Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Odpovědět
Tommo
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)

Příspěvek od Tommo » pon 11. črc 2011 1:07:44

carapage píše:
Tommo píše:Ahoj,

no sice nehraju tak dlouho jako vy, kdo tady píšete. Datum mé registrace vidíte, takže nějak okolo toho datumu jsem začal hrát zde :D Ale z ofiku mám něco za sebou, takže rozjezd byla zde opravdu brnkačka. Také to byla nejdřív zkouška na naléhání přátel z ofiku, kteří přišli o mnoho dříve. A nakonec jsem též zůstal. Když si pamatuju z ofiku lopocení za kadou duší, poté než se vůbec načetlo P, shánění prstenů a symbolů kvůli hodnosti, několikahodinové mlácení příšer, aby byla hodnost zase kladná. Brrrr. Tady ač už v době, kdy jsem přišel spousta lidí na to nadávala, já byl jak Alenka v říši divů. Na ofiku člověk o GM nevěděl, zde píšou do chatu. Jsou OX, války říši, člověk zde naplno využije všechny možnosti hry aniž by musel investovat větší částky penízků. Takže vy co jste k ofiku je načuchly a nedostali jste se daleko nebo ti, kteří ho vůbec neznají si toho zde važte je to nesrovnatelné.

Díky
dneska jsem rejpavej a trochu nalitej:mrgreen: ale jak píšeš že vydíme tvý datum registrace..tak to je registrace na foru a ne do hry :ugeek: :mrgreen: snad se nemílym :mrgreen:
Pro vysvětlenou:-), účet byl založen již dříve, ale aktivně jsem začal hrát okolo datumu mé registrace na foru. Myslím, že z mého předchozího příspěvku je to jasné. A kdybych byl "rejpavej" tvůj příspěvek je za dostatečně :-)
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám

matylda
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od matylda » pon 11. črc 2011 1:20:01

NOSTRADAMUS píše:Já když začínal tomu již je dávno někdy na začátku minulých prázdnin:)
To byl chaos nikdo nic neměl...Jedáček stál ve stánku 65KK a to byl +0 a hrůza průmka:) šperky nikdo neměl ....nikdo nevěděl kde je chrám útrapy natož kde je bossland:) a o metinech nemluvím tam nebyla ani noha :)co se týče svaté tak ta byla pro 5 lidí uff to byl ale drop :)) jak jste na tom se vzpomínkama:))))???? žádný spam prosím jen realita:)

Přesně Raty byly 150 na všechno :DD to byla pohodička
Jo a pamatuju si svých 6 K ZB :DDDD

Jus´t because I don´t care dosen´t mean that I don´t udersand

ColaCocaxD
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od ColaCocaxD » pon 11. črc 2011 1:20:34

carapage
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od carapage » pon 11. črc 2011 1:23:38

Tommo píše:
carapage píše:
Tommo píše:Ahoj,

no sice nehraju tak dlouho jako vy, kdo tady píšete. Datum mé registrace vidíte, takže nějak okolo toho datumu jsem začal hrát zde :D Ale z ofiku mám něco za sebou, takže rozjezd byla zde opravdu brnkačka. Také to byla nejdřív zkouška na naléhání přátel z ofiku, kteří přišli o mnoho dříve. A nakonec jsem též zůstal. Když si pamatuju z ofiku lopocení za kadou duší, poté než se vůbec načetlo P, shánění prstenů a symbolů kvůli hodnosti, několikahodinové mlácení příšer, aby byla hodnost zase kladná. Brrrr. Tady ač už v době, kdy jsem přišel spousta lidí na to nadávala, já byl jak Alenka v říši divů. Na ofiku člověk o GM nevěděl, zde píšou do chatu. Jsou OX, války říši, člověk zde naplno využije všechny možnosti hry aniž by musel investovat větší částky penízků. Takže vy co jste k ofiku je načuchly a nedostali jste se daleko nebo ti, kteří ho vůbec neznají si toho zde važte je to nesrovnatelné.

Díky
dneska jsem rejpavej a trochu nalitej:mrgreen: ale jak píšeš že vydíme tvý datum registrace..tak to je registrace na foru a ne do hry :ugeek: :mrgreen: snad se nemílym :mrgreen:
Pro vysvětlenou:-), účet byl založen již dříve, ale aktivně jsem začal hrát okolo datumu mé registrace na foru. Myslím, že z mého předchozího příspěvku je to jasné. A kdybych byl "rejpavej" tvůj příspěvek je za dostatečně :-)
hele sory...ale vydím že si nasr*** jak kdybych si tvuj příspěvek nepřečet co jsi vše napsal, já jen že si na to naštvanej..chtěl jsem tím celím říct že znám hráče kteří se registrovali do hry hned na začátku založení serveru .A do fora se registrovali asi až po 7 měsících..
a nikde jsem nenašek v tvým bývalím příspěvku že by bylo jasný že byl založenej dřív... nezlop se ale moc se vztekáš sem fakt rejpavej ale nechci být za blbce
Obrázek
Poznámky vůdců - 7
.
ObrázekObrázek

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » pon 11. črc 2011 1:25:21

matylda píše:
NOSTRADAMUS píše:Já když začínal tomu již je dávno někdy na začátku minulých prázdnin:)
To byl chaos nikdo nic neměl...Jedáček stál ve stánku 65KK a to byl +0 a hrůza průmka:) šperky nikdo neměl ....nikdo nevěděl kde je chrám útrapy natož kde je bossland:) a o metinech nemluvím tam nebyla ani noha :)co se týče svaté tak ta byla pro 5 lidí uff to byl ale drop :)) jak jste na tom se vzpomínkama:))))???? žádný spam prosím jen realita:)

No osobně pamatuji i raty 200% :) a to byl masakr všude narváno :) tedy pomyslně proti momentální situaci :) to bylo prázdno :))))) nicméně zlaté časy máš pravdu:)
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

matylda
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od matylda » pon 11. črc 2011 1:32:21

NOSTRADAMUS píše:
matylda píše:

No osobně pamatuji i raty 200% :) a to byl masakr všude narváno :) tedy pomyslně proti momentální situaci :) to bylo prázdno :))))) nicméně zlaté časy máš pravdu:)

jestli se nepletu, tak na ofiku u žlutých byl cech který se jmenoval Sindicate i styll toho jak to bylo napsané byl stejný, měla jsem tam svou suru, ale už přesně nevim kdo byl zakladatel, že by to byl náký s GM ? :D myslim že to má určitě nákou spojitost :D

DragonShade
Lv.22
Lv.22
Dostal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DragonShade » pon 11. črc 2011 1:33:11

cech Sindicate ze siony měli Ga Diroin a Saggi

Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)

matylda
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od matylda » pon 11. črc 2011 1:35:30

DragonShade píše:cech Sindicate ze siony měli Ga Diroin a Saggi
tak Saggi jo já si říkala že to musel být náký s GM :D

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » pon 11. črc 2011 1:39:44

Poprosím všechny zůčastněné nechť se řídí tématem vlákna jinak bude zamčeno jen díky nesmyslným spamům a podobně!!!!
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)

NOSTRADAMUS
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od NOSTRADAMUS » pon 11. črc 2011 1:43:46

Ano nový start by uvítal každý ovšem momentálně to do tématu nepatří! :(
Pokud má někdo potřebu nového serveru nechť založí nové vlákno rád osobně tam hodím příspěvek :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D

Who is chatting

offline Mionix