Předem díky za rady

1) Staty si daj full int a zvyšok do vitality.Teximic píše:Mám pár otázek ohledně wp sury.Pro začátek bych chtěl uvést,že bude 55 lvl a tam se chci zastavit na drop.První otázka je status.Na 55 mám dávat co za status?Int a vit na pul nebo jak?Dále,sčítá se absorbce zb z věcí s absorbcí čepele?A co mám vzít za zbraň?Mám mít fmsko nebo udělat 57 na sluneční meč?(kvůli rychlosti útoku)A taky bych se chtěl zeptat,kolik průměrně dávate metinům(pište všechny metiny,váš lvl a lvl metinu kterému dáváte dmg)
Předem díky za rady
Jo,s tou obranouo nebude problém,takže dám teda full int...Díky za radythelxiap píše:ja bych dal par bodu do vit a pak full int, jestli nebudes mit problem se zb a obranou. Ja pouzivam fms, je rychlejsi, nevim co pro tebe bude lepsi, ja beru na 61 metinu 70 kritikem 4,8K a s prunikem 5,1K
To nějaké to ZB je rovno % u absorbce...Absorbce ve věcech je %ální šance na zisk zb z mobu.
Přiklad: Sekneš do 10 a ze 3 se ti načte nějaké to zb.
takže nemá smysl dělat absorbci ve věcechMXW píše:Ahoj!
To nějaké to ZB je rovno % u absorbce...Absorbce ve věcech je %ální šance na zisk zb z mobu.
Přiklad: Sekneš do 10 a ze 3 se ti načte nějaké to zb.
Jinak absorbce ZB čepele a bonusová aobsorbce Zb se nesčítá, to je jako kdyby si jedl jablka který zrajou v červenci a chtěl po jablkách, který zrajou v zaří, aby chutnali stejně...
S úctou MXW...
Jo díky,o to mi šlo,jestli dělat do věcí absorbci...Můžete lockMXW píše:Ahoj!
Ale má...
Mám teď na malinké jenom 10% a jde to znát... 20% aborce je asi jako 4% u čepele, když už yb jste to chtěli sčítat...
Rozhodně je to daleko lepší jak obnova ZB, tu já nepociťuju vůbec...
E:Nos u sebe věci oboje... Slyzy použij na nahození kouzel, Ebeny používej an boj...
S úctou MXW...