Pomože to ani nevieš akodooms123 píše:absorci 20% mam a zvirata mi nic neberou ale taky neexpi a ezo fakt na plaste nedam pochybuju ze by mi 8% u buffu navíc pomohlo aby mi nebrali treba 2k ale jen 500

Pomože to ani nevieš akodooms123 píše:absorci 20% mam a zvirata mi nic neberou ale taky neexpi a ezo fakt na plaste nedam pochybuju ze by mi 8% u buffu navíc pomohlo aby mi nebrali treba 2k ale jen 500
Jo, ale tak aspoň nějaký zdobeniny by to chtělo ..dooms123 píše:nemam byl jsem vykradenej a kazdy říkal že EZO pohoda a že to dobře vydelava
I na mensim lv lze mit zdobne sperky na buff a i kdyz nejsou+9 davaji osazene,vic int nez klasicke sperky ty smichuJurasSaga píše:No jen bych chtel podotknout že buff už od 54lvlu jde vytahnout do 83,7% na kritikAle jelikož tu někdo psal že bez zdobenych maš 88% pekna hovadina tedka sem se díval na svoují bufku lvl 106 a ma 83,7% tak nevím kde vzala tech 5% asi elík na INT to bych pochopil ale to je uplna blbost
![]()
nacpi do brnka a naramku absorb ZB 10% do každeho a je¨
duležite veci swamp Císařak +9 kalena +9 Fencike +9 a v brnku vyhybkočím víc na miss tím líp