Já to chápu téměř stejně, jen si myslím, že v MetinLandu ( Zemi Přitažlivosti) to bude padat stále stejně, jen v jiných mapách ( ohnivka, ledovka, les apod.) to bude padat víc, aby tam hráči taky chodili. Alespoň, tak jsem to pochopil jáRacochejl píše:a pokud to dobře chápu, tak drop předmětů je trvale zvýšen asi ve všech lokacích
Bugatti píše:Já to chápu téměř stejně, jen si myslím, že v MetinLandu ( Zemi Přitažlivosti) to bude padat stále stejně, jen v jiných mapách ( ohnivka, ledovka, les apod.) to bude padat víc, aby tam hráči taky chodili alespoň, tak jsem to pochopil jáRacochejl píše:a pokud to dobře chápu, tak drop předmětů je trvale zvýšen asi ve všech lokacích
no já to chápu tak, že meteorů bude všude víc(krom přitažlivky) a drop bude větší všude...tak uvidíme jaká bude praxecrazyman píše:Bugatti píše:Já to chápu téměř stejně, jen si myslím, že v MetinLandu ( Zemi Přitažlivosti) to bude padat stále stejně, jen v jiných mapách ( ohnivka, ledovka, les apod.) to bude padat víc, aby tam hráči taky chodili alespoň, tak jsem to pochopil jáRacochejl píše:a pokud to dobře chápu, tak drop předmětů je trvale zvýšen asi ve všech lokacích
A tuším, že ve všech mapách krom metinlandu budou více padat meteory to bude suprrrrrr