prsten nefunguje myslímRenegade2 píše:Je jedno když umře dám obnovení na místě, portnu se prsten nabufuju teda kámoš já bych to asi nestíhl a potom at si klidně znovu umře když nebude mít zkušenosti.
SWAMP je TU !!!
- BumBlee
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Když si nasadím náramek z tygřích kosti + černý elixír + buffy ( které jsem ještě nezkoušel ) tak sloupnu na kritik i ty orky, ezoretiky tak do poloviny ZB, hážu z dálky a dokážu jich celkem dost zabít, protože jim nemusím na tělo, ale zase po 10 minutách mám na sobě celou armáduZerac_21 píše:Jak si to tu bude dávat BM sura s pěknou výbavou? Temná Ochrana by měla snížit poškození příšer, ne?
Naposledy upravil(a) Bugatti dne stř 20. črc 2011 13:26:16, celkem upraveno 1 x.
-
vymahac
- Lv.17

- Dostal poděkování: 5 poděkování
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
No prý tam normální pergy fungujou nezkoušel jsem, prsten ne?BumBlee píše:prsten nefunguje myslímRenegade2 píše:Je jedno když umře dám obnovení na místě, portnu se prsten nabufuju teda kámoš já bych to asi nestíhl a potom at si klidně znovu umře když nebude mít zkušenosti.
- BumBlee
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 14 poděkování
právě, že nevím... kdesi jsem to četla... myslím, že to bylo v novinkáchRenegade2 píše:No prý tam normální pergy fungujou nezkoušel jsem, prsten ne?BumBlee píše:prsten nefunguje myslímRenegade2 píše:Je jedno když umře dám obnovení na místě, portnu se prsten nabufuju teda kámoš já bych to asi nestíhl a potom at si klidně znovu umře když nebude mít zkušenosti.
-
terpen
- Lv.16

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
prsten funguje mam to odskoušené na sobeRenegade2 píše:No prý tam normální pergy fungujou nezkoušel jsem, prsten ne?BumBlee píše:prsten nefunguje myslímRenegade2 píše:Je jedno když umře dám obnovení na místě, portnu se prsten nabufuju teda kámoš já bych to asi nestíhl a potom at si klidně znovu umře když nebude mít zkušenosti.
-
DaggerT
- Lv.9

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Ve swampu prsten funguje. Nefunguje na cestě mezi chrámem a Strážčem hory či jak se jmenuje.
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
komu se tam nelibi nemusi tam chodit ale at se zdrzi komentaru
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
- Absinthak
- Lv.14

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování