Pomsta za bratra
- ThePunisher
- Lv.7
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Pomsta za bratra
Pomsta za bratra 1/2
Jednou v dávných časem se vládce zla Tartaros pokusil obsadit zemi,ovšem lidi byly udatní a tak Zemi ubránili.Po mnoha letech Tartaros došel na spůsob jak si podmanit zemi.Z moci nejmocnějších nekromantů a z čirého zla vytvořil démona Thanatose.Drancoval a plenil mnoho vesnic,až se mu dva statečný muži,Meran a Soren postavili,ale neuspěli.Thanatos Merana zabil,a byl by zabil i Sorena,ale utekl.Zapřísahal se že se pomstí,a tak začíná příběh pomsty a bratra.
Soren žil ve vesničce Calinii.Po dlouhém trénování vyrazil na cestu.Nejprv se rozhodl že pujde do městečka Mortis,kde jsou trhy nakoupit jídlo zbroj a zbraňe.Když dorazil a nakoupil co potřeboval střetl mladého chlapce.
"Kam jdete,pane?"otázal se chlapec.
"Za pomstou."zamumlal tiše Soren.
"To zní zajímavě,docela to umím z mečem,mohl bych jít s váma,kdyby vám to nevadilo."
"Každá pomoc se hodí,ale počítej s tím že pak opustíš rodinu,a co si budeme nalhávat,možná se už živý nevrátíš."klidně odpovědel.
"Víte,já žádnou rodinu nemám,rodinu mi zabil nějaký démon,tak mi to teda říkali v sirotčinci."překvapil Sorena chlapec.
"Tak to jsme na stejné lodi,má pomsta se taky váže k tomu démonovi,Thanatovi."nadšeně z nového přítele odvětil Soren.
"Aha,tak můžem vyrazit."zkonstatoval chlapec.
"Na,tady máš pár mincí,běž si koupit nějakou zbraň,a pak až můžeme vyrazit."
"Děkuju."odpovědel a zmiznul v davu chlapec.
Dav se začal zmenšovat,slunce zapadalo.Přicházela noc.Začal foukat silný větr a za chvíli ,když se chlapec vrátil,už nebylo na tržišti nikoho.Byla tma.Ticho.Větr začal foukat silněji a ticho přerušil šuchot listí a bouchání okenic."Pst"osval se slabý hlas.
"Neměli by ste takhle v noci být venku."
Soren a chlapec se otočili za hlasem který vycházel ze dveří které se v okamžiku zavřeli.
v houští něco zašuštělo.
"Co to bylo?"optal se chlapec.
"Ne..."přerušil se Soren když zaslišel podivné vrčení.
Zrazu se z houští rozběhl velký divný vlk.Měl krvavé drápy,červené oči a podivné krátké rohy.
"Pozor!"zakřičel na kluka Soren.
Chlapec se vyhel vlkovému výpadu,přičem vlka trochu pořezal na boku.
Vlk zavrčal a rozběhl se znovu,teď na Sorena.
Soren,dobře vytrénovaný uskočil a těsně minul vlka u krku.
Vlk se naštval a skočil na Sorena.Soren se snažil vlka zhodit,a zrazu se vlk přestal hýbat.Spadl ze Sorena s mečem v chrbtě.
"Díky hochu,myslím že z mečem to umíš,ale musíš se víc soustředit."pochválil chlapce Soren.
"Beru na vědomí."usmál se chlapec,"a jak se vůbec jmenujete?".
"Soren."odpověděl Soren,"a ty?"
"Já se jmenuju Vatas."představil se chlapec."vždy sem se za to jméno styděl".
"Také jméno sem chtěl pro svého syna,kterého mi spolu se ženou vzali do vězení za neplatení daní,než sem mu to jméno stačil dát."
"To je smutný pŕíběh."řekl Vatas.
"Poďme pryč z města udělat si táborák."navrhl Soren.
a tak se taky stalo.Ráno se probudily plný síly,a hned vyrazili dál.
"Slyšel sem že démonův hrad je tamhle u téhle sopky."oznámil Vatas.
Podél védla rovná kupecká cesta obklopená stromy.Vál slabý větřík,který si na zemi hrál z popadanými listi stromů.Před sebou viděli město z kterého se valil ćerný dým.Richle se běželi podívat co se tam děje.
"Co se děje?"optal se Vatas strážného u brány.
"Město napadly nemrtvý."řekl strážný.
"A proč se taky nebijete?"optal se strážného Soren.
"Hlídam druhou bránu před dalšímy hrozbami."odpověděl na otázku strážný.
"Můžeme nějak pomoct?"nabídl pomoc Vatas.
"Když chcete můžete se zapojit do bitvy."řekl strážný.
A tak běželi na druhou stranu města.Bylo tam všude mnoho mrtvých těl,jak vojáků,tak nemrtvých.Dál se odehrávala bitva.Soren se rozběhl a hned prvnímu nemrtvému sekl přímo do krku.Vatas se taky přidal.Soren zabíjel jednoho nemrtvého za druhým,jenže Vatas měl problém zabít jejich vůdce,jak se ukázal být nemrtvý kterého se Vatas snažil zabít.sekl ho do ruky a nemrtvému upadl jeden ze dvou rezavých mečů.Nemrtvý se pomalu napřáhl a sekl Vatase do hrudního plátu,takže ho nezranil ale Vatas se zvalil na zem.Nepřítel se napřáhl a šel to skončit,no Vatas se překulil,hbitě se zvedl a sekl nemrtvému za krk.Pyšný ze svého úspěchu na chvíli přestal vnímat a na chrbtě zacítil pronikavou bolest a zrazu se zvalil.Za pár hodin se probral z obvázaným trupem.Prvý koho viděl byl Soren.
"Konečně se nám probrál náš šampión"z úsměvem zakričel na ostatní Soren.
"Sme vám oběm zavázani za vaši velkou pomoc."poděkoval se jim starosta městečka.
"Nemáte vůbec zač."dvouhlasně řekli Soren a Vatas.
"Zatím co byl Vatas v bezvědomí vám náš kovář ukoval velmi kvalitné bronzové meče a helmy.
"Děkujeme,ale my už zas musíme jít."řekl Soren
"Souhlas."pŕikývl mu Vatas.
"Tak mi vám ješte jedou děkujeme a už vás nebudeme zdržovat."rozloučil se starosta,"zbohem"dodal.
"Zbohem."taky pozdravili Soren a Vatas.
Jednou v dávných časem se vládce zla Tartaros pokusil obsadit zemi,ovšem lidi byly udatní a tak Zemi ubránili.Po mnoha letech Tartaros došel na spůsob jak si podmanit zemi.Z moci nejmocnějších nekromantů a z čirého zla vytvořil démona Thanatose.Drancoval a plenil mnoho vesnic,až se mu dva statečný muži,Meran a Soren postavili,ale neuspěli.Thanatos Merana zabil,a byl by zabil i Sorena,ale utekl.Zapřísahal se že se pomstí,a tak začíná příběh pomsty a bratra.
Soren žil ve vesničce Calinii.Po dlouhém trénování vyrazil na cestu.Nejprv se rozhodl že pujde do městečka Mortis,kde jsou trhy nakoupit jídlo zbroj a zbraňe.Když dorazil a nakoupil co potřeboval střetl mladého chlapce.
"Kam jdete,pane?"otázal se chlapec.
"Za pomstou."zamumlal tiše Soren.
"To zní zajímavě,docela to umím z mečem,mohl bych jít s váma,kdyby vám to nevadilo."
"Každá pomoc se hodí,ale počítej s tím že pak opustíš rodinu,a co si budeme nalhávat,možná se už živý nevrátíš."klidně odpovědel.
"Víte,já žádnou rodinu nemám,rodinu mi zabil nějaký démon,tak mi to teda říkali v sirotčinci."překvapil Sorena chlapec.
"Tak to jsme na stejné lodi,má pomsta se taky váže k tomu démonovi,Thanatovi."nadšeně z nového přítele odvětil Soren.
"Aha,tak můžem vyrazit."zkonstatoval chlapec.
"Na,tady máš pár mincí,běž si koupit nějakou zbraň,a pak až můžeme vyrazit."
"Děkuju."odpovědel a zmiznul v davu chlapec.
Dav se začal zmenšovat,slunce zapadalo.Přicházela noc.Začal foukat silný větr a za chvíli ,když se chlapec vrátil,už nebylo na tržišti nikoho.Byla tma.Ticho.Větr začal foukat silněji a ticho přerušil šuchot listí a bouchání okenic."Pst"osval se slabý hlas.
"Neměli by ste takhle v noci být venku."
Soren a chlapec se otočili za hlasem který vycházel ze dveří které se v okamžiku zavřeli.
v houští něco zašuštělo.
"Co to bylo?"optal se chlapec.
"Ne..."přerušil se Soren když zaslišel podivné vrčení.
Zrazu se z houští rozběhl velký divný vlk.Měl krvavé drápy,červené oči a podivné krátké rohy.
"Pozor!"zakřičel na kluka Soren.
Chlapec se vyhel vlkovému výpadu,přičem vlka trochu pořezal na boku.
Vlk zavrčal a rozběhl se znovu,teď na Sorena.
Soren,dobře vytrénovaný uskočil a těsně minul vlka u krku.
Vlk se naštval a skočil na Sorena.Soren se snažil vlka zhodit,a zrazu se vlk přestal hýbat.Spadl ze Sorena s mečem v chrbtě.
"Díky hochu,myslím že z mečem to umíš,ale musíš se víc soustředit."pochválil chlapce Soren.
"Beru na vědomí."usmál se chlapec,"a jak se vůbec jmenujete?".
"Soren."odpověděl Soren,"a ty?"
"Já se jmenuju Vatas."představil se chlapec."vždy sem se za to jméno styděl".
"Také jméno sem chtěl pro svého syna,kterého mi spolu se ženou vzali do vězení za neplatení daní,než sem mu to jméno stačil dát."
"To je smutný pŕíběh."řekl Vatas.
"Poďme pryč z města udělat si táborák."navrhl Soren.
a tak se taky stalo.Ráno se probudily plný síly,a hned vyrazili dál.
"Slyšel sem že démonův hrad je tamhle u téhle sopky."oznámil Vatas.
Podél védla rovná kupecká cesta obklopená stromy.Vál slabý větřík,který si na zemi hrál z popadanými listi stromů.Před sebou viděli město z kterého se valil ćerný dým.Richle se běželi podívat co se tam děje.
"Co se děje?"optal se Vatas strážného u brány.
"Město napadly nemrtvý."řekl strážný.
"A proč se taky nebijete?"optal se strážného Soren.
"Hlídam druhou bránu před dalšímy hrozbami."odpověděl na otázku strážný.
"Můžeme nějak pomoct?"nabídl pomoc Vatas.
"Když chcete můžete se zapojit do bitvy."řekl strážný.
A tak běželi na druhou stranu města.Bylo tam všude mnoho mrtvých těl,jak vojáků,tak nemrtvých.Dál se odehrávala bitva.Soren se rozběhl a hned prvnímu nemrtvému sekl přímo do krku.Vatas se taky přidal.Soren zabíjel jednoho nemrtvého za druhým,jenže Vatas měl problém zabít jejich vůdce,jak se ukázal být nemrtvý kterého se Vatas snažil zabít.sekl ho do ruky a nemrtvému upadl jeden ze dvou rezavých mečů.Nemrtvý se pomalu napřáhl a sekl Vatase do hrudního plátu,takže ho nezranil ale Vatas se zvalil na zem.Nepřítel se napřáhl a šel to skončit,no Vatas se překulil,hbitě se zvedl a sekl nemrtvému za krk.Pyšný ze svého úspěchu na chvíli přestal vnímat a na chrbtě zacítil pronikavou bolest a zrazu se zvalil.Za pár hodin se probral z obvázaným trupem.Prvý koho viděl byl Soren.
"Konečně se nám probrál náš šampión"z úsměvem zakričel na ostatní Soren.
"Sme vám oběm zavázani za vaši velkou pomoc."poděkoval se jim starosta městečka.
"Nemáte vůbec zač."dvouhlasně řekli Soren a Vatas.
"Zatím co byl Vatas v bezvědomí vám náš kovář ukoval velmi kvalitné bronzové meče a helmy.
"Děkujeme,ale my už zas musíme jít."řekl Soren
"Souhlas."pŕikývl mu Vatas.
"Tak mi vám ješte jedou děkujeme a už vás nebudeme zdržovat."rozloučil se starosta,"zbohem"dodal.
"Zbohem."taky pozdravili Soren a Vatas.
Naposledy upravil(a) ThePunisher dne pon 31. říj 2011 17:35:21, celkem upraveno 4 x.

-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 1 poděkování
- ThePunisher
- Lv.7
Re: Pomsta za bratra
ja som Slovák takže to má 2 dôvody:1.že niesom moc zručný v českom jakzyku a dosť často sa preklepnem

- ThePunisher
- Lv.7
Pomsta za bratra 2/2
Bylo tiché klidné ráno,ptáci spívali a Soren s Vatasem šli dál do hradu Thanatose.
"Támhle to je."ukázal na hrad Vatas.
"Vidím."odvětil Soren
"Ale jak se tam chceme dostat,celé je to obklíčené démony."řekl Vatas.
"Večer,když budé střídání stráží,se tam pomalu vplížíme."plánoval Soren
"To mi nezní jako dobrý nápad."odpověděl Vatas,"řekl bych že by sme mohli jít zezadu,sou tam jen dvě stráže a já mám sebou taky luky,doufám že snimi umíš zacházet."řekl svůj plán Vatas"
"To by mohlo klapnout."souhlasil Soren.
"Ale myslím že by sme to měli udělat přez noc."řekl Vatas,"byli by sme nenápadnejší."
A tak počkali so noci,kdy zabili lukem dvě stráže a vplížili se do hradu.
Vše šlo hladce,až narazili na místnost kde byly dvě stráže.
"Co budeme dělat?"zeptal se Vatas
"Připlížíme se a podříznem je."odpovědel Soren.
"Na tři.Raz,dva,tři."potichu řekl Soren.
Soren zabil jednoho strážného,jenže si ho všimnul druhý a než ho Vatas zabil,zavolal o pomoc.Do síně náhle vešlo mnoho stráží a taky Thanatos.
"Do boje!"zakřičel Soren.
"Nažerte se!"zakřičel Vatas.
Soren udřel jednoho strážného do krku a zabil ho,zatím co druhý mu poranil nohu.Otočil se a prbodl mu břicho.Vatas se řítil vpřed a za běhu zabíjel jednoho démona za druhým.Bojovali z plných sil až ostal stát jenom sám Thanatos.
"Tak a teď zemřeš."zašklebil se Soren.
"To se ještě uvidí kdo zemře."hlubokým démonickým hlasem řekl Thanatos.
"Braň se!"zvolal Vatas,rozběhnul se a sekl démona do nohy.
Thanatos zařval a vrhl se na sorena.Boj byl velmi vyrovnaný,ale Sorenovi se podařilo useknout Thanatovy jednu ruku.Thanatos zařval ještě víc a rozběhl se za Vatasem probodl mu břicho.
"Pche,nikdy bys mně nezabil."vysmál se umírajícímu vatasovi Thanatos.
"Pomsta je vykonána."chroptivým hlasem se Vatas zasmál.
"Hm?"udivil se Thanatos,a zrazu pocítil jak z neho vyteká síla.Sorenův meč mu probodl srdce,lehl na sem a jeho mrtvola záhadně zmizla.
"Ne!"zastonal Soren.
"Neumírej,prosím!"křičel na Vatase.
"Musím,ale pomstu sem vykonal."řekl Vatas,"Postavil sem se Thanatovi,tak jako můj otec,jenže já sem to dokázal."
"Tvůj otec byl taky válečník?"zeptal se v slzách Soren.
"Ano,podle toho co mi říkali tak můj otec se postavil Thanatovi spolu z bratrem,jeho tělo se nikdy nenašlo a tak nemohl mít pohřeb."řekl z posledních sil Vatas a naposledy vydechl.Najednou se v místnosti zjevil Thanatův duch.
"dokázal jsi mně porazi,a tak před tebou smekám,jenže já sem jenom pěšák,figurka na šachovnici,opravdová hrozba je Tartaros,běž a zabij jeho."pronesl řeč duch a zmizel.
Soren pochoval Vatasovo tělo a vydal se na cestu za Tartarosem.
pokiaľ budú aspoň nejaké kladné názory začnem písať aj 2.diel-Pomsta za bratra-další cíl
KONEC
Bylo tiché klidné ráno,ptáci spívali a Soren s Vatasem šli dál do hradu Thanatose.
"Támhle to je."ukázal na hrad Vatas.
"Vidím."odvětil Soren
"Ale jak se tam chceme dostat,celé je to obklíčené démony."řekl Vatas.
"Večer,když budé střídání stráží,se tam pomalu vplížíme."plánoval Soren
"To mi nezní jako dobrý nápad."odpověděl Vatas,"řekl bych že by sme mohli jít zezadu,sou tam jen dvě stráže a já mám sebou taky luky,doufám že snimi umíš zacházet."řekl svůj plán Vatas"
"To by mohlo klapnout."souhlasil Soren.
"Ale myslím že by sme to měli udělat přez noc."řekl Vatas,"byli by sme nenápadnejší."
A tak počkali so noci,kdy zabili lukem dvě stráže a vplížili se do hradu.
Vše šlo hladce,až narazili na místnost kde byly dvě stráže.
"Co budeme dělat?"zeptal se Vatas
"Připlížíme se a podříznem je."odpovědel Soren.
"Na tři.Raz,dva,tři."potichu řekl Soren.
Soren zabil jednoho strážného,jenže si ho všimnul druhý a než ho Vatas zabil,zavolal o pomoc.Do síně náhle vešlo mnoho stráží a taky Thanatos.
"Do boje!"zakřičel Soren.
"Nažerte se!"zakřičel Vatas.
Soren udřel jednoho strážného do krku a zabil ho,zatím co druhý mu poranil nohu.Otočil se a prbodl mu břicho.Vatas se řítil vpřed a za běhu zabíjel jednoho démona za druhým.Bojovali z plných sil až ostal stát jenom sám Thanatos.
"Tak a teď zemřeš."zašklebil se Soren.
"To se ještě uvidí kdo zemře."hlubokým démonickým hlasem řekl Thanatos.
"Braň se!"zvolal Vatas,rozběhnul se a sekl démona do nohy.
Thanatos zařval a vrhl se na sorena.Boj byl velmi vyrovnaný,ale Sorenovi se podařilo useknout Thanatovy jednu ruku.Thanatos zařval ještě víc a rozběhl se za Vatasem probodl mu břicho.
"Pche,nikdy bys mně nezabil."vysmál se umírajícímu vatasovi Thanatos.
"Pomsta je vykonána."chroptivým hlasem se Vatas zasmál.
"Hm?"udivil se Thanatos,a zrazu pocítil jak z neho vyteká síla.Sorenův meč mu probodl srdce,lehl na sem a jeho mrtvola záhadně zmizla.
"Ne!"zastonal Soren.
"Neumírej,prosím!"křičel na Vatase.
"Musím,ale pomstu sem vykonal."řekl Vatas,"Postavil sem se Thanatovi,tak jako můj otec,jenže já sem to dokázal."
"Tvůj otec byl taky válečník?"zeptal se v slzách Soren.
"Ano,podle toho co mi říkali tak můj otec se postavil Thanatovi spolu z bratrem,jeho tělo se nikdy nenašlo a tak nemohl mít pohřeb."řekl z posledních sil Vatas a naposledy vydechl.Najednou se v místnosti zjevil Thanatův duch.
"dokázal jsi mně porazi,a tak před tebou smekám,jenže já sem jenom pěšák,figurka na šachovnici,opravdová hrozba je Tartaros,běž a zabij jeho."pronesl řeč duch a zmizel.
Soren pochoval Vatasovo tělo a vydal se na cestu za Tartarosem.
pokiaľ budú aspoň nejaké kladné názory začnem písať aj 2.diel-Pomsta za bratra-další cíl
KONEC

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
mě seto líbí velmi a na chyby se vykašli,jak pravil jeden člověk kterému se líbil muj pribeh:"na chyby kasli kdyby se si tim měl takhle patlat tak ti to bude trvat aspon mesic"
což je pravda
což je pravda
Pan Bean
- Warforce
- Lv. 18
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Pekne jeste lepsi by to bylo ve filmu popripade v serialu 

Skies lvl 118 (war mentál) Herbaří
ILoveDropik lvl 125 (šamanka dračí)
Sarajce lvl 115 (šamanka dračí) Dropka
ILoveCamel lvl 112 (sura BM) Biologuje
Uno lvl 108+ (ninja dýkař) Biologuje
BmNes lvl 100+ (sura BM) OFF
http://www.youtube.com/user/Skiesuv/videos?view=0
Účet založen 2010-09-13 20:46:06
ILoveDropik lvl 125 (šamanka dračí)
Sarajce lvl 115 (šamanka dračí) Dropka
ILoveCamel lvl 112 (sura BM) Biologuje
Uno lvl 108+ (ninja dýkař) Biologuje
BmNes lvl 100+ (sura BM) OFF
http://www.youtube.com/user/Skiesuv/videos?view=0
Účet založen 2010-09-13 20:46:06
-
- Lv.19
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 36 poděkování
Pěkný příběh, který se krásně četl... ikdyž tam bylo pár chyb, ale jak si již zmínil jsi slovák a tak je pochopitelné že neumíš českou gramatiku
Nicméně dobrá práce
Nicméně dobrá práce
Server:Sindicate
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Spoiler:
hihi pozdě 

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A smím-li se zeptat, když si slovák, proč nepíšeš slovensky ... takový krásný jazyk to je ....
- BlackHunter
- Lv.16
Tiež píšem česky príbeh,lebo väčšinou je lepší český dabing filmov než slovenský tak pochopiteľne je lepší aj český text než slovenskýHonzaM píše:A smím-li se zeptat, když si slovák, proč nepíšeš slovensky ... takový krásný jazyk to je ....

Ďakujem JeSTeRSK za parádny podpis

Come Here You Fucking B@#ch!
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
LittleNessa « sob 7:50 pm »

@
Vydesenej « sob 3:12 pm »

@
OrangEE « sob 2:49 pm »

@
LittleNessa « sob 1:49 pm »

@
asdis « sob 11:02 am »

@
Relly « pát 9:38 pm »