Čas dokáže změnit věcí

yooyo souhlasimwajgl1K píše:Začátky byli krásný..Pamatuju si jak sem byl heozně happy když mi padl prut na 2kk
sem mohl skákat radostí do stropu.. Nikdo neměl Vodní a natož Shell....
![]()
Proto by bylo dobrý, teda aspoň pro mě (jeste nejsem tak velkej lvl, ikdyz veci mam luxus´, aby zalozili novy svet EKURA..Chvíli to vypadalo nadějně, ale pak to zase cele smazali..
Staryma casama ma clovek vetsinou namysli,kdyz nic neznal a zacinal hrat.carapage píše:yooyo souhlasimwajgl1K píše:Začátky byli krásný..Pamatuju si jak sem byl heozně happy když mi padl prut na 2kk
sem mohl skákat radostí do stropu.. Nikdo neměl Vodní a natož Shell....
![]()
Proto by bylo dobrý, teda aspoň pro mě (jeste nejsem tak velkej lvl, ikdyz veci mam luxus´, aby zalozili novy svet EKURA..Chvíli to vypadalo nadějně, ale pak to zase cele smazali..
o tom to je. Stejnak už to nebude zas jak od začaátku založení sindi ale jen spíš o výnosu na SD..ale i tak to mi je jedno hlavně že se bude zas hrát od 0
![]()
![]()
Každý tady vzpomíná na starý časi - že to bylo o hodně lepší a když se tu zákládalo několik témat ohledně kvuli založení novýmu světu, tak s toho byli všichni pryč a psali že větší hloupost nemohly GA napadnout.
To doteď nechápu, jediný co jsem na tom pochopil..tak je že plno hráčů dřív píše než přemýšlí - následně toho pak litují