Můj nazor je, že by takové odměny přívítalo dost lidí a více by se krotilo

Nemusejí bytr ty odměny velké, ale 10%příšery, +750 ZB, něco jako přídavají tzv. pvp bonusy v předmětech.
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
Ty mi chceš říct že děláš PvP ze zvířete?Torrak píše:P.S.: Příšery tam rozhodně nedávat, protože PvP postavy by je fakt extrémně využily....
asi tak, četl jsem to 8x a stejně nechapu.JustPlay píše:Ty mi chceš říct že děláš PvP ze zvířete?Torrak píše:P.S.: Příšery tam rozhodně nedávat, protože PvP postavy by je fakt extrémně využily....![]()
30 tisíc na sek? to nás podceňuješ...I 55 tisíc na sekGiant píše: K té proměně, to je další zvýhodnění už takhle berou přes 30tisic na sek
Giant píše:asi tak, četl jsem to 8x a stejně nechapu.JustPlay píše:Ty mi chceš říct že děláš PvP ze zvířete?Torrak píše:P.S.: Příšery tam rozhodně nedávat, protože PvP postavy by je fakt extrémně využily....![]()
K té proměně, to je další zvýhodnění už takhle berou přes 30tisic na sek
jako .. nemachrujXiri píše:30 tisíc na sek? to nás podceňuješ...I 55 tisíc na sekGiant píše: K té proměně, to je další zvýhodnění už takhle berou přes 30tisic na sek
Bal jsem se toho že to přeženuSannyB píše:jako .. nemachrujXiri píše:30 tisíc na sek? to nás podceňuješ...I 55 tisíc na sekGiant píše: K té proměně, to je další zvýhodnění už takhle berou přes 30tisic na sek
Jinak i když nehraju sem pro