no sice nehraju tak dlouho jako vy, kdo tady píšete. Datum mé registrace vidíte, takže nějak okolo toho datumu jsem začal hrát zde

Díky
ježiš to si pamatuju jak bska +0 stáli 30kk ale to už je tak rok zpátky.....to sem svoje DGA +9 vyměnil za bs +2 a byl jsem štastny že ho mám =D až bylo +9 tak to byla ješte dvojnásobná radostBuComBomber píše:Ze začatku jsem byl štastny,že jsem udělal lvl 70(na offiku jen sen)Nevěděl jsem co s prutama.První bs +0 za 30kk,když jsem dal bs na +9 na 14pokus tak jsem byl uplně happy.Byli tu i lepší lidi.Kdyby mi Kahinae neřekla, že existuje nějaky bossland a metinland, tak to nevím do dnes.V červenem lese nebyla mapa:D,do metinlandu se dostat stalo usílí,cestu mi dukladně popsal DarkSoldier(dnes GrexFox).Replik byl lvl 103 a lidi spamovali, že je hacker.Zavedla se svata...no ja nevěděl co dělat, kdo je pirat tanaka atd.Kdyby mi to BivojDND nevysvětlil..tak bych neměl kde vydělavat.Udělal jsem lvl 80.. no to vodko,jsem se radoval jak nejsem dobry...Nevěděl jsem jak si davat do věci bonusy...Jak jsem vyrybařil duši, no to byla radost :DPak je tu cech sin3cate,kterym jsem prošel pulku sindicate...druhou pulku cechem Space...No prostě stare časy,ktere se už nevratí možna na jinde,ale nikde jinde ten začatek nebude takovy jak tady.....
Fortale
To já na offiku sem začal hrát před třemi roky tak když sem přihlasil tak sem šel do města říkam si to je peknýýý... Pak s kámošem sem říkali dem to tamhle prozkoumat tam ještě nebyl a to bylo bukjung..A když poprvé šel se podivat na orky tam sem si říkal tam nikdy nebudu expitZeleninový Salátek píše:Tak já na offiku mlátil pejsky rukou a hrozně jsem nadával,že mě zabíjejí.Pak mi ale jeden človíček napsal větu,kterou nikdy nezapomenu-Pitomče,vem si zbraň.
Daynií píše:Účet založen : 2010-06-04 20:00:10
Datum a čas registrace účtu.
Muhaha eve byla sem o 3s rychlejší![]()
nejlepší byli lidi co byli na začatkuradi pomohli
nikdo nic nemělkaždy se jen předháněl kdo dřív udělá lvlík a první G
![]()
vraťte někdo čas!
Má pěknou tapetucarapage píše:Jo začatky byli nejlepší, hlavně si pamatuju jako prvni toto videjko - http://www.youtube.com/watch?v=GHCCHnx05Wc
kdy jsem hral ještě na offiku s levlem 54 na surovi, tak sem prohledával youtube kvuli cheatum a narazil na to že existují i privatý a hlavně bez hamachito mě nalákalo. V tý době vypadal Sindicate ještě uplně jinak a hlavně i GA/GM kdy to bylo spíš zkušební