v čom je ten rozdiel?.. obidvoje je samovraždaJe to uplnej rozdil jit do svate bez ochrany a na pvm mit buglou čepel
SWAMP je TU !!!
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Shinsoo
niečo príde
niečo príde
- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
DragonShade píše:já jsem tam spokojen,s mentálem si dávám metin 110tky sám do 5 minut:))
Bavily sme se o tom dnes rano vid?

- DragonShade
- Lv.22
- Dostal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jojo:) ještě trochu zapracuju na věcech a pude to ještě líp:)) a mám pocit že mají obranu na meče:DDRusila píše:DragonShade píše:já jsem tam spokojen,s mentálem si dávám metin 110tky sám do 5 minut:))
Bavily sme se o tom dnes rano vid?Mám to sice nákladnější ,ale taky mi to de dobře
Jdu zkusit hrát od začátku,takže se pečlivě koukejte jak se to nemá dělat:-)
Tak promin ...ale neměli by byt všecky chary vyrovnane?:D Jak v pvp tak v pvm? jeden z duvodu proč bych tam ty čokliky nechal i snima se to da a to mi surove nevymluviteKingTemplar píše:nojo.. hroznej rozdíl... vždyť jenom ubíráš sám sobě..

Jinak jak jste řikali (už někdo psal předtim) WP sura nepokulhava v pvp (jen musite věděl jak si ho udělat.(ma zrušeni kouzla a to je taky hodně velka vyhoda

Gracius 75lv Aura Warrior (drop)
Xela 103lv Aura Warrior (prodám)
RedWhite24ks Aura Warrior (prodam)Info:
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=43754
taky se mi zda že maj mrchyDragonShade píše:jojo:) ještě trochu zapracuju na věcech a pude to ještě líp:)) a mám pocit že mají obranu na meče:DDRusila píše:DragonShade píše:já jsem tam spokojen,s mentálem si dávám metin 110tky sám do 5 minut:))
Bavily sme se o tom dnes rano vid?Mám to sice nákladnější ,ale taky mi to de dobře

Gracius 75lv Aura Warrior (drop)
- KingTemplar
- Lv. 11
- Dostal poděkování: 4 poděkování
ok.. tak začni porovnávat ninju na dálku s warem na tělo.. když chceš mít vyrovnané charyGracius píše:Tak promin ...ale neměli by byt všecky chary vyrovnane?:D Jak v pvp tak v pvm? jeden z duvodu proč bych tam ty čokliky nechal i snima se to da a to mi surove nevymluviteKingTemplar píše:nojo.. hroznej rozdíl... vždyť jenom ubíráš sám sobě..
Jinak jak jste řikali (už někdo psal předtim) WP sura nepokulhava v pvp (jen musite věděl jak si ho udělat.(ma zrušeni kouzla a to je taky hodně velka vyhoda)

Podpis odebrán pro porušení pravidel.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 101 poděkování
- Dostal poděkování: 53 poděkování
všechny chary maj stejny možnosti, ale (dost velky ale) každy ma vyhody v nečem jinym - aurak rachle seka, BM,šamani - maj silny kouzla.Gracius píše:Tak promin ...ale neměli by byt všecky chary vyrovnane?:D Jak v pvp tak v pvm? jeden z duvodu proč bych tam ty čokliky nechal i snima se to da a to mi surove nevymluviteKingTemplar píše:nojo.. hroznej rozdíl... vždyť jenom ubíráš sám sobě..
Jinak jak jste řikali (už někdo psal předtim) WP sura nepokulhava v pvp (jen musite věděl jak si ho udělat.(ma zrušeni kouzla a to je taky hodně velka vyhoda)
a tedka je WP jako mental jen s jedinym dropnym rozdilem - damage
mental muže obojručku WP nikoliv. takto WP nemel až tak velky dmg v porovnani napr. s warem ale ustal toho mnohem krat vic, a ani to nezabil tak rychle.
jinak pokud nechapeš že každej char je na neco jinyho tak mi te je velice lito
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Lenarso píše:aha jaktože třeba BM nebo healer nemaj při PvP taky něake omezení?já bych taky chtěl si užít v PvP víš?WP je dělaná na PvM stejně jako BM na PvP a chci vidět jak to třeba jen se strachem umlát횎ampion píše:nikdo vas nenutí tam chodit,podle mne je to schválně,aby se trochu vyrovnaly chary,pač by to tam ovladl jen WP...no co že nemuže čepel,ma jeste strach a brnko,což jsou na PvM supr kouzla,tak se snad bez čepele obejdete ne?a spoléhat že se zreflektuje utok a zabije je to no nwm nwm
![]()
A co třeba základ v bsku 20 % odolnost na magii chytráku.Na magii má každej od lvl 70 20% v základu
KONEC HRY
- headshotkeeper
- Lv.19
- Dostal poděkování: 3 poděkování
no to je take brutaaalne omedzenie ako keby to nefungovalo aj na wp suruepileptic píše:Lenarso píše:aha jaktože třeba BM nebo healer nemaj při PvP taky něake omezení?já bych taky chtěl si užít v PvP víš?WP je dělaná na PvM stejně jako BM na PvP a chci vidět jak to třeba jen se strachem umlát횎ampion píše:nikdo vas nenutí tam chodit,podle mne je to schválně,aby se trochu vyrovnaly chary,pač by to tam ovladl jen WP...no co že nemuže čepel,ma jeste strach a brnko,což jsou na PvM supr kouzla,tak se snad bez čepele obejdete ne?a spoléhat že se zreflektuje utok a zabije je to no nwm nwm
![]()
A co třeba základ v bsku 20 % odolnost na magii chytráku.Na magii má každej od lvl 70 20% v základu

Za podpis ďakujem Mawiskovi

- epileptic
- Lv. 18
- Dostal poděkování: 12 poděkování
No na weapon to nefunguje ,ono vlastně když jsem u toho tak na zrušit kouzlo není obrana (takže být weaponama tak o zvýhodňování mlčím) a nemyslim si že když vyběhne skupka psů tak nelze slézt z kone a dát vír.TakŽe tu brečíte zbytečně.Pořád tam maj nej výhodu.
Já jsem tu chtěl jen vyřešit problém odolnost magii 45-50% ( nevim přesně kolik ty moby maj) a upozornit na to že když vemu 50% ze seku (war ,weapon) tak to pro ně není nic.Ale když vemu 50% z magie ,tak to je dost drastické ,třeba teda zrovna u bmek je to 2x omezení ,sekám málo i bez omezení proto mam kouzla ale ty sou obraná na max tak co mam bonusy na maxu.Lížu všechny možný eliky buffy ale metin sám nedám (mám 20% absorbci zb a 1700 obranu ).Tak sem se slušně zeptal proč tomu tak je.
Já jsem tu chtěl jen vyřešit problém odolnost magii 45-50% ( nevim přesně kolik ty moby maj) a upozornit na to že když vemu 50% ze seku (war ,weapon) tak to pro ně není nic.Ale když vemu 50% z magie ,tak to je dost drastické ,třeba teda zrovna u bmek je to 2x omezení ,sekám málo i bez omezení proto mam kouzla ale ty sou obraná na max tak co mam bonusy na maxu.Lížu všechny možný eliky buffy ale metin sám nedám (mám 20% absorbci zb a 1700 obranu ).Tak sem se slušně zeptal proč tomu tak je.
KONEC HRY
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »