Muj spoluhrac na ofiku taky dropoval se samanem a na yangy a vydelek si rozhodne nestezoval:) A kdyz jsme se sesli na jedne mape, musela jsem jit pryc, nic mi po nem nezbylo

Souhlasím,dropeři WP surové se zabíjejí ze všech nejsnadněji.Vodafone píše:ja som mal šamana ako dropera aj ako hlavnú postavu a hral som aj za healera aj za dračiu moc a obidvaja sú dobrý na drop ale WP sura je klasika
keď chceš zabíjať dropov najlepšie sa zabíjajú auráciGurenaimeYuraki píše:Souhlasím,dropeři WP surové se zabíjejí ze všech nejsnadněji.Vodafone píše:ja som mal šamana ako dropera aj ako hlavnú postavu a hral som aj za healera aj za dračiu moc a obidvaja sú dobrý na drop ale WP sura je klasika
nesuhlasim s dropom 0% na pvp davam kuldne aj hlavne postavy ludi wp ma ako droper max 1 utocny skill ak to vie hrat za wp ti sa zabijaju najlahsie lebo ma len vir G1-PVodafone píše:keď chceš zabíjať dropov najlepšie sa zabíjajú auráciGurenaimeYuraki píše:Souhlasím,dropeři WP surové se zabíjejí ze všech nejsnadněji.Vodafone píše:ja som mal šamana ako dropera aj ako hlavnú postavu a hral som aj za healera aj za dračiu moc a obidvaja sú dobrý na drop ale WP sura je klasika
to myslíš vážně?GurenaimeYuraki píše:To je super,nejradši vždycky čekám až nějáký ten droper doničí metin,pak dostane bleskem do zadku a hotovo!Máme výdělek bez práce