Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět
silenth
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Příspěvek od silenth » sob 09. črc 2011 15:25:54

carapage píše:
Kdybi jste udělali nový svět - EKURA !

tak mi věřte že by jste na SD vydělávali 10X tolik, nic by tam nebylo...
jojo,to je pravda každy by si kupoval premium protože by chtěl byt topka a taky by si kupovali kameny +6 do svych veci aby byli aspon trochu dobří

silenth
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od silenth » sob 09. črc 2011 15:29:32

carapage píše:Jo začatky byli nejlepší, hlavně si pamatuju jako prvni toto videjko - http://www.youtube.com/watch?v=GHCCHnx05Wc
Tady na tom videu byli ješte takové textury,které se mi líbily a bylo to všechno uplně jiné než je ted

Shindo
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od Shindo » sob 09. črc 2011 15:37:08

silenth píše:
carapage píše:Jo začatky byli nejlepší, hlavně si pamatuju jako prvni toto videjko - http://www.youtube.com/watch?v=GHCCHnx05Wc
Tady na tom videu byli ješte takové textury,které se mi líbily a bylo to všechno uplně jiné než je ted
A taky tam byli ještě ty rachejtle na omráčení :D ty byli nejlepší , díky něm jsem si pláštoval v c2 s docela blbou výbavou :D
Obrázek
Haruhi vítej zpět ^^

Weexxy
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od Weexxy » sob 09. črc 2011 15:45:53

Ja tu nehram moc zhruba tak 6 mesiacov ! :D a stale je môj problem vtom že neviem aku postavu vlastne chcem hrať začinal som za wara auru byl sem cely happy kdžy mi apdlu prtu 100k a pak sem se niak vypracoval na lvl 61 a hura DGA celej šťastnej když bylo +3 :D a pak se to menilo prešel sem do jien riše dal si to iste jmeno dal niaky lvl 80 prestal sem hrat udelal dalši učet udelal 70 lvl prestal hrat a tak mam asi 8 učtu s postavamy co maj lvl 66+ :D a jen na jedny mam veci :D no jo sem lamka ale tak kdžy sem došel a že bossland co to je metinland si delate srandu co to je ? :D a prišel sem anto co to je asi po 2 mesicich hrani :D
Začinam na novo
Wp Sura - Weexy - lvl : ....

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » sob 09. črc 2011 15:52:09

silenth píše:No já tu hral nějaké ty dva dny po spuštění serveru a jak mi padl první zlaty prut,tak jsem nevěděl co s ním a pak mi pár lidí napsalo že ji mám prodat u obchodnice ale moc sem jim nevěřil,nakonec sem to prodal u té obchodnice a spadl mi kámen ze srdce =D

Mimochodem....Obrázek

Hmm tak to jsi zažil už lepší časi :mrgreen: , ja jsem tu byl až o 10 dní dýl.. :P
Obrázek
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

PospeDrop
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 86 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od PospeDrop » sob 09. črc 2011 16:02:55

Když zavzpomínám,na své začátky (začal jsem 5 dnů po Startu :D ) tak jsem byl jak Alenka v říši dívů (jak psal Mekhbet ;) ) Když jsem poprvé uviděl Lucianskou čepel +9 tak jsem si říkal že ten chlapec co ji má je zavodou,nebo když jsi vzpomenu jak hráč vychec vylepšoval BS na wary,nezapomenutelný .... :D,nebo když jsem si projíždel poprvé Bossland,zabil prvního bosse,první G póté P,nebo když jsem si poprvé v životě sjel DT,OX,Válka říší,prostě nezapomenutelné zážitky,které se bohužel nebudou opakovat..

Jsem ale také rád,že jsem potkal lidi jako je Dzordi,Kosak,Vychec,Michal,a spol (však oni ví ;) )

To co jsem prožil na začátku serveru už nikdy v Metinu nezažiju a to mě mrzí,třeba se mílím a Saggi nás překvapí něčím novým,z čeho budu tak "vyjuchanej" jako na začátku :lol:

Pospe

Omlouvám se za překlepy

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 09. črc 2011 16:51:03

Njn oproti ofiku to opravdu bylo jak spadnout do raje :) Taky jsem sla jen na zkousku. Driv jako ofikova jsem sindi nesnasela, jelikoz mi vzala dost dobrych kamaradskych spoluhracu... No jak vidite zustala jsem a moje valecnice lezi ladem i s Lokwasem:(
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » sob 09. črc 2011 17:04:16

Asi tak nejak jako Missi. Dosel jsem na zkousku a zustal :P
Zacatek na offiku byl supr. Fms jsem prodaval obchodnici,veskere knizky za 5k atd :lol:
Zde uz byla pohoda. Spoustu veci jsem znal z offika. Takze jako lv 65 jsem si kosil lv90+. Nikdo nemel obrany na dyky,ani stity na ninji a skoro zadnej ninja tady nebehal :twisted:
Vsechny lepsi bose jsem si kosil behem chvilky. PM jsem mel porad plny ,ze jsem hackar.Dvakrat si me GM vzali na test,jestli hackuju :lol:
Jo zacatek byl supr. To uz nebude.
Jedine ze by Saggi udelal tak 6-8 novych map najednou. To by byl celkem mazec :lol: ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » sob 09. črc 2011 17:17:32

Začátek byl supr a to jak se bude dál pokračovat je ve všech lidech co hrajou dlouho ,co hrajou chvíli ,ale hlavně v těch co teprve začnou.Takže nostalgii stranou
HRA JEŠTĚ NEZKONČILA DNES JE VÁLKA ŘÍŠÍ A JÁ TAM BUDU
KONEC HRY

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 09. črc 2011 17:20:56

epileptic píše:Začátek byl supr a to jak se bude dál pokračovat je ve všech lidech co hrajou dlouho ,co hrajou chvíli ,ale hlavně v těch co teprve začnou.Takže nostalgii stranou
HRA JEŠTĚ NEZKONČILA DNES JE VÁLKA ŘÍŠÍ A JÁ TAM BUDU
Ja taky ;) :P
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix