WP se z delaka nic nevyrovnáZerac_21 píše:Jak si to tu bude dávat BM sura s pěknou výbavou? Temná Ochrana by měla snížit poškození příšer, ne?
Když s elíkem bude mít útok 200, tak moc pomalý nebudevymahac píše:ano, ale BM sura je pomalej, a to je jeho zkáza
NO buffne mám zásnubní prsten hrát může kámoš spíš jde o ten level.SpraTekk píše:72 % Buff mám a jede to krásně =)Renegade2 píše:JO jasně prý wp-čko to ustojí krásně, tak to jsem asi lama, bez různých podůrných elíků atd ani omylem když se to všechno nasype najednou.
E:Doplácíte na to že máte vlastní bufferky..tam se člověk jen tak nebuffne sám
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Nevýhoda je, že s tou šamankou musíš fůrt jen zdrhat kor když máš WPčko...Renegade2 píše:NO buffne mám zásnubní prsten hrát může kámoš spíš jde o ten level.SpraTekk píše:72 % Buff mám a jede to krásně =)Renegade2 píše:JO jasně prý wp-čko to ustojí krásně, tak to jsem asi lama, bez různých podůrných elíků atd ani omylem když se to všechno nasype najednou.
E:Doplácíte na to že máte vlastní bufferky..tam se člověk jen tak nebuffne sám
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |