ahoj
chci se zeptat , jsem ninja lvl 1oo a všichni preferují ebenky na pvm, ale me se zdá, že s křištálovými náušnicemi mám větší šanci na průniky a větší rychlost útoku... Zdá se mi to nebo to tak je? co přesně teda POH dává ? děkuji za odpověď
POH
-
- Lv.1
Re: POH
Čím víc budeš mít POH tim větší šanci budeš mít že tě utok mine(aspon myslim) a hlavně POH přidává silu kouzel 
s kristálkama kde je v základu POH budeš brát na skill víc než s ebenkama
Ale zas ebenky dávaji 1650 ZB tak si musíš vybrat co chceš

s kristálkama kde je v základu POH budeš brát na skill víc než s ebenkama
Ale zas ebenky dávaji 1650 ZB tak si musíš vybrat co chceš

Aby jsme si to ujasnili: ninja s ebenkami nemá co dělat. Krása ebenek spočívá v tom, že je tam 1650 ZB jenže to dáš do jiných naušníc 2000 ZB a po druhý ebenky jsou max. pro wara protože je tam síla +12 ale ninjovi jsou fakt k ničemu. Stejně ti těch 1650 někdo veme na skill. POH přidáva sílu kozel. Každej char má něco co mu přidavá na síle kouzla. WAR=sila SHAMAN, SURA= inteligence NINJA:POHYBLIVOST!!! . Navíc zvyšuje šanci na vyhnutí se utokům co je při boji s warem body skvělá výhoda.
Ve hře mne hledejte pod jménem Agley. Jsem dagger léčka víření oblak a bleskovej P, zamaskovat se neumím. Chci poděkovat hráčům HellSura a Romanicak za jejich pomoc a přatelství. Kdyby někdo měl nejaké otázky PM rád poradím.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
Tak jsem si dovolil příspěvek od Elxy trochu podbarvit.Elxy píše:Aby jsme si to ujasnili: ninja s ebenkami nemá co dělat. Krása ebenek spočívá v tom, že je tam 1650 ZB jenže to dáš do jiných naušníc 2000 ZB a po druhý ebenky jsou max. pro wara protože je tam síla +12 ale ninjovi jsou fakt k ničemu. Stejně ti těch 1650 někdo veme na skill. POH přidáva sílu kozel. Každej char má něco co mu přidavá na síle kouzla. WAR=sila SHAMAN, SURA= inteligence NINJA:POHYBLIVOST!!! . Navíc zvyšuje šanci na vyhnutí se utokům co je při boji s warem body skvělá výhoda.
Zelené větičky jsou ty správné. Červená větička je bohužel naprostý nesmysl. Do žádných náušnic nelze přidat jako unikátní bonus navýšení ZB !!!
Ebenky jsou prostě pro ninju jasná volba. 1650ZB ti mnohokrát zachrání krk.
I když , jak píše Elxy, ti je protivník sebere na skill, je to pořád o jeden skill víc , který ustojíš.
Co se týče bonusu za sílu u ebenek. I síla zvyšuje sílu seků a u archera dokonce tuším i jednoho skillu ( ohnivý šíp).
POH je sice pro ninju základní vlastnost, ale těch pár bodů, které do ní přidáš pomocí křišťálových náušnic, to už nevytrhne. Sílu skillů to sice navýší ale zas ne o tolik aby to vyrovnalo " ztrátu" 1650 ZB. Sílu útoku ti zvednou i ebeny, v tom není žádný velký rozdíl. A hodnota vyhnutí, která se použitím křišťálových zvedne o cca 1-2 body .... ( k tomu snad není co dodat)
Dodatek: NE pohyblivost nemá vliv na zvýšení možnosti pronikavého zásahu. Pokud máš takový pocit, pak koukni jestli nemáš v křišťálech bonus na průnik.
Dodatek 2: pokud tě tento příspěvek nepřesvědčil, pak si pročti některá starší vlákna se stejnou tématikou. Tuším, že se k nim kdysi vyjadřovali i nejsilnější ninjové na serveru a Ti všichni preferují ebenky.
S veškerou úctou,
Kapka Rosy
Edit: doladil jsem barvičky

Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
diver « úte 7:20 pm »

@
Grout « úte 7:18 pm »

@
diver « úte 7:13 pm »

@
Grout « úte 7:10 pm »

@
CrazyBull « úte 6:35 pm »

@
Hakan « úte 12:40 pm »