Výprava do Rokle

Diskuze o všem možném, co se netýká hry. Nezapomínejte ale na pravidla!
Odpovědět
Mekhbet
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 8 poděkování

Výprava do Rokle

Příspěvek od Mekhbet » ned 15. led 2012 8:24:35

Zde si muzete domlouvat vypravy do rokle, aby jste nemuseli hledat v tematech v diskuzi. Vzdy napiste datum/cas a pripadne dalsi podminky a kdo ma zajem odpovi vam sem nebo pripadne do pm. Pripadne spamy mimo domluvu budou bez vysvetleni mazany.

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: Výprava do Rokle

Příspěvek od MadWizard » ned 20. led 2013 11:13:16

nejde se dnes???

GFasteris
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 56 poděkování
Dostal poděkování: 65 poděkování

Příspěvek od GFasteris » ned 20. led 2013 11:48:20

.. Já si nesl asi 40 klíčů a nezbyl mi žádny + žlutí mi ještě davali svoje takže zas nedělej že si to cele tahl, vedl, že jen diky vam jsme prošli.. v tomhle se nás musím zas zastat..
a kombinace bych zvladl ale řikal si že ti to mam nechat tak dobre :) apsoň jsem měl pohodu :)
15 patro.. jsme ničili taktéž všichni... takže nedělej že jen vy.
a kdyby někdo před náma nám nezanechal asi 5 panu smrti, a ostatni poslouchalia neorzehnali to ještě víc.. tak to dáme sami
před tydnem jsem byl rokli jen s touhle bandou a dali jsme to úplně v klidu.
ale zas se musím zastat i modráku.. protože ti nám taky pomahali , a nakonec jsem taky psal doluuu + logicky když vidite v chatu pan smrti byl poražen . tak logicky doluu :)
ale nechci byt ničí nepřítel :)
váš GFaster.

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » ned 20. led 2013 12:17:25

ARAGORN1111 píše:já ARAGORN11 jsem radši 7 patře odešle když jsem viděl ty lamky co furt nadavaj na nás na modrou přitom bez ní by rokly nedaly ani prd už by jse 10 rozpadly tak nás budou znečeho obvinovat jo a erwen jsi stejně sracka co ustojíš hovno tebe tam ni kdo ani nechce jen buzerovat ti jde dobre ;D spáč bob huligáni ;)
mas pravdu spolu my dva ty aragorn a ja MADWIZARD sme to tahali ale an jeden z modre nezautocil a len cerveny zlty porad klim

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » ned 20. led 2013 13:07:47

No preto som tu uz davnejsie pisal ze vypravy z forka su "organizovany bordel " ...
K vcerajsku BMko ty nemachruj keby to co si hovoril na skypu tak by ta mamka asi zabila :lol:
a bolo to hardcore kvoli . a nie pani smrti ale bolo ich tam cez 30 takze nejdem riesit
a ku klucom normalne staci 10-20 a vcera cca 130 do kopy co sme dali takze mali sme dost smolu a k tym hadkam o ktore sa tu snazite ...
viem ze u kombinace ked nesekate je nuda .... takze vymyslate blbosti ....
dalej 15. nejdem sa k tomu vyjadrovat najskvor kvoli hadke nestihneme kolo a potom prisel nekdo z bludiska ....
a k vam co ste sa zabudli keby ste aspon pozerali co sa robi a nie staly niekde mimo tak sa nezabudnete...... e ale kedze ste len stali na kraji tak sa nedivte ze ste tam ostali
PS : neni to o risi ale o rukach a mozgu co tie postavy ovladaju
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

crx
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od crx » ned 20. led 2013 15:01:43

nejde oto kdo to táhl kdo byl nejlepší ale myslím že jsme se na začátku domluvili že bude odemikat jen trixxi55 a GFaster a to jen proto aby se počkalo na všechny....takže mi řekněte jestli byl tak velkej problém naspat jednomu z nich že je pan smrti dole a at to spamuje a jde to odemčít ??? když jsme šli rokly cca 6 hodin tak 2 minutky by nás nezabili když na odemčení máme 3 až 5 minut :)

GFasteris
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od GFasteris » ned 20. led 2013 15:12:16

crx píše:nejde oto kdo to táhl kdo byl nejlepší ale myslím že jsme se na začátku domluvili že bude odemikat jen trixxi55 a GFaster a to jen proto aby se počkalo na všechny....takže mi řekněte jestli byl tak velkej problém naspat jednomu z nich že je pan smrti dole a at to spamuje a jde to odemčít ??? když jsme šli rokly cca 6 hodin tak 2 minutky by nás nezabili když na odemčení máme 3 až 5 minut :)
mě nikdo nepsal.. já jsem viděl v chatu že byl poražen pán smrti tak jsem věděl že jedině to BMko.. a utíkal jsem dolů a řval jsem doluu -.- jenže nevím , asi mě nikdo neposlouchal ,a le viděl jsem v chatu jak někdo z žlutych piše konečně a tak.. )
ale byl jsem úplně nahoře a kdybych neměl zamasko tak bych to nejspíš taky nestihl ..)

trixi
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od trixi » ned 20. led 2013 15:41:48

:D :D no musím se opravdu jen smát :D

Aragorne, ty si uklidni své ego, máš ho moc veliké a jen se chvástáš... i bez tebe se dá rokle dojít, to by jsi si měl uvědomit :D

Co se týče modrých.. co k tomu dodat... je jedno kdo které patro dělal.. ale zase bych se tady tak moc nechlubil :D

Patro s plamínky zozjeba... je na to jednoduchý systém, jen to vědět... to že jste hledali kombinbaci, aspoň jsem si odpočal, ale umíme to také a BM ty s kovářem raději pomlč,... nejsi jedine kdo mu tam bere minule jsme ho uskilovali i bez tebe.. to že jsi vyřvával, že kovář je tvůj jinak na to mr... tak takhle si spolupráci opravdu nepředstvuji.

To že je rokle z forka oraganizovanej bordel, v tom máš Kado pravdu, ale o občas je to zábava.

A ještě doplním.. Aragorne.. díky Arwen tu rokly můžeš má veškeré taveniny a tak a ne jen tahle, byl si s námi několikrát.. dále klíče a ostatní věci pro rokly.. takže se zamysli nad svou nevymáchanou hubou a neuč se o ženách mluvit slušně :)

arwen23
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od arwen23 » ned 20. led 2013 17:29:43

Jen bych chtela dodat ze hned na zacatku sem rikala ze se ceka na vsechny a ze odemikam ja nebo trixi a k panu smrti kdyz piseme nemlatit bosse ze uz zbyva zabit jen cunik a hafan a pak pan smrti z ktrereho vyleze kovar a BMko si snim utece nekam doprcic.
a ostatnitak namnozi pani smrti a tahaji to nahoru a my nakonec nemuzeme projit tak pardon.
a nevim proc vsichni utikali tak dopredu. minule sem to sla s predchozi partou
sice nam to trvalo asi 7 hodin ale dali sme to krasne. a to vám potvrdi i GFaster
s pozdravem Fantagiro23

GFasteris
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od GFasteris » ned 20. led 2013 17:35:17

trvalo nám to 5,5 hod. a to jsme byli v menším počtu :)
... Fanti kdyžtak jsem ch1! nemužu odepsat :D

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « ned 10:07 am »
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat

Who is chatting