SWAMP je TU !!!
-
KuBkO
- Lv.25

- Dal poděkování: 139 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
asi ted plácnu blbost ale nesouvisí to padání taky s hodností? věčině padají jen náramky ale pár lidí už ukazuje i to ostatní... těd mě ukamenujte 
Už jen forko...
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nene i me padali naramky. I Manzel ma ted bez hodnosti nausky a nahrdelnikyodoaker píše:asi ted plácnu blbost ale nesouvisí to padání taky s hodností? věčině padají jen náramky ale pár lidí už ukazuje i to ostatní... těd mě ukamenujte
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
jen pouhá myšlenkaSabousek píše:Nene i me padali naramky. I Manzel ma ted bez hodnosti nausky a nahrdelnikyodoaker píše:asi ted plácnu blbost ale nesouvisí to padání taky s hodností? věčině padají jen náramky ale pár lidí už ukazuje i to ostatní... těd mě ukamenujte
Už jen forko...
- Zeleninový Salátek
- Lv.25

- Dostal poděkování: 20 poděkování
Takže to padá ze všeho?

Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
-
KuBkO
- Lv.25

- Dal poděkování: 139 poděkování
- Dostal poděkování: 58 poděkování
- kingkasek
- Lv.5

- Dal poděkování: 13 poděkování
lidi pm jak se tam dostat pls beru z5 uz vim
Naposledy upravil(a) kingkasek dne stř 20. črc 2011 23:18:56, celkem upraveno 1 x.
-
iDe
- Lv.10

- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
filiph1
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

Opet musim bohuzel oponovat..... primarne SD2 je urceno lvlum 75-80 dalsi lvl je mozne naexpit ve watery...80-90 dalsi lvl zde postrada smysl.... tudiz lvl 90-100 coz povazuji za zasadni krok zde proste nema kde hledat utociste..... jedine doporuceni pro test je udelat si postavu lvl90 a zabehni si na metiny:) uvidis sam jak to v metinlandu funguje.... myslim, ze budes velice prekvapen...Saggitarius píše:swamp byl a je zamyslen jako exp + drop mapa (analogie k SD2)
SD2 je pro 60 - 80 lvl primarne,
doted se tam sice expili i vyssi lvl, ale ty doufam nyni prejdou na nova bojiste a zaroven se ulevi pro nizsi lvl v pritazlivce
vcera kdyz byl poradan event (nasledne zrusen pro spatny ohlas) pro otevreni swampu, tak stale ma nekdo potrebu hlasat ze pro male lvl se nedela nic, ja za to nemuzu ze mate maly lvl, postavanim na namesti a boji u skladu jej nikdy nikdo neziskal a at mi nikdo netvrdi ze neni misto, nebot co jsem kdy navstivil jak cerveny les, jeskyne 2ku ap. tak jsem tam potkal jen par zivacku, takze to ze se delaji eventy a nove veci pro vysoke lvl berte jako motivaci pri svem rozvoji
Naposledy upravil(a) NOSTRADAMUS dne stř 20. črc 2011 23:06:19, celkem upraveno 1 x.
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)