Drop Lv.61 - Aura nebo mentál?

Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
Sejr
Lv.2
Lv.2

Re: Můj Drop Help ;)

Příspěvek od Sejr » stř 10. srp 2011 12:55:13

Nejlepši je mentál silne na P dga +9 ochranu +6 šperky sokol +9 a bilej elik a do cawe 2 a zlodějky a já tam vydělam za hodinu + - 80kk
a dyš si koupiš v itemu tu sošku na yangy je to luxus ;) :D

JoshP
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od JoshP » stř 10. srp 2011 13:37:20

Hrej auru tak nejideálnější je lv 61 což máš hod do brnka ochranu +6 a nekupuju žadny ametyst +9 podle mě je to zbytečný, spíš se oplatí s nebeskych slz jak naramek tak nahrdelník, kvuli tomu, že ty potvory musíš hlavně usekat a navíc tu obnovu stejně zase nějak vyrazně nepoznáš..A do brnka asi tu absorbci, ale já ji stejně na dropovi nemám a nějak mi ani nechybí když metinu na sek beru 3300 ..Takže je za chvíli dole..
Hráč Huhaheua okrádá při prodeji postav..
Ve hře se jmenuje wErDEdOr za žadnou cenu nevěřit.... :/

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Dundee7
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Dundee7 » čtv 11. srp 2011 8:36:40

JoshP píše:Hrej auru tak nejideálnější je lv 61 což máš hod do brnka ochranu +6 a nekupuju žadny ametyst +9 podle mě je to zbytečný, spíš se oplatí s nebeskych slz jak naramek tak nahrdelník, kvuli tomu, že ty potvory musíš hlavně usekat a navíc tu obnovu stejně zase nějak vyrazně nepoznáš..A do brnka asi tu absorbci, ale já ji stejně na dropovi nemám a nějak mi ani nechybí když metinu na sek beru 3300 ..Takže je za chvíli dole..

Náramek ze slz budiž (kvůli tomu kritiku) ale z jakýho důvodu i náhrdelník?? Droper rozhodně potřebuje spíš obnovu ZB než průnik a když máš i buff tak je lepší křišťálovej náramek než ze slz. S ochranou +6 a 20% absorbcí ZB se pak životy ani nehnou.
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118

S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.

Odpovědět