Máme 3 postavy s P, takže to jde. Jen to chce trpělivostPufas píše:Jj je to sranda.. a je toho hodně co se musí nasázet.. ale myslím že vím tak o 5 lidech co to mají už na P. Takže to musí jít!

Máme 3 postavy s P, takže to jde. Jen to chce trpělivostPufas píše:Jj je to sranda.. a je toho hodně co se musí nasázet.. ale myslím že vím tak o 5 lidech co to mají už na P. Takže to musí jít!
Ja sem rád za to mé " M " =// nechtel bys toho herbara prodat ?LOCO30 píše:Máme 3 postavy s P, takže to jde. Jen to chce trpělivostPufas píše:Jj je to sranda.. a je toho hodně co se musí nasázet.. ale myslím že vím tak o 5 lidech co to mají už na P. Takže to musí jít!
![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Prodat? Myslím že tolik yang nikdo nemá, jedině snad TrolíkSannyB píše:Ja sem rád za to mé " M " =// nechtel bys toho herbara prodat ?LOCO30 píše:Máme 3 postavy s P, takže to jde. Jen to chce trpělivostPufas píše:Jj je to sranda.. a je toho hodně co se musí nasázet.. ale myslím že vím tak o 5 lidech co to mají už na P. Takže to musí jít!
ty procenta v tabulce zmen na M je to 60% myslimPufas píše:chce to jen pravidelně chodit.. já mám na mobilu nastaveno 1h a 1m a vždy mě zazvoní dojdu podívat.. a sázím znova.. o víkendu se toho dá stihnout hodně.. a pak vám to každý lvl roste uspěšnost!
Zde máte tabulku kolik musíte nazbírat na další úspěšnější lvl! Ono se to nezdá, ale od 11 lvl je tech 10% fakt znát!