exp ninja
-
deformator15
- Lv.1

- Dostal poděkování: 1 poděkování
exp ninja
Caw sem ninja na blízko(83) mam 94% prisery, obranu jen 600 , jedaka +9 35% prumka a nejak malo ubiram metinu lvl 80 ubiram mu jen 2,5k ranou a metinu 90 asi jen 1,5k cim to je? popřípadě mi poradte kde mam expit neboco změnit
dik

-
Justice
- Lv.23

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 296 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
deformator15
- Lv.1

-
iDe
- Lv.10

Re: exp ninja
Skús si kupiť luk s prišerami +6 a promenu daj na P
a pôjde to
a dobrého buffa
SexII dostal BAN.
Nový začiatok ...
Nový začiatok ...
Justice v tomhle si dovolím nesouhlasit. Kde ti chybí ta obrana? Nemáš cisařák+9, noční přilbu+9, vodko s ochranou+6, nebo co? Případně si to dodělej, hlavně nezapomeň na upomínky na démóny.
Co se týče útoku, ten už nezvětšíš. Já jsem šaman lvl 81 a meteorům 90 žeru něco přes 3,6k a to jen díky kritiku, takže místo toho chodím na konec červeného lesa, jako ninja by jsi to měl také skusit. Vlastně jsem tam zatím potkal jediného člověka - ninju. Ale jak říkám, chce to obranu aspoň 700 a absorbaci 10% a víc
Co se týče útoku, ten už nezvětšíš. Já jsem šaman lvl 81 a meteorům 90 žeru něco přes 3,6k a to jen díky kritiku, takže místo toho chodím na konec červeného lesa, jako ninja by jsi to měl také skusit. Vlastně jsem tam zatím potkal jediného člověka - ninju. Ale jak říkám, chce to obranu aspoň 700 a absorbaci 10% a víc
-
Justice
- Lv.23

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 296 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No já za ninju hrála a vím co to je, nesundá pořádně metin. Jediný způsob než v proměne neznám lepší 
-
33Miras
- Lv.2

- Dal poděkování: 2 poděkování
Proměna je na tvém levelu zbytečně velký risk, radši si pořiď chakramy s pořádnou prům. + buff a půjde ti to líp. V proměně akorát riskuješ ztrátou kuličky, když na tebe vyběhne hráč 100+, který si hlídá teritorium
Jinak pro ninju na exp je stejně nejlepší červený les..
Ninja - dýky
Jak radí Pluhtík , jdi expit do červeného lesa , já tam se svojím archerem expil taky do 90 a od 90 metiny 90 ,ale ještě můžeš zkusit watery , tam to prý taky dobře expí do 95. Podle mě by byla škoda si plýtvat tak brzo proměny , když metin 90 jde shardama pak krásně dolů. A určitě jestli nemáš tak si pořid šamana buffera a nebo popros nějakého kamaráda/kamarádku šamana a uvidíš ,že to půjde o dost lépe.
- Metinar
- Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Jj červený les 
„Když člověk koná dobro, potkávají ho dobré věci, ale když činí zlo, tak se mu to vrátí – Karma“

338 úlomků za 75 min

338 úlomků za 75 min
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
červený les tak do 90, pak wattery do 94-95 a pak lovečáky...
Jinno.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.