KapkaRosy píše:Zdravím všechny,
tak jsem se prokousal haldou příspěvků až na konec tématu:-).
S povděkem musím kvitovat, že luk si konečně našel na Sindi své místo a přestal být jen "heblem do proměny"

.
Zároveň uznávám, že jak jsem měl tu možnost několikrát sledovat ve válce říší, vyrojilo se nám najednou "lukostřelců" jako potkanů a obrana proti "vyžírání CB" není jednoduchá. Ovšem v žádném případě bych to neřešil nějakými úpravami systému hry.
Co takhle zkusit změnit taktiku boje?
Vadí vám, že bojujete v chumlu a okolo stojí banda "lukařů" kteří jen střílí do davu? Proč tedy nezřídíte speciální komanda na lov těchto "lukostřelců"? Myslím že kombinace 2 charů by na to měla úplně stačit. Většina z těch "lukostřelců" stejně těží z toho, že si jich nikdo moc nevšímá, protože oproti davu jsou příliš malý cíl. Ale ve finále dokážou způsobit velké škody. Domluvte se tedy v říši a do válek pošlete speciální "lovce lukostřelců". I kdyby je měli jen udržovat v určité vzdálenosti od hlavní bojové vřavy tak budou prospěšní. Jen si u toho bohužel nenahrabou moc CB pro sebe. Ale do válek přece všichni chodíte bojovat za říši. Nebo se mýlím

))
S veškerou úctou,
KapkaRosy
EDIT: úprava chyb

Konecne prisel nekdo rozumnej,kdo to chape:) Jenez to ma malej hacek.Z a risi nebojuje nikdo,kazdy si jen hrabe CB pro sebe,aby byl v topce:)) Ja sam chodim snazim se ty luky cizich zabijet a uz to dela i vic lidi z jinych risi i od nas.) Na me to zkousej taky kdyz mam luk,ale musi jich byt vic nebo mit zbran na me i stit.) Pak se muzu utlouct kdzy nekdo nabehne sejme me na par skillu a prijde tam jiny char a zabije ho na skill

Jako treba toho super daggera LOCA

[/quote]
Prosimtě on už mě dávno hvězdíčky když si ho hrdinsky zabil..[/quote]
Je mi líto, že můj příspěvek započal novou vlnu hádek
Opravdu jsem chtěl konstruktivně pomoci. Bohužel marně.
Tak se tu mějte pěkně.
KapkaRosy[/quote]
Vsak jo to se neboj,ja vubec nechapu o cem tu oni pisou? Ja sem vubec nenapsal ze sem nekoho zabil.) Asi si to budou muset precist znova:))
hadat se s nikym nechci,za to mi ta hra uz davno nestoji:)