LORDxMICHAL. píše:igitur píše:Já nevím na že si stále stěžujete...
Jednou to jsou daggeři kteří využívají luk a průniky, pak WP a jejich zruško, pak že BMku nejde zrušit duch... Ještě byste mohli vytýkat drakům že maj buff, healerům že maj léčení, aurákům že maj auru...
Tak prostě přišli na něco, co dobře funguje. Tak jim to nechte. Jak už někdo psal, když ti to tak vadí že takhle hrabou CB, tak si taky udělej ninju a hrab si je takhle taky, protože o to tady přece jde ne? Mít co nejvíc CB...
ja jsem na modre me cb nekradou jsem jen me to sere nekteri s lukem a seberou 250 bodu nemaji biologa nemaji kosti nemaji eliky nemaji pvp rikam nekteri proc by mely bit v top tabulce?na cb seru proc ale delat lamy s lux bm a samanu ja mezi ne nepatrim jen je hajim oni do toho vrazily 100kkk proc by na tom meli profitovat ti co do toho daly 10kk vlastni zkusenost mam ninju 122 na dalku!!!!! na test nepouzivam jsem sam sebou neresim kdo kolik bere na kouzlo
LORDE - koukam, ze ty budes asi nejaky sarlatan :DD chlapak, co vi uplne vsechno a na vsechno ma odpoved, aniz by vedel jak to opravdu je :DD
FNUK,FNUK a zase FNUK
Vsiml sem si, ze tohle tema je prevazne o zlutych lukostrelcich

ono nas uz takhle chodi malo do war a stejne si lidi najdou duvod, aby nas UPLNE vymazali

A nebo se BOJI o druheho fleka

Ale je pekny, ze s tak malym poctem delame takovy pekny vysledky, i kdyz sme ted prevazne posledni, tak na druheho fleka nam moc nechybi

MNO tak misto 2000 sipu budu muset vyslat 4000 jedovatych sipu :DD abych pomahal co nejvic nasim vytrvalcum

Ale podle komentu je videt, jak Vam sosame krvicku :DDD
ZADAM Cervenou risi, aby nechodili pred MODRY respawn !!! Kdyz CERVENA rise udrzi pozice pred MODRYM respem, tak dokazou udrzet pozici v pulce ARENY.
BUDTE kapanek vic ferovy vuci ostatnim risim, kdyz vas chodi takove mnozstvi

Dekuji Vam pratele