pak radili vypnou a znovu zapnout launcherNew Life píše:Zkusil jsem každeho Balsa 5x a furt to samé... a už na to nemam naladu
SWAMP je TU !!!
-
- Lv.8
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
To už jsem taky zkusil asi 5x a nic...dup82 píše:pak radili vypnou a znovu zapnout launcherNew Life píše:Zkusil jsem každeho Balsa 5x a furt to samé... a už na to nemam naladu
-
- Lv.8
a restart kompuNew Life píše:To už jsem taky zkusil asi 5x a nic...dup82 píše:pak radili vypnou a znovu zapnout launcherNew Life píše:Zkusil jsem každeho Balsa 5x a furt to samé... a už na to nemam naladu
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
No mě to tak zafungovalo. Shodil jsem hru, vypnul jsem launcher, načetl ho znova a hned to šlo.New Life píše:To už jsem taky zkusil asi 5x a nic...dup82 píše:pak radili vypnou a znovu zapnout launcherNew Life píše:Zkusil jsem každeho Balsa 5x a furt to samé... a už na to nemam naladu
Ještě jak tady někdo psal, zkus restart compu.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Zkousel sem projet vsechny Balsa ve vsech risich a na vsech CH a i znovuspusteni launcheru a nic.dup82 píše:tak proc tam ja jsem?Belichar píše:Nechápu proč se nemůže udělat normální mapa do který můžeme kdykoliv zajít když budeme chtít a být tam jak dlouho chceme, tohle zase s nějakýma ukolama + k tomu tam ani ted nejde jít, zase nějaký mínusi to má. Sem zvědavej na to až se tam dostanu, pokud mě to tam někdy pustí. Kdyby tu byl aspon někdy napsaný čas kdy se tam může jít..
spis si precti co se tu vse psalo
Holt to zase jde jen nekomu.Nekde je nejspis chyba.Expici mapu si predstavuju ze tam bude max podobny ukol jako na offiku do jeskyne.A ne ze nejde vubec spustit.Nevim proc by se melo jezdit do jinych risi za Balsem,to proste nema logiku.Melo by to fungovat ze prijedu spustim ukol a splnim ho.Uz je ta 12 hodinova prodleva a jeste to nejde spustit a ani clovek nevi za jak dlouho to pujde.To jako mam skakat kazdej 5 minut zkouset jestli to nahodou nejde?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Prosimtě co jako děláš? Já už to mám dávno udělaný, krev v inventáři. Jenže portneš se na tu horu, hodí tě to z5 na začátek chrámu, když tam chceš jet není tam most. Prosimtě rači si ty ted zjisti okolnosti jak to je venku jo. Vím vše co se tu psalo tak se uklidni prosimtě...dup82 píše:tak proc tam ja jsem?Belichar píše:Nechápu proč se nemůže udělat normální mapa do který můžeme kdykoliv zajít když budeme chtít a být tam jak dlouho chceme, tohle zase s nějakýma ukolama + k tomu tam ani ted nejde jít, zase nějaký mínusi to má. Sem zvědavej na to až se tam dostanu, pokud mě to tam někdy pustí. Kdyby tu byl aspon někdy napsaný čas kdy se tam může jít..
Mapa: Super konecne misto kde se da expit i vydelat poradny balik
CAS: katastrofa
ja bez hodnosti jsme to mel cca 1,5hodiny coz je podle me dost skoda. Kdyby me to koplo a pak bych mohl zase delat ukol bylo by to super ale bohuzel nemuzu a tak asi budu muset cekat xx hodin nez me to pusti dal coz je podle me minus.
Kazdopadne kdo se do te mapy dostane tak verte ze nebudete chtit vyjit :DD Sice bez buffu je to celkem tezke, ale dobre je ze i kdyz davate napr: prvni psi tak vam to hazi veci jako zbrane od 65 +7 a furu cihel 500k coz je super.
Doufam ze se Saggi jeste rohodne pozmenit cas a dobu na cekani do dalsiho vztupu at mame pro co hrat
PS: vazne nekomu padl prut 10kk?
CAS: katastrofa

Kazdopadne kdo se do te mapy dostane tak verte ze nebudete chtit vyjit :DD Sice bez buffu je to celkem tezke, ale dobre je ze i kdyz davate napr: prvni psi tak vam to hazi veci jako zbrane od 65 +7 a furu cihel 500k coz je super.
Doufam ze se Saggi jeste rohodne pozmenit cas a dobu na cekani do dalsiho vztupu at mame pro co hrat

PS: vazne nekomu padl prut 10kk?
zde:PVM sura WP 105lvl cíl mé mise je dát všechny věci na P cíl splněn
SURA říše Zelene po tom co vidim ty agresivní lidi v pritazlivce chci mit vlastni říší chovate se jak exoti http://www.youtube.com/watch?v=0gTKoVE2 ... r_embedded
SURA říše Zelene po tom co vidim ty agresivní lidi v pritazlivce chci mit vlastni říší chovate se jak exoti http://www.youtube.com/watch?v=0gTKoVE2 ... r_embedded
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
pak radili vypnou a znovu zapnout launcher[/quote]
To už jsem taky zkusil asi 5x a nic...[/quote]
a restart kompu[/quote]
jasne a proc ne rovnou preinstalovat metin ne? To jen hadate.Je tam proste nejaka casova prodleva,u kazdeho jina(nejspis podle trapny hodnosti) A kazdeho to tam pusti uplne nahodne.
To už jsem taky zkusil asi 5x a nic...[/quote]
a restart kompu[/quote]
jasne a proc ne rovnou preinstalovat metin ne? To jen hadate.Je tam proste nejaka casova prodleva,u kazdeho jina(nejspis podle trapny hodnosti) A kazdeho to tam pusti uplne nahodne.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
-
- Lv.8
ty uz jsi tam byl?Belichar píše:Prosimtě co jako děláš? Já už to mám dávno udělaný, krev v inventáři. Jenže portneš se na tu horu, hodí tě to z5 na začátek chrámu, když tam chceš jet není tam most. Prosimtě rači si ty ted zjisti okolnosti jak to je venku jo. Vím vše co se tu psalo tak se uklidni prosimtě...dup82 píše:tak proc tam ja jsem?Belichar píše:Nechápu proč se nemůže udělat normální mapa do který můžeme kdykoliv zajít když budeme chtít a být tam jak dlouho chceme, tohle zase s nějakýma ukolama + k tomu tam ani ted nejde jít, zase nějaký mínusi to má. Sem zvědavej na to až se tam dostanu, pokud mě to tam někdy pustí. Kdyby tu byl aspon někdy napsaný čas kdy se tam může jít..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
CrazyBull « úte 8:59 pm »

@
Tomori « úte 8:57 pm »

@
CrazyBull « úte 8:50 pm »

@
Tomori « úte 8:48 pm »

@
TomasFoxx « úte 8:26 pm »

@
libast « úte 8:08 pm »