BM vs. šaman
BM vs. šaman
čau lidi, zajmalo by mě jestli má šaman (healer i drak) šanci proti BM surovi když budou přibližně 80lvl a budou vyrovnaný ve věcech a bonech...dík za všechny odpovědi 
-
Jirule5511
- Lv.17

- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
-
Jirule5511
- Lv.17

Re: BM vs. šaman
A jo na to sem zapoměla. Tak to může spíše vyhrát Healer.HrochDavid píše:Healer se zase může vyléčit
No problém u healera je, že on se léčí a spotřebuje na to čas, během kterého mu sura pár tisíc zase nasází, bm sura má ochranu, kterou si prostě jen zapne. 
Záleží to na odolnostech, obranách a schopnostech(jak to umí) obou hráčů.
Na sindicatu se to porovnat nedá. Na ofiku to bylo tak, že jsem jako bm surka s léčitelem neprohrála - prostě nestíhal léčit
Záleží to na odolnostech, obranách a schopnostech(jak to umí) obou hráčů.
Na sindicatu se to porovnat nedá. Na ofiku to bylo tak, že jsem jako bm surka s léčitelem neprohrála - prostě nestíhal léčit
-
spiridon
- Lv.9

- Dal poděkování: 1 poděkování
archer by to rozhodně nevyhrálLulinka píše:vyhral by archern blbou otazku blba odpoved
- Žampion
- Lv.21

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Pokud oba budou full tak si neškrtne ani jeden, bo healer nebude nic brát a sura brát něco bude, ale heal si to doléčí takže celkem složitá situace. Jinak takhle ti to nikdo neřekne a vyzkoušej si to sám/sama a zjistíš.
-
iDe
- Lv.10

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak to by ma zaujimalo prečo ?Žampion píše:pokud budou oba proti sobe full tak BM si neskrtne...hadejte proč