Diskuze: Síla skillů u postav
- fernet236
- Lv.5

- Dal poděkování: 2 poděkování
Re: Diskuze: Síla skillů u postav
rikate nejsilnejsi ale kdyz mate full tk bere 1k
kdyz mate zrusit kouzlo .... max pohyblivost, biolog, kosti, c. elik, jaspis s 18% poskozenim, kritik max odprasknete nekoho na zrusko ochrana neochrana (dmg zruska se muze pohybovat az 8 k bez kritiku:))
kdyz mate zrusit kouzlo .... max pohyblivost, biolog, kosti, c. elik, jaspis s 18% poskozenim, kritik max odprasknete nekoho na zrusko ochrana neochrana (dmg zruska se muze pohybovat az 8 k bez kritiku:))
No tak před rokem a půl jsem měl přístup ke generátoru co vypočítává sílu skillů. Jako určení nejsilnějšího skillu je trochu zavádějící... Asi bych bych to udělal tak, že bych si všecko v generátoru nastavil na 1 a pak si zjistil co to všecko umí ty skilly
Něco takového jsem si zkoušel
Největší nárůst měl asi průraz, ale už je to dýl, a tak nechci moc kecat
Pak mám dojem byl šutr a pak léčka 
Navíc ta adresa generátoru byla nějaká pošahaná a dlouhá - bez šance zapamatovat si
Ale měl jsem to zapsaný ve starým komplu 
Jediné co vím jistě je, že ta adresa je v nějakým příspěvku na fóru GF metinu
Kdo tam najde políčko hledat, bude u mě dobrej, páč to tam vůbec nevidim
Až budu mít náladu možná propátrám to celý fórum 
Mám takovej dojem, že sindi fórům je rychlejší a přehlednější díky tomu "hledat", přestože tu máme takovou rozmazlenou komunitu co umí dobře spamovat
Navíc ta adresa generátoru byla nějaká pošahaná a dlouhá - bez šance zapamatovat si
Jediné co vím jistě je, že ta adresa je v nějakým příspěvku na fóru GF metinu
Mám takovej dojem, že sindi fórům je rychlejší a přehlednější díky tomu "hledat", přestože tu máme takovou rozmazlenou komunitu co umí dobře spamovat
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
- Ostea
- Lv.13

- Dal poděkování: 4 poděkování
To se vam rekne pruraz a prudka rana, ale v pvp je to dost nevyuzitelne. Pokud mam dost silny net a jsem trochu obratny, tak nějaky mental me ve svate vubec nema sanci nejakym prurazem nebo ranou trefit.schvarz píše:S tím pořadím bych souhlasil, ovšem průraz a prudká rána je skoro jedno a totéž. Prudká sice bere méně o malinko ale pořád je to silnější než kámen, možná o malinkjo slabší...
Silny to bejt muze teprv, když se trefíš. Proto bych na první místo zařadil ohnivej šíp, léčku (i když tý se dá taky dobře vyhnout) a dal si vyberte.
- Triton
- Lv.9

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
a nezabudli ste na oblaK? ten je asi najsilnejsi potom aj lečka a pruraz šak najvadši kritik tu dal lovec s oblakem ( čo bol natočený)
-
UzMeToNebavi
- Lv.1

- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
a uvažoval někdo o flusanci ninji?
i když damage asi neni nejsilnější.....je velice slušná....a hlavně
-počítejte s otravou!
neberem přece pouze první damage co dame...musime uvažovat o kouzlu jako celku-tedy všechny jeho vlastnosti.
i když damage asi neni nejsilnější.....je velice slušná....a hlavně
-počítejte s otravou!
neberem přece pouze první damage co dame...musime uvažovat o kouzlu jako celku-tedy všechny jeho vlastnosti.
- DragonShade
- Lv.22

Minutový stun má i mentál:PPrixx píše:Bežet,talisman, healerův Stun...
- epileptic
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Nejsilnější skill byl a vždy bude průraz tečka.Jinak k tomu trefování se a účinosti kouzel
ve válce říši hodim všechny kouzla a co vim že se trefim určitě je duch plamene (ten totiž útočí sám ) jinak minu třeba všechny ,protože tam co mířim ta postava přes lagy už dávno není
a řekl bych že největší mrchy kouzla jsou talisman ,ohnivej šíp ,troják od healera všechno.