Boss Modrá smrt

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
sir elabor
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 119 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Re: Boss Modrá smrt

Příspěvek od sir elabor » pon 19. bře 2012 18:02:23

Rene... tak ta absorbce čepele bude chybět více charum co? :D a je to fakt ujetý když luk má útok jako kráva a berem úplný prd...
...comming soon...

Jménocharakterlevel říše
RockStarMagŠaman - drak129 SHINSOO

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 19. bře 2012 18:16:35

Jo to určitě chybí, no zákon schválnosti bere nejvíc proto tolik brát nemůže :D , jo je to ujetý. To je tak prostě daný, když máš velkej útok a nějakou výhodu postavy zjevně danou tak se musí její síla přizpůsobit "slabším" postavám a slabší postava je v tomhle případě šaman drak. :lol: Snad jsem to napsal správně :D
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Rendyss
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Rendyss » pon 19. bře 2012 18:36:56

Renegade , já měl 80% neusmrcený a bral jsem jí 44k bez elíků jen s čepelí, neměl jsem helmu od 65 a náušky zdobené zlaté. Jinak náramek obyč.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 19. bře 2012 20:12:20

Renegade2 píše:DiDi tak v tom s tebou tak úplně nesouhlasím, přeci jenom máš vlastní pomoc ve vlastních buffech ale chybí ti absorbce čepele a to je sakra znát. Bez buffu je dračí šaman silnější než WP sura ale WP sura s buffem je jiný kafe ale bohužel s tou berličkou. Co se týká mě, tak je to pro mě hra a když hold má ta smrtka tak velké obrany na všechny tak se kvůli hře nepo....m :D No jsem zvědavej kolik budu brát s 90% na neusmrcený :lol:
Absorbce cepele? Si delas srandu ne? U moji buffky nabuffuju dam automat muzu jit pryc od monitoru:D Staci mit absorbci v brnku a naramku.A funguje to u vsech.Pokud ti nedaj nejak moc extra stuny neumres ani nahodou.Porc se teda i LORDxMICHAL expi buffkou?.)) Jen kvuli dropu to nebude:))
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Shamanice
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od Shamanice » pon 19. bře 2012 20:17:56

Rene,radši nic nepiš,na všechno mají odpověď,jakoby jejich maminka byla Paní Wikipedie a tatínek Pan Google... :roll: :lol:
Shamanice
LvL 132
® Channel ®
© klik ©
Obrázek

sir elabor
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 119 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od sir elabor » pon 19. bře 2012 20:19:36

Shamanice píše:Rene,radši nic nepiš,na všechno mají odpověď,jakoby jejich maminka byla Paní Wikipedie a tatínek Pan Google... :roll: :lol:

to bylo hezky řečeno :lol:
...comming soon...

Jménocharakterlevel říše
RockStarMagŠaman - drak129 SHINSOO

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » pon 19. bře 2012 21:33:34

Shamanice píše:Rene,radši nic nepiš,na všechno mají odpověď,jakoby jejich maminka byla Paní Wikipedie a tatínek Pan Google... :roll: :lol:
Nevim proc.pisu ze sve zkusenosti.Mam samanku 110lv a uz sem s ni v klidu dropoval ve swampu a mam i wara telo 111lv a i ninju takze vim nejake rozdily ne?

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » pon 19. bře 2012 22:11:58

lordsword píše:
Renegade2 píše:DiDi tak v tom s tebou tak úplně nesouhlasím, přeci jenom máš vlastní pomoc ve vlastních buffech ale chybí ti absorbce čepele a to je sakra znát. Bez buffu je dračí šaman silnější než WP sura ale WP sura s buffem je jiný kafe ale bohužel s tou berličkou. Co se týká mě, tak je to pro mě hra a když hold má ta smrtka tak velké obrany na všechny tak se kvůli hře nepo....m :D No jsem zvědavej kolik budu brát s 90% na neusmrcený :lol:
Absorbce cepele? Si delas srandu ne? U moji buffky nabuffuju dam automat muzu jit pryc od monitoru:D Staci mit absorbci v brnku a naramku.A funguje to u vsech.Pokud ti nedaj nejak moc extra stuny neumres ani nahodou.Porc se teda i LORDxMICHAL expi buffkou?.)) Jen kvuli dropu to nebude:))
Právě to je to, ty nabufuješ, dáš automat a jdeš. Já nebufuju, dám automat, hodím plášt a jdu se napít :D a když nedostanu stun tak tam pořád mlátím.
Bych to nepsal kdybych nevěděl jaké to je s čepelí a bez ní a v brnku mám absorbci taky 10%(v náramku tada ne, těžko natočit a všechno do toho na bažinu) :D Na tý čepeli je krásný to že člověk nádherně vidí ten rozdíl když se to vypne :D a vo tom to je a moje věci určitě nebudou horší než tvoje nebo ostatních.
Ale co já tu budu psát abrorbce 12% u čeple nic není abrosbce 20% ve věcech to v pohodě pokryje :lol: , můžeš mě věřit nepokryje v plné výši.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

lordsword
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od lordsword » čtv 22. bře 2012 4:49:46

Renegade2 píše:
lordsword píše:
Právě to je to, ty nabufuješ, dáš automat a jdeš. Já nebufuju, dám automat, hodím plášt a jdu se napít :D a když nedostanu stun tak tam pořád mlátím.
Bych to nepsal kdybych nevěděl jaké to je s čepelí a bez ní a v brnku mám absorbci taky 10%(v náramku tada ne, těžko natočit a všechno do toho na bažinu) :D Na tý čepeli je krásný to že člověk nádherně vidí ten rozdíl když se to vypne :D a vo tom to je a moje věci určitě nebudou horší než tvoje nebo ostatních.
Ale co já tu budu psát abrorbce 12% u čeple nic není abrosbce 20% ve věcech to v pohodě pokryje :lol: , můžeš mě věřit nepokryje v plné výši.
Opravdu? Mohl by si udelat video jak davas ezo v pohode bez buffu? Moc rad bych to videl:)

Renegade2
Lv.35
Lv.35

Příspěvek od Renegade2 » čtv 22. bře 2012 6:19:41

Kde jsem psal že ho dávám v pohodě bez buffu, já jsem psal že s čepelí a buffem ustojím víc než ty. Metin 125 bez buff, jo se štěstím když je požehnání ;) ale proč když je buff ošéfovanej manželským prstenem.
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30