Styl Expeni
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Styl Expeni
No nevím srovnávat cave2 a les na kterej si dokáže udělat každej hráč dropera a 10 patro rokle mě nepřijde vhodné přirovnání. Upřimně bral bych to jak v cave2, ale aby to expilo jako v rokli 10 patře pokud si mohu vybrat
, ale to asi neprojde
. Taky radši natáhnu velké skupiny než bojovat s jednou bojovníkem
, to se dalo do přichodu rokle 
je to myšleno tak jestli se ti líbí expit po méně skup jako v 10patře a nebo tahat to pláštěma jak v c2 nebo v lese... (pokud sem to pochopil správně)
Ale lidi vemte si to takhle že někdo třeba i v rokli 10 patře "pláštuje" jako vy v sd 2/les ... potom i ve SWAMPU někdo á 2 skup a jiný dá 50 ...
...
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
Zase expeni po jedne skup ma vyhodu v tom, ze na jednom ch se vejde vic lidi a ne ze jeden, ten nejsilnejsi, si zabere pro sebe vsechno 
- Senci
- Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Tak já taky.. Většinou si natahnu vše co mužu a bud dostanu stun a umřu nebo to prostě dám
Když umřu, tak se oživim a zase jedu znovu
Takže pro mě volba je taková, že natahnu co nejvíc a bud to dám nebo ne..
Taky záleží na tom jak je co silne.. Kdyby mi příšery brali po 1k tak víc jak 1 skupiny brát nebudu
Tohle je muj názor takže jsem pro volbu číslo 2 a hlasuju 
Taky záleží na tom jak je co silne.. Kdyby mi příšery brali po 1k tak víc jak 1 skupiny brát nebudu
Osobně upřednostuji hromadné řezání mobů v otevřeném prostoru. V místnostech mi vadí že mi občas zakryje výhled sloup nebo stěna a po pul hodině v šedi mně to nebaví. Lagy mám jen v chrámu nahoře, tam je tak moc příšer že to zmákne asi až čtyřjádro..
Nemám rád mlácení jedné skupinky i když to dá třeba stejně yangů jako celej plášt jinde. A navíc vono je to jaksi hezčí když běžijou nasbíraný prachy jak o život 
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Mno já radši něco co není moc silné a můžu toho nabrat mraky něž něco silného co můžu vzít max 2-3 skupky...důvod? Víc mě to baví a navíc mi to dává větší absorbaci.
- yatchman
- Lv.19

- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
zdá se, že všichni udělali saggimu čáru přes rozpočet, protože všichni jsou pro opačný styl hry, než jakým se hra ubírá...ikdyž swamp je někde mezi...
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
já raději natáhnu vše co můžu a jak psal Clones nahoře,bud to dám a pokračuju,nebo dostanu třeba stun a umřu a musím znova,ale raději toho natáhnu co nejvíc
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování