Takže mám dropa 61 lv věci luxus, prumka 45% všude přišery 60% yang 40
% předmět chodim s tim na 60 prostě pohoda no a... mám 3kkk a tak nevím co mám koupit za postavu na PVM prosím poradte.. yangy nebudou problém.. ale chci PVM POSTAVU SE KTEROU SE BUDE DOBŘE VYDĚLÁVAT. DÍKY
Prosím o radu.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- cesminus
- Lv.20

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
- Houbickar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- FunnDy
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Prosím o radu.
Teď nevím co myslíš tím všude 60% příšery... 60% příšery není full.. a kdyžtak si dolaď full pvm věci dej kameny +6 do zbrani a nebo si kup unikátní z Keri +9 s kamenama +6 full PvM 
-
Stanley123
- Lv.14

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Zle čítašFunnDy píše:Teď nevím co myslíš tím všude 60% příšery... 60% příšery není full.. a kdyžtak si dolaď full pvm věci dej kameny +6 do zbrani a nebo si kup unikátní z Keri +9 s kamenama +6 full PvM
ale inak asi to čo píšeš ty
-
DoubleM
- Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Zdravím.
Já bych dropera nechal a vydělával. Až bych měl tak + 5kkk, tak bych doexpil dropera na dropera na swamp.
Já bych dropera nechal a vydělával. Až bych měl tak + 5kkk, tak bych doexpil dropera na dropera na swamp.
- BlabosCZ
- Lv.17

- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
TAk proč si kazit super dropera když může koupit WP Suru neboo Draka do swampu?!DoubleM píše:Zdravím.
já bych byl asi pro šamana do swampu
-
DoubleM
- Lv.20

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Proč dropovat v Zemi přitažlivosti, když můžeš ve SWAMPu? Proč kupovat další postavu, když si jen o těch 40 levelů doexpit může?BlabosCZ píše:TAk proč si kazit super dropera když může koupit WP Suru neboo Draka do swampu?!DoubleM píše:Zdravím.
Já bych dropera nechal a vydělával. Až bych měl tak + 5kkk, tak bych doexpil dropera na dropera na swamp.![]()
já bych byl asi pro šamana do swampu