hodnota vyhnutí
- plzy13
- Lv.8

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
hodnota vyhnutí
ahoj chci se vás zeptat kčemu je hodnota vyhnutí mam jí na 25 a zdá se mi ze to pridava obranu mam obranu asi 345 a 60 mi ubíraj maximálně 300 na ránu
- Shuichi
- Lv.3

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: hodnota vyhnutí
No nevím co na to říct
máš to v tom slově.. prostě hodnota vyhnutí je ,aby ses vyhnul útoku nepřátelů , třeba když expíš a jdou na tebe příšery a ,když tě trefěj a objeví se MISS tak za to může právě ta hodnota vyhnutí
je možný ,že ti berou pak i mín ,protože často se do tebe netrefěj.. nevím jak jinak to popsat 
- Scorpio
- Lv.5

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Obyčejná hodnota vyhnutí, kterou máš ve věcech jako bonus (šance), ti dává šanci vyhnout se útoku,
ale hodnota vyhnutí způsobená pohyblivostí a zapsaná ve statusu postavy (pevně daná ne šance) procentuelně snižuje ránu od nepřítele (na kouzla to neplatí).
ale hodnota vyhnutí způsobená pohyblivostí a zapsaná ve statusu postavy (pevně daná ne šance) procentuelně snižuje ránu od nepřítele (na kouzla to neplatí).
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
tak na kuzla to neplati na jednom private cisto pvp ninju zabijem aj na 1 skill a dam mu rovnako ako niekomu inemu na koho mam taky utokHeroAss píše:Platí i na kouzla OBČAS (ZKUŠENOSTI+INFORMACE)
-
KuBkO
- Lv.25

- Dal poděkování: 139 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
Na ofiku mi to fungovalo )headshotkeeper píše:tak na kuzla to neplati na jednom private cisto pvp ninju zabijem aj na 1 skill a dam mu rovnako ako niekomu inemu na koho mam taky utokHeroAss píše:Platí i na kouzla OBČAS (ZKUŠENOSTI+INFORMACE)