Hero market - trocha přehlednosti
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Kooz
- Lv. 12
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Hero market - trocha přehlednosti
Ahoj,
zakládám nové téma, protože v tom druhém by se to ztratilo.
Do základního popisu, ještě, než otevřeme aukci, by se hodilo, kdyby byl napsán i char, level a zaměření postavy ( Třeba jen té "hlavní", která naskočí při přihlášení na účet, nebo možnost vybrat postavu na prodej )
Pokud ne tohle, tak alespoň doplnit do "popisu aukce" podmínku a to napsat třeba: Šaman healer lv 100
Myslím, že by to přidalo na přehlednosti a nemusel bych otevírat aukci po aukci a zjišťovat, co je to za char a podobné nesmysly.
PS: Ano, vím, lidi to píšou, ale ne všichni napíšou, o co se jedná. Popisek "Levna postava" mi toho moc neřekne.
Usuďte sami, přidávám hlasování.
zakládám nové téma, protože v tom druhém by se to ztratilo.
Do základního popisu, ještě, než otevřeme aukci, by se hodilo, kdyby byl napsán i char, level a zaměření postavy ( Třeba jen té "hlavní", která naskočí při přihlášení na účet, nebo možnost vybrat postavu na prodej )
Pokud ne tohle, tak alespoň doplnit do "popisu aukce" podmínku a to napsat třeba: Šaman healer lv 100
Myslím, že by to přidalo na přehlednosti a nemusel bych otevírat aukci po aukci a zjišťovat, co je to za char a podobné nesmysly.
PS: Ano, vím, lidi to píšou, ale ne všichni napíšou, o co se jedná. Popisek "Levna postava" mi toho moc neřekne.
Usuďte sami, přidávám hlasování.

Konec
- plug1
- Lv.24
- Dal poděkování: 225 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Hero market - trocha přehlednosti
Ano, ano.
╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
popis lze kdykoliv upravit u aukce a nevim jestli by bylo dobre pokazde kontrolovat svuj popis,
myslim ze bude jen na zaziti aby si kazdy spravne zapsal spravne popis aukce, aby nemusela byt prohledavana
doufame take ze vyuzijete k propagaci svych aukci take forum, kde uvedete napriklad nazev tematu
[Aukce3698]Prodam samana lvl 158
a v prizpevku pak dodate i odkaz primo na aukci ve formatu
Aukce č. 3698
mimo popisu co si predstavujete za svuj ucet
je to take o tom, jak dobre se zviditelnite
a pokud pripadny novy prodejce koukne jiz na dobre zalozene aukce tak aby si nepripadal jako .... (doplni kazdy sam) tak se ji bude snazit take nejak zviditelnit
momentalni praxe je pozitivni, pouze 2 aukce nemaji "dobry" popis
ostatni jiz oplyvaji relativne dostacujicim popisem jako napriklad:
War lvl 107, Drop Aura 63 STARWARRIOR, Dagger 98 lvl LucinkaxP atd..
myslim ze bude jen na zaziti aby si kazdy spravne zapsal spravne popis aukce, aby nemusela byt prohledavana
doufame take ze vyuzijete k propagaci svych aukci take forum, kde uvedete napriklad nazev tematu
Aukce č. 3698
a pokud pripadny novy prodejce koukne jiz na dobre zalozene aukce tak aby si nepripadal jako .... (doplni kazdy sam) tak se ji bude snazit take nejak zviditelnit
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Také mě napadlo, že by bylo asi dobrý udělat tlačítko, kterým by se odmítla nabídka na učet který prodáváte. Nebo by se prostě přesunula někam, kde by nebyla na očích.
Třeba teď mám na prodej učet v Hero Marketu a přišli mi 4 nabídky. První je klič k bong-in a ty další 3 jsou zprávy "koupím ho" a bylo by docela hezký kdyby to šlo nějak dát pryč a prodejce by si tam mohl nechat jen nabídky nad kterýma by realně uvažoval.
Třeba teď mám na prodej učet v Hero Marketu a přišli mi 4 nabídky. První je klič k bong-in a ty další 3 jsou zprávy "koupím ho" a bylo by docela hezký kdyby to šlo nějak dát pryč a prodejce by si tam mohl nechat jen nabídky nad kterýma by realně uvažoval.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Chtěl jsem taky založit téma k přehlednosti, takže PRO. Prostě aby se tam daly do toho volného prostoru postavy, př.
War aura 65lvl
Ninja dagger 86lvl
Šaman healer 103lvl
Dále by mě přišlo dobrý, aby se aukce, které již jsem viděl nějak ,,začernily,, nebo by tam bylo tlačítko, abych tu aukci už neviděl.
př. AUkce o 65lvl wara, nemám zájem dám to tlačítko a aukce zmizí. (neuvidím ji jenom já. Někde v nastvaení by potom mohlo být něco jako obnovit vyhozené aukce.
Omlouvám se za chyby, psáno rychle.
E: Ještě mě něco napadlo
. Bylo by dobré, kdyby se každému uživately zobrazovaly předměty/yangy/sd , které kdo dal do aukce, aby podle toho mohly být příhozy. Jestli to někde je a já si nevšiml, tak se omlouvám.
Jak se podívám na nabídky, které mě přišly? Když jsem dal otevřít aukci, napsalo mě to, ža jako majitel účtu to dát nemůžu...
Díky
War aura 65lvl
Ninja dagger 86lvl
Šaman healer 103lvl
Dále by mě přišlo dobrý, aby se aukce, které již jsem viděl nějak ,,začernily,, nebo by tam bylo tlačítko, abych tu aukci už neviděl.
př. AUkce o 65lvl wara, nemám zájem dám to tlačítko a aukce zmizí. (neuvidím ji jenom já. Někde v nastvaení by potom mohlo být něco jako obnovit vyhozené aukce.
Omlouvám se za chyby, psáno rychle.
E: Ještě mě něco napadlo

Jak se podívám na nabídky, které mě přišly? Když jsem dal otevřít aukci, napsalo mě to, ža jako majitel účtu to dát nemůžu...
Díky
Naposledy upravil(a) Secreat dne stř 11. dub 2012 19:13:31, celkem upraveno 1 x.
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.

- Johanides
- Lv.23
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
DarthMaul: toto je dobrý nápad
Secreat: tiež dobré. Len by som ich nechcel odstrániť z dohľadu úplne. Skôr ako témy na fóru. Po prečítaní sa zmení jej ikona zo zelenej na takú červenú
Secreat: tiež dobré. Len by som ich nechcel odstrániť z dohľadu úplne. Skôr ako témy na fóru. Po prečítaní sa zmení jej ikona zo zelenej na takú červenú

Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 7 poděkování
ako zistím aké bony má predmet čo mi ponukli?
ponuka shell+9
ale neukazuje obrázok
ponuka shell+9
ale neukazuje obrázok
Lv 81, 118% príšery, 52% prúmka + 10+15+5 % prúmka (talizmany) 100% ezo, full prúnik, full rýchlosť seku(200+)
Kto je pán? Ja som pán
Kto je pán? Ja som pán

-
- Lv.20
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Koupím toho šamana.Saggitarius píše:popis lze kdykoliv upravit u aukce a nevim jestli by bylo dobre pokazde kontrolovat svuj popis,
Aukce č. 3698

Jinak k tématu, ano, souhlasím. Líbí se mi to.
Já vím, že se sem nehodím,
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
- Saggitarius
- Game Administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
takze k navrhum, teoreticky jde udelat vse, ale ....
ne vse je mozno "ukladat"
takze co se tyce schovavani nabidek ktere nechcete jiz videt,
muzu zaridit, pokud by ale dany obchodnik nabidl dalsi predmet byla by opet zobrazena (jeste nevim jestli ale cela nebo jen ta nova cast co se tyce popisu u ni)
musim si to nejak srovnat v hlave co je technicky nenarocne a nebude tak zatezovat system zbytecne
co se tyce schovavani aukci, zde to prave vidim jako prozatim nadmerny problem pro server (kdyby si mel totiz pamatovat kazdeho kdo kterou aukci nechce) i kdyz i zde by to mozna slo nejak "elegantne vyresit", ale opet je treba nad tim popremyslet
a na prvni jsem odpovedel, myslim, ze kdyz se lidi nauci zalozit spravne popis, tak tim pritahnou vice lidi na zvazeni jestli o danou postavu/ucet bojovat (opet se mi prevratili oci v sloup, vim ze moje cestina neni perfektni to ani nahodou, ale co obcas ctu je opravdu na par facek
)
dalsi vec dotazovana jsou nabidky ostatnich obchodniku
zde by se mozna mohlo take neco dodelat, ale kdyz vemu ze do aukce prijde treba 5 hracu a kazdy nabidne 5 veci, tak ta vysledna stranka bude uz dost dlouha, i kdyz plna informaci,
dalsi veci je zda je ale zobrazit opravdu, protoze je i castecne strategii obchodnika, kdyz vylozi na stul ze ma nabidku o neco vyssi nez davate vy, tak zalezi na vas jak k dane veci pristoupite (poker face pres net je ta nejlehci zalezitost)
snad sem na zadne tema nezapomel
berte to tak, ze system je jeste v plenkach, sami vite jak se vyvijel BM
take to chtelo nejaky cas na dolazeni a jiz ted je castecne na papire jeho prestavba, protoze je stale na nem co zlepsovat
ne vse je mozno "ukladat"

takze co se tyce schovavani nabidek ktere nechcete jiz videt,
muzu zaridit, pokud by ale dany obchodnik nabidl dalsi predmet byla by opet zobrazena (jeste nevim jestli ale cela nebo jen ta nova cast co se tyce popisu u ni)

musim si to nejak srovnat v hlave co je technicky nenarocne a nebude tak zatezovat system zbytecne
co se tyce schovavani aukci, zde to prave vidim jako prozatim nadmerny problem pro server (kdyby si mel totiz pamatovat kazdeho kdo kterou aukci nechce) i kdyz i zde by to mozna slo nejak "elegantne vyresit", ale opet je treba nad tim popremyslet
a na prvni jsem odpovedel, myslim, ze kdyz se lidi nauci zalozit spravne popis, tak tim pritahnou vice lidi na zvazeni jestli o danou postavu/ucet bojovat (opet se mi prevratili oci v sloup, vim ze moje cestina neni perfektni to ani nahodou, ale co obcas ctu je opravdu na par facek

dalsi vec dotazovana jsou nabidky ostatnich obchodniku
zde by se mozna mohlo take neco dodelat, ale kdyz vemu ze do aukce prijde treba 5 hracu a kazdy nabidne 5 veci, tak ta vysledna stranka bude uz dost dlouha, i kdyz plna informaci,
dalsi veci je zda je ale zobrazit opravdu, protoze je i castecne strategii obchodnika, kdyz vylozi na stul ze ma nabidku o neco vyssi nez davate vy, tak zalezi na vas jak k dane veci pristoupite (poker face pres net je ta nejlehci zalezitost)
snad sem na zadne tema nezapomel

berte to tak, ze system je jeste v plenkach, sami vite jak se vyvijel BM

take to chtelo nejaky cas na dolazeni a jiz ted je castecne na papire jeho prestavba, protoze je stale na nem co zlepsovat
[GA]Saggi
Ekura tým
Ekura tým
- TrueStory
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
Já zatim ani nevim, jak dát kromě věcí nabídku ..

Miluju ten pocit, když vykouřim gram♥. A už balim další ♥.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »