Nekupujte jim to.
(Ano já vím potřebujete kameny)
Tak si kupte 2x 100KK prut prodejte za 70sd a máte 4 kameny

Kooz píše:Je moc lidí a začíná ubývat místa.
Bude to čím dál horší.
Ještě, že já už to mám za sebou.
100kk za 70sd bejvavalo xdcat1a píše:Já vás nechápu.
Nekupujte jim to.
Tak si kupte 2x 100KK prut prodejte za 70sd a máte 4 kamenyTo máte 50KK na kus
jo? já už aji za 30Kaarlos píše:100kk za 70sd bejvavalo xdcat1a píše:Já vás nechápu.
Nekupujte jim to.
(kupuju i za 45sd)
Zvížátko píše:jo? já už aji za 30Kaarlos píše:100kk za 70sd bejvavalo xdcat1a píše:Já vás nechápu.
Nekupujte jim to.
(kupuju i za 45sd)
přesně metinland se přes den nedá hrát tam je strašně lidí a co potom 90lv metiny chtělo by to další ch nebo nové mapy nebo rozšířit metiny do jiných map zinu je strašně hodně a kdo na ně chodí ? pár lidí já osobně je tahám s buffem 80% na plné hp dokuď není moc těch blesku a to je samý stun a to pak chcipnu... nebejt tam těch blesku tolik aspoň bylo by min stunu a hned bych tam byl od rána do večeraKooz píše:Je moc lidí a začíná ubývat místa.
Bude to čím dál horší.
Ještě, že já už to mám za sebou.
Další ch? ... No koment.Zvížátko píše:přesně metinland se přes den nedá hrát tam je strašně lidí a co potom 90lv metiny chtělo by to další ch nebo nové mapy nebo rozšířit metiny do jiných map zinu je strašně hodně a kdo na ně chodí ? pár lidí já osobně je tahám s buffem 80% na plné hp dokuď není moc těch blesku a to je samý stun a to pak chcipnu... nebejt tam těch blesku tolik aspoň bylo by min stunu a hned bych tam byl od rána do večeraKooz píše:Je moc lidí a začíná ubývat místa.
Bude to čím dál horší.
Ještě, že já už to mám za sebou.a to teď nechci vidět metin jak budou ve školách velikonoční prázdniny to račí nebudu hrát kolik lidí tu bude :/
nic takového jsem neřekl tak si to pročti ještě jednou a pak se ozvy krom toho tak jasné že není tolik peněz na další ch ale nový lidé přichází a místo ubývá tak co chtít a zini kdo psal že je nedám? já jen řekl že dávají moc stunu nechci se opakovat ale pročti si to znova a pak pišcat1a píše:Další ch? ... No koment.Zvížátko píše:přesně metinland se přes den nedá hrát tam je strašně lidí a co potom 90lv metiny chtělo by to další ch nebo nové mapy nebo rozšířit metiny do jiných map zinu je strašně hodně a kdo na ně chodí ? pár lidí já osobně je tahám s buffem 80% na plné hp dokuď není moc těch blesku a to je samý stun a to pak chcipnu... nebejt tam těch blesku tolik aspoň bylo by min stunu a hned bych tam byl od rána do večeraKooz píše:Je moc lidí a začíná ubývat místa.
Bude to čím dál horší.
Ještě, že já už to mám za sebou.a to teď nechci vidět metin jak budou ve školách velikonoční prázdniny to račí nebudu hrát kolik lidí tu bude :/
Nové mapy? Expícíh míst tu je hafo.
Zini, tak si jich nevšímej, ale za to, že to nedáváš, neznamená, že bude nova mapa, nebo dokonce nový ch.
Stfu.