Doteď si VŮBEC NIKDO nestěžoval, že WP má v rokli výhodu, ani na jiných lokacích ... Navíc, pokud se nepletu tak s tou čepelí je to bug --> Využívat chybu ve hře pro to, aby se omezili WP surové
SWAMP je TU !!!
- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Re: SWAMP je TU !!!
Těma malýma monstrama to Saggi opravdu pokazil
Doteď si VŮBEC NIKDO nestěžoval, že WP má v rokli výhodu, ani na jiných lokacích ... Navíc, pokud se nepletu tak s tou čepelí je to bug --> Využívat chybu ve hře pro to, aby se omezili WP surové

- KingTemplar
- Lv. 11

- Dostal poděkování: 4 poděkování
doufám že to udělal omylem.. a ne kvuli tomu aby omezil WP sury.. to by mě celkem naštvalHrochDavid píše:Těma malýma monstrama to Saggi opravdu pokazil
Doteď si VŮBEC NIKDO nestěžoval, že WP má v rokli výhodu, ani na jiných lokacích ... Navíc, pokud se nepletu tak s tou čepelí je to bug --> Využívat chybu ve hře pro to, aby se omezili WP surové![]()
Podpis odebrán pro porušení pravidel.
-
filiph1
- Lv.20

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
mate pravude je to luxus"), konecne sura pozna co je to expit bez nejake schopnosti. war to msue lvydrzet dlouho, ale ted muze naprosto bez problemu zapnout zurko
- KingTemplar
- Lv. 11

já s warem expil úplně v pohodě se zurkem.. tak nechápu, v čem je problém?filiph1 píše:mate pravude je to luxus"), konecne sura pozna co je to expit bez nejake schopnosti. war to msue lvydrzet dlouho, ale ted muze naprosto bez problemu zapnout zurko
i bez buffu!
- neil
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
no tak expit na level 97 není žádný zázrakKingTemplar píše:já s warem expil úplně v pohodě se zurkem.. tak nechápu, v čem je problém?filiph1 píše:mate pravude je to luxus"), konecne sura pozna co je to expit bez nejake schopnosti. war to msue lvydrzet dlouho, ale ted muze naprosto bez problemu zapnout zurko
i bez buffu!
- HrochDavid
- Lv.20

- Dostal poděkování: 12 poděkování
On si prostě nikdo nedokázal přiznat, že je WP nejlepší na PvM v lokacích kde je hodně monster a ostatním berou moc ... Kdyby je jenom zlehčil, aby si to dávali ostatní, tak neřeknu ... ale hodit tam malý lvly ať sura přijde o svojí hlavní výhodu ...

- KingTemplar
- Lv. 11

tak mi řekni chytráku.. kde jinde na vyššim lvlu si potřeboval mít vyplé zurko??neil píše:no tak expit na level 97 není žádný zázrakKingTemplar píše:já s warem expil úplně v pohodě se zurkem.. tak nechápu, v čem je problém?filiph1 píše:mate pravude je to luxus"), konecne sura pozna co je to expit bez nejake schopnosti. war to msue lvydrzet dlouho, ale ted muze naprosto bez problemu zapnout zurko
i bez buffu!![]()
o_O
-
NoSexGoExp
- Lv.10

- Dal poděkování: 1 poděkování
KingTemplar-Přijde mi divné,že ty jako 98 lvl (podle podpisu) tu máš nejvíc starostí s tím jak jsou WP surové ve swampu znevýhodněni a ještě jsi tam ani nebyl a vůbec nevíš jestli to náhodou nebyl omyl...Až se dozvíš plnou pravdu tak pak si tu teprve stěžuj.Ale jinak souhlasím s tím že by se ty zvířata lvl 1 měli odstranit.
tak mi řekni chytráku.. kde jinde na vyššim lvlu si potřeboval mít vyplé zurko??[/quote]McFencer píše:no tak expit na level 97 není žádný zázrak![]()
o_O
Rokle,kerimdor asi..
Ale myslím si že to zurko se dá oželet,ale aura ?!
Btw znovu zduraznuju že byl buglej trojcestnej a myslím že to využíval každej war.[/quote]
mohu tě ujistit že ačkoli sem o tom věděl nikdy sem ho na postavě wára nevyužil... strach z banu byl silnější
Už jen forko...
- KingTemplar
- Lv. 11

mam s tim starosti.. protože plánuju "bezesnou noc".. (budu expit,expit a expit.. abych mohl do SWAMPU) a o bugu vim.. protože sem to zkoušel na psech..NoSexGoExp píše:KingTemplar-Přijde mi divné,že ty jako 98 lvl (podle podpisu) tu máš nejvíc starostí s tím jak jsou WP surové ve swampu znevýhodněni a ještě jsi tam ani nebyl a vůbec nevíš jestli to náhodou nebyl omyl...Až se dozvíš plnou pravdu tak pak si tu teprve stěžuj.Ale jinak souhlasím s tím že by se ty zvířata lvl 1 měli odstranit.