Všechno to začalo, chm .. myslím že 15.7. 2010 .. Na offiku mi byly ukradeny všechny věci, a tak mi mladá ukázala tenhle privát .. Nebyl jsem zpočátku moc nadšený, ale i tak jsem to zkusil .. Pamatuju si že moje první postava byla válečník, tělo na tělo s nickem Curll. Oběvil jsem se v jinno na mostě, a první co bylo že ke mě přiběhl nějaký lvl 68 v bsku, zeptal se mě kolik jsem lvl, a začal mi psát že jsem lama. Tohle jsem ignoroval a šel mlátit medvídky, padl mi 500k prut a protože jsem byl " zkušený metinář " tak místo koupě plášťů, jsem vylepšoval. Ten první den jsem dal cca level 16 .. A přestalo mě to bavit, ale Nikola mě přemluvila abych to ještě zkusil .. A tak jsem další den naexpil cca 34 lvl, měl jsem FMS +5 a byl jsem jakžtakž spokojený, s tím co zatím mám .. Další den ovšem pánové a dámy, nastal velký zvrat .. Naexpil jsem si 56, pořídil jsem si krvák +7 a zlaté plátové brnění +6, udělal WH a vydělal pár kk, a pozor .. koupil jsem si BS, byl jsem šťastný jako blecha ve chvíli, když to BS bylo v mém inventáři. Byl to pocit, který nejde nijak popsat. O pár ní později, byl už hrdina Curll cca 70 level, a nasadil své BS +6 a vílu +7. V této době, stály kameny +6 cca 10-12kk, a my všichni nadávali že jsou moc drahé ! ( Všichni víme co bychom za to dnes dali. ) Byl jsem už vážně dobrej, tedy .. aspoň jsem si to myslel

Ten den jsem dal Auru G1, a cítil jsem se jako na vrcholku světa. Pamatuju si že jsem byl v jednom cechu, na který do dneška rád vzpomínám .. Už ovšem nemám páru jak se jmenoval, ani co to bylo zač vlastně

Ale byl to úžasný cech. Jednoho dne, mladá se sindicate skončila a já měl chuť, skončit taky .. ovšem parťáci z cechu mě přemluvili, tak má úžasná cesta světem sindicate pokračovala .. Zastavil jsem se na levelu 76, protože už mě to neexpilo po 2 skupinkách v Cave2. Po pár dnech duelů před skladem a za skladem a vůbec všude možně mě napadlo, "Proč nezačít od znova?" A tak jsem to udělal .. moje nová postava, měla jméno XxCURLLxX A byla vážně skvělá! Po pár dnech, byla level 79 a 3x skill G1, jen pádit se smutně krčelo na M3 .. V té době, se rozpadl můj cech, a tak jsem se rozhodl přecestovat do Chunja, kde sem osídlil cech " ChunjoKINGS " Který vedl oOoKINGo0o .. Se kterým se do dnešního dne bavím .. V té době jsem měl, pamatuju si to zcela přesně, zlaté platové brnění +9 s kameny +1 A bonusem 1500 ZB. A pololidku +9 s kameny +2/+3 Pak nějaké cetky se ZB atp.

Chvíli jsem hrál, až mě napadlo .. "Co si znovu udělat novou postavu?" A znovu to byl válečník aurař. Tentokrát dostal jméno OoOCURLLOoO Pamatuju si, že jsem přešel za oOoKlarusoOo do Shinsoo, přecházel s námi i NOLIMIT, A jak se později ukázalo, přejít do Shinsoo byla moje osudová chyba .. Můj válečník se dostal zázračně až na level 81 ! A měl jsem na něm 4x P ( Nacházíme se někde kolem vánoc 2010 ) Měl jsem BS +9 a bitevák +9 měl jsem nějaké peníze, tak mě napadlo .. " Dám si do biteváku kameny +6 " ! A opravdu jsem si je tam dal, wara, návrat, kritik. A vyšly všechny na první pokus! Měl jsem v biteváku i 10% lidi, a myslel jsem si, jaký nejsem borec

) A není divu, v PvP za skladem jsem většinu lidí porážel

Ovšem pak, se stalo něco co jsem myslel že zapříčiní konec .. Někdo mi vykradl účet, heslo věděla jen Klárka, a po tom co NOLIMIT oběvil moje věci v jejím shopu, bylo " dílo " jasné .. ( Tak jasné to nebylo, ale k tomu se dostaneme ) A tohle byl konec éry, na tomto účtu .. Jak to probíhalo dál? Počkejte si, za pár dní se k tomu dostanu ..