- Nausky z nebezskych slz +9 to mi je jeasne ale dalej , Brnko podla lvlu aj zbran , ale naramok atd .... ?

P.S. Mam dropa tak peniaze nie su problem.

Tak šamana jsem chvili hral a co tu pises je blbost. Naramek vzdycky kristal (kvulli obnove zb) nebo bile zlato(ZB), amethyst je dobře, ebenky... boha, slzy jsou zaklad. 14 INT je hafo moc a ver, ze pri expeni par % k pozehnani k dobru se hodí.GurenaimeYuraki píše:Narámek z neb.slz(kvůli kritu),ametystový náhrdelník(kvůli obnově),ebenky +9,náhrdelník z neb.slz.-toto jsou věci které bežně používám.A nemohu si jejich kombinace vynachválit.
Co se týče brnka-tak nejlépe nějáké kvalitní BS,a od lvlu 75 zvon orchidejí nejlépe s dobrou průmkou.Jako vějíř klasika-vějíř spásy(PvP)
Ano,já jsem za šamana hrál 2 roky na ofiku a pokračuji v linii i tady.Chci ale vidět k čemu Ti je při mlácení z koně 14int a těch pár % do kritiku.Ono zase není takový problém seskočit a přehodit ebenky se slzama buffnout se,opět přehodit na ebenky a jet dál.Záleží co komu sedne za kombinace,já jsem u healera volil možnost kritu v náramku z nebez.slz.Nicméně křišťál mám také(neboť se tam povedlo protočit bonus na ninjy)a ona ta obnova zase tak znát není.Twenty1 píše:Tak šamana jsem chvili hral a co tu pises je blbost. Naramek vzdycky kristal (kvulli obnove zb) nebo bile zlato(ZB), amethyst je dobře, ebenky... boha, slzy jsou zaklad. 14 INT je hafo moc a ver, ze pri expeni par % k pozehnani k dobru se hodí.GurenaimeYuraki píše:Narámek z neb.slz(kvůli kritu),ametystový náhrdelník(kvůli obnově),ebenky +9,náhrdelník z neb.slz.-toto jsou věci které bežně používám.A nemohu si jejich kombinace vynachválit.
Co se týče brnka-tak nejlépe nějáké kvalitní BS,a od lvlu 75 zvon orchidejí nejlépe s dobrou průmkou.Jako vějíř klasika-vějíř spásy(PvP)