ne to je moje doba na lovení vajec edituj tocat1a píše:Takové pěkná místečka jsou. Kam nikdo nechodí.
Ale to je tajné. Večer mezi 00:00-00:15 to bylo 15 vajec. Stačí měnit CH a nemají tak velký respawn. Jinak Gawaino!

ne to je moje doba na lovení vajec edituj tocat1a píše:Takové pěkná místečka jsou. Kam nikdo nechodí.
Ale to je tajné. Večer mezi 00:00-00:15 to bylo 15 vajec. Stačí měnit CH a nemají tak velký respawn. Jinak Gawaino!
Proč ne? Je úplně jedno, kdo ty vejce odevzdá nebo dropne dokud je od tebe z říše. Já osobně si na nich taky expím šamanku do malé svaté (jako buffku, abych tam alespoň něco měl).levc píše:Ahoj
Akorát jedno nechapu kdo mi chodí na moje místa v ledovce vim kdo to je ale koho je to drop nechapu lvl 5 to byl vcera chodi a zabiji tanaky dneska sem ho potkal a to byl aspon uz lvl 15 to by me zajimalo koho tohle napadlo.
Není to jedno pokud to sbíráš pro kámoše např-(139lv) mu to pomůže víc než samotný zajíc takže jedno to neníshvetseek píše:Proč ne? Je úplně jedno, kdo ty vejce odevzdá nebo dropne dokud je od tebe z říše. Já osobně si na nich taky expím šamanku do malé svaté (jako buffku, abych tam alespoň něco měl).levc píše:Ahoj
Akorát jedno nechapu kdo mi chodí na moje místa v ledovce vim kdo to je ale koho je to drop nechapu lvl 5 to byl vcera chodi a zabiji tanaky dneska sem ho potkal a to byl aspon uz lvl 15 to by me zajimalo koho tohle napadlo.
Normálně je to nastavené nějak tak že lehne na kouzlolevc píše:Ale mě jde o to taky jak ho může zabít lvl 5
levc píše:Ahoj