Herbaření
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Davisss
- Lv.13

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Herbaření
Ahoj všichni, jen otázka, jestli máš čas vyzvednutí vliv na počet/úspěšnost bylinek. Díky
)
- Houbickar
- Lv. 18

- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Herbaření
Prostě budeš stejný motovidlo jak po jedný hodině tak po druhý hodině, no a když se zadaří "uf"
, tak je jedno jeslti po jedné hodině nebo po druhé. Ale sbírej to radší po jedný, stihneš toho víc
, ale víckrát bude motovidlo 
- Pufas
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
chce to jen pravidelně chodit.. já mám na mobilu nastaveno 1h a 1m a vždy mě zazvoní dojdu podívat.. a sázím znova.. o víkendu se toho dá stihnout hodně.. a pak vám to každý lvl roste uspěšnost!
Zde máte tabulku kolik musíte nazbírat na další úspěšnější lvl! Ono se to nezdá, ale od 11 lvl je tech 10% fakt znát!
Zde máte tabulku kolik musíte nazbírat na další úspěšnější lvl! Ono se to nezdá, ale od 11 lvl je tech 10% fakt znát!
- Davisss
- Lv.13

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Tak mě už se 2x stalo že mi požehnala bohyně dvěma kouskama bylin
Tak jsem se raději zeptam, díky moc všem
)
- JustPlay
- Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Jen dvěmi?
Můj rekord sesbíraných bylinek s požehnáním bylo na 3lv herbaření 92 kousků kakikvětů...Uplně sem zíral
Můj rekord sesbíraných bylinek s požehnáním bylo na 3lv herbaření 92 kousků kakikvětů...Uplně sem zíral
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Na ty hodiny na stránkách jsem zíral snad 10 minutPufas píše:chce to jen pravidelně chodit.. já mám na mobilu nastaveno 1h a 1m a vždy mě zazvoní dojdu podívat.. a sázím znova.. o víkendu se toho dá stihnout hodně.. a pak vám to každý lvl roste uspěšnost!
- Pufas
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Jj je to sranda.. a je toho hodně co se musí nasázet.. ale myslím že vím tak o 5 lidech co to mají už na P. Takže to musí jít!
-
SannyB
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
lvl 5 .. požehnano 100x houby tue .. stalo se mi asi 3 dni spátky ..
Jinak kdo by chtel presnou tabulku i s grafy tak napište PM .. pošlu vam to treba na skype .. mne ji kdysi posílal ellectrix x)
(je celkom podrobná , uspešnost , prumer , čas , grafy času atd .. )
Jinak kdo by chtel presnou tabulku i s grafy tak napište PM .. pošlu vam to treba na skype .. mne ji kdysi posílal ellectrix x)
(je celkom podrobná , uspešnost , prumer , čas , grafy času atd .. )