Dnes už hraju jen pro zábavu, vše je jiné, než předtím
Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)
- ercius
- Lv. 11

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Pojďme trochu zavzpomínat na začátek:)
Jak jsem začínal já, bylo to vše (jak už tady všichni říkali-jiné oproti offíku). Líbila se mi aktivita GM (soutěže apod.). Teď není skoro nic
..... Pamatuju si, když jsem udělal lvl 50.. Byl jsem strašně rád, bavilo mě expení, raty atd..
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to si trochu pleteš,co jsem na tohle koukal,tak si tam Saggi vzal pár blbečků a ti se tam rvali:) to bylo všechnosilenth píše:aaa ten turnaj byl myslím pro top 16 a té době jsem byl kolem nějakého 20.místa...ted nejsem ani v top1000
to co myslíš ty je Survival aréna a ta byla pro prvních 16
Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)
-
Hovado
jéé. ještě pamatuju, jak jsem byl na offiku a do lvlu 18 jsem se divil lidem co měli zelenou záři na meči a jak se točí, že jsou hackeři
potom jsem zjistil, že jsou to schopnosti...
Jak jsem došel na sindi a padl mi první prut zlata v Bokjungu, myslel jsem si že jsem boháč. Dal jsem lv 70 a chtěl jsem si udělat dropa, tak jsem rozprodal celoou postavu a udělal si dropa silné tělo... no jéje to bylo radosti že mám silné tělo na G a beru 400 na senutí
myslel jsem si, že jsem nejnaitemovanější člověk na sindi že mě nedá ani Tichos... to byly časy...
dnes abych mohl expit, musím s sebou táhat PvP výbavu...
Mimo téma: Červených je tu jak mravenců... nedivte se že vás killuju na metinech 90, poděkujte svým hráčům v topce!
Jak jsem došel na sindi a padl mi první prut zlata v Bokjungu, myslel jsem si že jsem boháč. Dal jsem lv 70 a chtěl jsem si udělat dropa, tak jsem rozprodal celoou postavu a udělal si dropa silné tělo... no jéje to bylo radosti že mám silné tělo na G a beru 400 na senutí
Mimo téma: Červených je tu jak mravenců... nedivte se že vás killuju na metinech 90, poděkujte svým hráčům v topce!
-
ColaCocaxD
- Lv. 11

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
myslim že neni dulezity co to je ale koukej nato jak dlouho vydrzi oproti sobeDragonShade píše:to si trochu pleteš,co jsem na tohle koukal,tak si tam Saggi vzal pár blbečků a ti se tam rvali:) to bylo všechnosilenth píše:aaa ten turnaj byl myslím pro top 16 a té době jsem byl kolem nějakého 20.místa...ted nejsem ani v top1000
-
silenth
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
Survival aréna nebyla ani spuštena,toto si dobře pamatuju a bylo to pro top 16 kteří se tam mohli dostat přes uriela,bez divaku jen tam mohli byt ti,co natáčeliDragonShade píše:to si trochu pleteš,co jsem na tohle koukal,tak si tam Saggi vzal pár blbečků a ti se tam rvali:) to bylo všechnosilenth píše:aaa ten turnaj byl myslím pro top 16 a té době jsem byl kolem nějakého 20.místa...ted nejsem ani v top1000
- Peto1488
- Lv.1

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
prodej BS-ek po 25kk po pár dnů zpuštění serveru,neměl jsem kam dávat yangy 
Pořádek je pro blbce -- Inteligent ovládá chaos
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
No na to si taky pomatuju jak jsem začal hrát na offiku za ninju a divil jsem se to to tam tomu hráči svítí za záři na meči.Hovado píše:jéé. ještě pamatuju, jak jsem byl na offiku a do lvlu 18 jsem se divil lidem co měli zelenou záři na meči a jak se točí, že jsou hackeřipotom jsem zjistil, že jsou to schopnosti...
Jak jsem došel na sindi a padl mi první prut zlata v Bokjungu, myslel jsem si že jsem boháč. Dal jsem lv 70 a chtěl jsem si udělat dropa, tak jsem rozprodal celoou postavu a udělal si dropa silné tělo... no jéje to bylo radosti že mám silné tělo na G a beru 400 na senutímyslel jsem si, že jsem nejnaitemovanější člověk na sindi že mě nedá ani Tichos... to byly časy...
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
silenth
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
po pár dnech? BSka se začali prodávat až tak po 3.tydnechPeto1488 píše:prodej BS-ek po 25kk po pár dnů zpuštění serveru,neměl jsem kam dávat yangy
-
Jirule5511
- Lv.17

A už je to tady..silenth píše:po pár dnech? BSka se začali prodávat až tak po 3.tydnechPeto1488 píše:prodej BS-ek po 25kk po pár dnů zpuštění serveru,neměl jsem kam dávat yangy
Jsi je měl dávat ke mě, já jsem měla místa dostPeto1488 píše:prodej BS-ek po 25kk po pár dnů zpuštění serveru,neměl jsem kam dávat yangy
Ale začátky byli super. Když si vzpomenu jak jsem prvně vlezla do zaniklé
Tam jsem narazila na Tichoše a ten mi zdělil že vepředu to nemá cenu že musím až dozadu tam, že je teprve legrace
Zamilovaná a štastná
ninja ( lvl 108 ) blbne v Kerindoru
healerka ( lvl 102 ) blbne v Kerindoru
dračice... blbne a buffuje
At žije modrá
http://www.youtube.com/watch?v=38DNXVNxy6k
ninja ( lvl 108 ) blbne v Kerindoru
healerka ( lvl 102 ) blbne v Kerindoru
dračice... blbne a buffuje
At žije modrá
http://www.youtube.com/watch?v=38DNXVNxy6k