Tá absorbcia je atribút toho kúzla a to myslím vypnúť nepôjde, ale tak tie moby s malým lvl by sa mohli odstrániť. Takto to ozaj pôsobí len ako by to bolo naschvál. Bez nich by to bolo tak akurát. Tie príšery majú aj tak dosť veľky dmg keď tam ste bez buffu. A ešte sa zabíjať sám o psy. Smiešneterpen píše:Jestli by se dala vypnout absorbace u čepele at to tak klidne zustane, v opačném případe hmm. Pochopil bych kdyby to bylo jen u zvirat, ale u všech to vypadá jako naschvál, ted je WP ve swampu na nic, mentál múže obojruč, aurak ma auru tudiž nejvěčí DMG, ostatni maj silný kouzla.
SWAMP je TU !!!
-
2GeNiE3
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Shinsoo
niečo príde
niečo príde
-
2GeNiE3
- Lv.6

skúsil si isť do zadu na tie "ťažšie" ?Bugatti píše:Má už někdo s tímto zkušenosti? Dělal jsem Q pro opičí krev s mou 105, která je bez věcí, jelikož už za ní nehraju, vybijím opice už asi hodinu a stále krev nepadla, hodil jsem prázdnou láhev na zem, ale pak jí znovu vzal a už to tady vybíjím určitě hodinu a stále nic, padne ještě nebo je toto ještě nějáká neopravená chybka?
Shinsoo
niečo príde
niečo príde
- KingTemplar
- Lv. 11

- Dostal poděkování: 4 poděkování
tak sem napsal ticket, se žádostí o vysvětlení.. jelikož tady GM nereaguje.. napíšu vám sem jak to dopadlo.. až mi někdo odepíše..
Podpis odebrán pro porušení pravidel.
- Žampion
- Lv.21

nikdo vas nenutí tam chodit,podle mne je to schválně,aby se trochu vyrovnaly chary,pač by to tam ovladl jen WP...no co že nemuže čepel,ma jeste strach a brnko,což jsou na PvM supr kouzla,tak se snad bez čepele obejdete ne?
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.
Drop na prd,exp naprd...nehraju.
"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031
Dragon shaman --- 119lvl.
Drop na prd,exp naprd...nehraju.
"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031
jdi na tezsi a zmen kanal:)Bugatti píše:Má už někdo s tímto zkušenosti? Dělal jsem Q pro opičí krev s mou 105, která je bez věcí, jelikož už za ní nehraju, vybijím opice už asi hodinu a stále krev nepadla, hodil jsem prázdnou láhev na zem, ale pak jí znovu vzal a už to tady vybíjím určitě hodinu a stále nic, padne ještě nebo je toto ještě nějáká neopravená chybka?
Asi tam netrefím2GeNiE3 píše:skúsil si isť do zadu na tie "ťažšie" ?Bugatti píše:Má už někdo s tímto zkušenosti? Dělal jsem Q pro opičí krev s mou 105, která je bez věcí, jelikož už za ní nehraju, vybijím opice už asi hodinu a stále krev nepadla, hodil jsem prázdnou láhev na zem, ale pak jí znovu vzal a už to tady vybíjím určitě hodinu a stále nic, padne ještě nebo je toto ještě nějáká neopravená chybka?
-
2GeNiE3
- Lv.6

strach a brnko má, toť obranné kúzla. Ale čepeľ vďaka ktorej má útok nemôže použiť? 
Shinsoo
niečo príde
niečo príde
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
pri WP to je chyba v cepeli na kazdom private je tento bug takze je to asi neopravitelne jedine co mozu urobit je fakt zrusit len tie psy lv 1

Za podpis ďakujem Mawiskovi
- Absinthak
- Lv.14

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování
Vyrovnat v rámci možností postavy by se měly nastavením obran u příšer, ne tím, že zbraňoví "nemůžou" zapnout své kouzlo.Žampion píše:nikdo vas nenutí tam chodit,podle mne je to schválně,aby se trochu vyrovnaly chary,pač by to tam ovladl jen WP...no co že nemuže čepel,ma jeste strach a brnko,což jsou na PvM supr kouzla,tak se snad bez čepele obejdete ne?
- KingTemplar
- Lv. 11

- Dostal poděkování: 4 poděkování
vždyť o to jde.. jenže GMka to určitě udělali schválně..headshotkeeper píše:pri WP to je chyba v cepeli na kazdom private je tento bug takze je to asi neopravitelne jedine co mozu urobit je fakt zrusit len tie psy lv 1
Podpis odebrán pro porušení pravidel.