Buch, dal tam šíp, protože to měl po ruce v iventáři, dalo mu to penízky a už začal vydělávat

xd a vsechno uplne nahodouJustice píše:Třeba šel nějakej začínající ninja, řekl si: "Hele, kovadlina, co je to?".
Buch, dal tam šíp, protože to měl po ruce v iventáři, dalo mu to penízky a už začal vydělávat![]()
![]()
..... a potom napsal do zavolat, hej hoši a děvčata všichni sem ke kovadlině objevil jsem super věc.Justice píše:Třeba šel nějakej začínající ninja, řekl si: "Hele, kovadlina, co je to?".
Buch, dal tam šíp, protože to měl po ruce v iventáři, dalo mu to penízky a už začal vydělávat![]()
![]()
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
zklamu te, tohle zkousi pri okradackachVrzyMlask píše:.... aniž by na něj někdo přišel a už sem na to přišel prostě třeba z jednoho PC si nadělá pár KKK pak jde nakoupit Pruty nebo Šeky a začne je vyhazovat na zem uté druhé postavy kterou má zaplou na druhym účtu no a takhle si to posbírá a teď mi řekněte jak na něj přijdou? Prostě nijak nevim jak to tam je vté databázi ale věci které jsou vyhozeny na zem se podle mě nikam nezaznamenávaj takže takhle to mohl někdo dělat pár hodin a teď už je multimiliardář a nemusí do smrti nic dělat ...![]()
a co kdyby to udělal nějaký zloděj a sám by byl okraden a někdo mu to sebral?Saggitarius píše:zklamu te, tohle zkousi pri okradackachVrzyMlask píše:.... aniž by na něj někdo přišel a už sem na to přišel prostě třeba z jednoho PC si nadělá pár KKK pak jde nakoupit Pruty nebo Šeky a začne je vyhazovat na zem uté druhé postavy kterou má zaplou na druhym účtu no a takhle si to posbírá a teď mi řekněte jak na něj přijdou? Prostě nijak nevim jak to tam je vté databázi ale věci které jsou vyhozeny na zem se podle mě nikam nezaznamenávaj takže takhle to mohl někdo dělat pár hodin a teď už je multimiliardář a nemusí do smrti nic dělat ...![]()
kazdy predmet ma unikatni cislo, a zahozenim na zem o nej neprijde, prijde o nej az ve chvili kdy je predmet vymazan (po 5i minutach na zemi) pokud jej nekdo sebere ID mu zustava normalne dal