Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
nahodou kamos rika ze bude vydelavat pres metinsir elabor píše:ten BM... za chvíli budou ještě siNDiCATE kreditní karty a budem si ty SD vybírat na normální prachy z bankomatu ne??? A to bych klidně přestal chodit do práce, by na mě vydělával někdo jiný![]()
![]()
a mimochodem sem zvědav, kterej blázen koupí shell za 999SD. kdyby to měl kupovat ty SD, tak já osobně bych za to litr nedal
![]()
![]()
![]()
můj názor.
takhle to bude delat par let a muže do tesca na nákupKillBill61 píše:nahodou kamos rika ze bude vydelavat pres metinsir elabor píše:ten BM... za chvíli budou ještě siNDiCATE kreditní karty a budem si ty SD vybírat na normální prachy z bankomatu ne??? A to bych klidně přestal chodit do práce, by na mě vydělával někdo jiný![]()
![]()
a mimochodem sem zvědav, kterej blázen koupí shell za 999SD. kdyby to měl kupovat ty SD, tak já osobně bych za to litr nedal
![]()
![]()
![]()
můj názor.
on dohral na jednom metinu a prestalo ho to bavit tak to prodal za 50kc - pak na dalsim metinu atd. na sindicate jeste nic - kdyby sem strcil 200 kc tak na tom neprodelal protoze ma vydelano z minulych metinu
Žampion píše:takhle to bude delat par let a muže do tesca na nákupKillBill61 píše:nahodou kamos rika ze bude vydelavat pres metinsir elabor píše:ten BM... za chvíli budou ještě siNDiCATE kreditní karty a budem si ty SD vybírat na normální prachy z bankomatu ne??? A to bych klidně přestal chodit do práce, by na mě vydělával někdo jiný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
můj názor.
on dohral na jednom metinu a prestalo ho to bavit tak to prodal za 50kc - pak na dalsim metinu atd. na sindicate jeste nic - kdyby sem strcil 200 kc tak na tom neprodelal protoze ma vydelano z minulych metinu
Nevím, ale když proceed končil než se vrátil tak prý někomu prodal shellko za jakejch 1200kčsir elabor píše:ten BM... za chvíli budou ještě siNDiCATE kreditní karty a budem si ty SD vybírat na normální prachy z bankomatu ne??? A to bych klidně přestal chodit do práce, by na mě vydělával někdo jiný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
můj názor.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |