Ne .. příšery bych dal uričitě .. ale né míň jak +4 ..SurWarrior píše:Najlepšia kombinácia teda KRITIK, NÁVRAT ,PRUNIK??
takže nejlíp +6 kameny : Kritik,Průnik,Příšery .. (Jestli budeš chodit na bosse v proměně návrat je k ničemu)

Ne .. příšery bych dal uričitě .. ale né míň jak +4 ..SurWarrior píše:Najlepšia kombinácia teda KRITIK, NÁVRAT ,PRUNIK??

Brnko sa mi nabije 15 sekúnd predtým než skončíKojdysek píše:StingerCZE píše:blbost prunik fakt ne.... navrat-takove brnko se nabiji o dost nez trva a potrebujes rachlost kouzla rozhodne navratKojdysek píše:Viď podpis....
WP sura ( takze ranu plameny nemaam )
hod tam prunik
jemu se brnko nabijí potom 6s,takže mu to moc platný nebude,za mě prunik

![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||

Ano dá se nahnat asi tímhle černej elík L, kožené boty extáze nebo jaký to jsou na rychlost a potom v pvm bonech a jo běžet od léčitelky, prostě si to spočítej tak aby ti to dalo kolem 200 ne pod 190 jinak je bm low. Všechno se u něj opírá o to jak rychle dokáže střílet kouzla.stripes66 píše:Taky jsem Bm sura a volil bych průnik, rychlost kouzel se da nahnat jinde.
![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||