MAKAMITO chce 2 veci najednou?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Slavek01
- Lv.7

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Re: MAKAMITO chce 2 veci najednou?
No vypada to tak, ze se to saggimu rozbilo. Podle toho co pise tak po 18,00 hodine to melo jit a ono nic. Takze asi soudruzi v NDR udelali nekde chybu 
-
Gawaina
- Lv.19

- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
No když si to dělal předtím tak si udělal jednu a sagi psal že bude o jedna navíc takže za dnešek by měly jít udělat 3 ale m inejde udělat ani druhástripes66 píše:o jaké dva, děláte mě v tom pěknej zmatek
-
stripes66
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
takže když jsem byl v práci, tak ted když přijdu a zkusím to, měli by mě jít dát dvě, nebo žádná
-
DiDinea
- Lv.8

- Dostal poděkování: 1 poděkování
No tobě by měla jít dát 2x. Nebo je tu někdo, komu to nejde a ráno nedával?stripes66 píše:takže když jsem byl v práci, tak ted když přijdu a zkusím to, měli by mě jít dát dvě, nebo žádná
-
Sheeve
- Lv.9

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Čau lidi, odevzdal jsem ráno ještě před udržbou a podle Saggiho popisu, bych měl mít po 18-te hodině další dva pokusi, a stejně jako další co tu píší mi Makamito zdělil že se mám stavit až zítra. Opravdu bude někde asi chyba, no co se dá dělat, dneska určitě M nebude.
Tak snad zítra.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Já jsem přišel z práce a mohl jsem odevdat 2 předměty a ty jsem odevzdal, ale v po 18.hodině už další předmět nezadal, prý že momentálně nepotřebuje. Tak taky nějak nechápu Saggiho vyjádření že bude možno odevzdat o jeden předmět víc tedy 3 když mě šly pouze 2 jenom ne rozdělený do 2 časů ale najednou 
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Je v tom bordel, nehrotil bych to a počkal co po půlnoci.. pak to snad bude vše fungovat tak jak má 
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Po 12 uz bude normalni odevzdavani na 24 hodin.Spis by me zajimalo,jestli mu musim prinest obe veci najednou a jak pri tom budou skakat ty body(to jako skoci dva najednou kdyz je uzna?)TS96 píše:Je v tom bordel, nehrotil bych to a počkal co po půlnoci.. pak to snad bude vše fungovat tak jak má
- Trolof
- Lv. 12

- Dostal poděkování: 10 poděkování
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
No, logicky... předtim jsi za den odevzdal 2x a pokaždé jsi mohl dostat lw up.lordsword píše:Po 12 uz bude normalni odevzdavani na 24 hodin.Spis by me zajimalo,jestli mu musim prinest obe veci najednou a jak pri tom budou skakat ty body(to jako skoci dva najednou kdyz je uzna?)TS96 píše:Je v tom bordel, nehrotil bych to a počkal co po půlnoci.. pak to snad bude vše fungovat tak jak má
Takže tady taky odevzdáš za den 2x, a logicky taky musíš mít šanci že se u obojího může lw zvednout.