí čekatXardass píše: Neřekl bych,že je to úplně o něčem jiném..je to podceňování dračího šamana,já si naopak myslím,že je do válek lepší než healer a rychlost kouzel?tu mám 200 a než střelím tři kouzla tak mám to první obnovené
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
S drakem to je ve válce říší jednoduché. Stačí vyhlídnout si skupinku, dát na ní řev a střílení a máš dost cbSabousek píše:Zarikat blesk je plosne kouzlo, jen musis nekoho zamirit, coz je pro cerveneho ted ve valce hodne tezke. Protivniku je malo. A drap zasahne vic cilu a muzes nekoho liznout za cb. S healerem se take lepe odstreluje z kone typ adavky, co jen ujizdeji. Navic healer ma vyhodu, ze si muze drzet odstup, coz je ve valkach nekdy hodne velka vyhoda. S drakem musis do houfu, kde liznes jednu ranu za druhou. Boj s drakem nemuzu popsat, neznam.
Talismanem můžeš dodělávat ty, co utíkají
Ale po mých zkušenostech(a několika měsících hry za dračí šamanku a nějaký čas i léčitelku) můžu říct, že bm sura je do války říší asi nejideálnější postava.
Slabší léčitelka se v pvp vyrovná dračí šamance, co má na tebe full výbavu
Ve válce říší to ale prostě je tak, že jde jeden člověk na celou skupinu lidí nebo skupina na skupinu a jako léčitel nenabereš tolik, pokud se hodně nesnažíš.
BM surka 90L
Dračí šamanka 103L
Léčitelka 87L
Vše, co šlo, je P. Na herbaření se pracuje.
Dračí šamanka 103L
Léčitelka 87L
Vše, co šlo, je P. Na herbaření se pracuje.