Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
-
Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Denny » pon 08. srp 2011 18:32:35
bysta píše:Tak ja som zacal len pred 4 dnami hrat aktivne a uz mam lvl 58 zlatko kuzelnik +9 a v den co som dokoncil kuzelnika sem melpocit ze by som dal kazdeho koho by som stretol a aj ked som hraval na ofiku snad rok malo ma tu co prekvapit ako napriklad ked som dropel auru mece a dal ju do stanku za 1kk a cudoval sa ze sa nepredava xDD a najlepsia vec mi pripadali percenta u kovara.a neviem co vsetci mate z 2kk prutem ja sem sa radoval snad 2 hod za prut 500k lebo som v zivote nic take nevidel.xD

tu sa ešte budeš viac mať čomu čudovať ako na ofíku..
p.s. si z byšty?
-
Dzordi
- Lv.13

Příspěvek
od Dzordi » pon 08. srp 2011 18:35:31
eve píše:Tuším že toto je můj nejstarší dochovalej screen

Krásné to časy.

Eve z jaké je to přibližně doby, jinak zajímavý screen

Snuser 90+
5xP
Nejlepší říše pro mě byla je a bude JINNO,ale zkouším novou štaci v CHUNJU.
jsem salát a jsem na to hrdý
Suležité je mít tuhle hru v pi*i teprve potom je to jen odreagování a ne žrout času.
-
NOSTRADAMUS
- Lv.9

Příspěvek
od NOSTRADAMUS » pon 08. srp 2011 18:38:19
eve píše:Tuším že toto je můj nejstarší dochovalej screen

Krásné to časy.

EVE jedině díky za screen

je opravdu super

bohužel sám nemůžu dodat také screen:( doufám, že další hráči přihodí začátky:D děkuji všem za příspěvek :DDDD
Daruj blbovi moc a hned jí zneužije...ber to tak, že blb, který netuší, že blbem je a chová se jako blb se domnívá, že jeho chování je normální ovšem omyl je to katastrofa pro věškeré okolí:)
-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
Příspěvek
od bysta » pon 08. srp 2011 20:55:57
Dennis píše:bysta píše:Tak ja som zacal len pred 4 dnami hrat aktivne a uz mam lvl 58 zlatko kuzelnik +9 a v den co som dokoncil kuzelnika sem melpocit ze by som dal kazdeho koho by som stretol a aj ked som hraval na ofiku snad rok malo ma tu co prekvapit ako napriklad ked som dropel auru mece a dal ju do stanku za 1kk a cudoval sa ze sa nepredava xDD a najlepsia vec mi pripadali percenta u kovara.a neviem co vsetci mate z 2kk prutem ja sem sa radoval snad 2 hod za prut 500k lebo som v zivote nic take nevidel.xD

tu sa ešte budeš viac mať čomu čudovať ako na ofíku..
p.s. si z byšty?
nie som z bysty ale volam sa bystrik a kamosi ma volaju bysta tak z toho ta prezivka.K tematu... pametate sa este na ty casi ked ste videli beru a utekali na druhu stranu mapy ??? xDDD
-
Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Denny » pon 08. srp 2011 21:06:57
to skôr stret s Lykosom

ale aj tak bolo najlepšie expenie na lvli 40 s brnením lva+0, píkou +4... rybárenie.. chytiť dušák bolo niečo nemožné, a keď sa to stalo tak z neho bola radosť týždeň. strášne krásne časy

-
SurWarrior
- Lv.13

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Příspěvek
od SurWarrior » úte 09. srp 2011 12:41:26
Spomínam si keď GM dávali za chyby v hre 200% rate na všetko ako kompenzáciu... To sa vtedy expilo