Skillculator - Kalkulačka kouzel
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Re: Skillculator - co s ním?
Všechno mi jede...lvl 121 BM sura všechno sedí do posledního bodíku přesně! Ale jsi šílenec že ses do toho pustil všechna čest 
- Donald
- Lv.21

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Tak nejprve te chvalim ze sis stim musel dat opravdu hodne prace. Dale se zeptam jak si to testoval jestli na vlastnim serveru nebo na sindicate?
A prejdu k chybkam. Vireni kordu nabiha 25s nikoliv 20. Takova drobnustka a mas tam malicky nesrovnalosti v poctu potrebnych MB ale tak to podle me vubec neni dulezity. Jinak je to docela presny
E : Udivilo me ze vireni kordu ma tolik % na otraveni. Myslim ze je to normalne okolo 6% na P ale to pamatuju jeste na ofiku ze jsem se na to ptal, ale jinak ty % na otraveni mas dobre
A prejdu k chybkam. Vireni kordu nabiha 25s nikoliv 20. Takova drobnustka a mas tam malicky nesrovnalosti v poctu potrebnych MB ale tak to podle me vubec neni dulezity. Jinak je to docela presny
E : Udivilo me ze vireni kordu ma tolik % na otraveni. Myslim ze je to normalne okolo 6% na P ale to pamatuju jeste na ofiku ze jsem se na to ptal, ale jinak ty % na otraveni mas dobre
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
Díky, chybička opravena (bral jsem si ten čas omylem z políčka bleskáče). Jinak kde přesně ti nesedí MB? Ono je to dost důležité, protože když nesedí MB, nemůže sedět ani poškození. Dýkaře mám k dispozici bohužel jen dva, takže byly moje možnosti testování dost omezené (ale vše vycházelo). Předem díky za odpověďDonald píše:Tak nejprve te chvalim ze sis stim musel dat opravdu hodne prace. Dale se zeptam jak si to testoval jestli na vlastnim serveru nebo na sindicate?
-
Serpethina
- Lv.1

- Dal poděkování: 2 poděkování
Pěkný Velice Pěkný A souhlasí mi všechno
.Velice dobrá práce ElectriXi Velice Dobrá

- MXW
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Pěkná práce ;o), ale bach řekl pravdu hdně jsme přemýšelel, jestli to bdue mít opravdové využití, ale když jsme se zamyslel, usnadní to mnohé, aspoň mě, takže užitečné to je...
E1: K tomu co tomá ukazovat...Nejlepší by bylo, kdyby ukazovalo hodnotu jakou tomá doopravdy....
E1: K tomu co tomá ukazovat...Nejlepší by bylo, kdyby ukazovalo hodnotu jakou tomá doopravdy....
Naposledy upravil(a) MXW dne čtv 09. úno 2012 20:15:11, celkem upraveno 3 x.
- PospeDrop
- Lv.13

- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
-
cat1a
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Konečne užitečný návod.
Aspoň sem si pohrála chvilku.
A sedí to přesně.
Thumbs up.
Aspoň sem si pohrála chvilku.
Thumbs up.
- plug1
- Lv.24

- Dal poděkování: 202 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
Velmi převelmi povedená pomůcka!
Tebe bych pasoval na GM
Myslím, že budu mluvit za všechny, když ti obrovitánsky poděkuju.
Takže - díky!
Edit:
to mě zabaví na dost dlouho 
Tebe bych pasoval na GM
Myslím, že budu mluvit za všechny, když ti obrovitánsky poděkuju.
Takže - díky!
Edit:
- Electrix
- Lv.22

- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 956 poděkování
Fíha, i já moc děkuju za všechny pozitivní ohlasy. Dneska už to asi nestihnu, ale výhledově bych tedy udělal následovné: rozdělím výsledkovou "listinu" svisle na polovinu, v jedné bude výsledek přímo ze hry a ve druhé výsledek realistický (odpovídající výpočtům serveru). Co vy na to? 
cat1a: Doufám, že nemyslíš mé starší návody
...
cat1a: Doufám, že nemyslíš mé starší návody
- plug1
- Lv.24

- Dal poděkování: 202 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
Super nápad!
Jen by mě zajímalo, proč to pro nás děláš?
Většina z nás si to vůbec nezaslouží..
Jen by mě zajímalo, proč to pro nás děláš?
Většina z nás si to vůbec nezaslouží..