ohen je funkcni bonus neco jako otrava akorat na samanku na ohen ....blesk nefungoval nikdy....stejne by to 100% nebylo na dmg ale myslim ze by to plnilo funkci proti omraceni...forumman píše:Dle mě je oheň na ducha plamene a podobně, ale to si slyšet nechtěl...nepoucitelny píše:Nevím, kde pořád berete,že oheň má snižovat skilly drakovi a blesk healerovi?![]()
Sabousek: Copak, neznáš kompromisy, hra by dostala další rozměr, ty bonusy by fungovat mohli, proč ne, nové zbraně vám dali sílu a wp surovi co...???? Tak si klidně kruť dál, jen křičíte tam, kde se vám to hodí, jedna jak druhá...
Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kompromis?:D Nezdá se mi férové, aby na mně byli 3 obrany a na tebe ani jedna nebo možná při štěstí ta jedna. To rozhodně jako kompromis neberu, pro mně je kompromis nastavit aspoň tu jednu obranu místo 2.forumman píše:Dle mě je oheň na ducha plamene a podobně, ale to si slyšet nechtěl...nepoucitelny píše:Nevím, kde pořád berete,že oheň má snižovat skilly drakovi a blesk healerovi?![]()
Sabousek: Copak, neznáš kompromisy, hra by dostala další rozměr, ty bonusy by fungovat mohli, proč ne, nové zbraně vám dali sílu a wp surovi co...???? Tak si klidně kruť dál, jen křičíte tam, kde se vám to hodí, jedna jak druhá...
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Sabousek píše: Děláš si srandu, že jo ? Jak již napsala Rusila, už jsou tu obrany na šamany magie, samotné pvp bonusy a ty bys do toho ještě chtěl nacpat blesk, i když už tak beru výjimečně někomu nad 2k. Za to, že se udělá jedna jediná obrana na zrušit kouzlo? Kdybys byl aspoň rád, že bojujeme jen o jednu obranu a ne o všechny 3. Nezbývá mi nic jiného než nevěřícně kývat hlavou...
Nedělám si srandu a navíc tvrdím, že vědomě a záměrně lžeš. To že vyjímečně bereš někomu nad 2k není nic víc než prachsprostá lež. Tím jsem s tebou skončil, dál nemá se smysl o čemkoliv s tebou bavit, mluvíš jak se ti to hodí a ještě se snažíš dělat ze sebe tu chudinku... A to, že bych měl být rád, že bojujete jen za jednu, na to se bez použití urážky tvé inteligence říct nedá už vůbec nic

Co daly wp surovi?Jaspic ,šperky (schopka) ,to umocnilo to ,že na zruško nejsou obrany ,až budou mít v talismanech schopku ,bude ještě huř.
No teda jestli v nových věcech nebude něco na zruško a průniky.
To říká ta,co hned jak Loco udělal výbavu na průniky a začal ti ji půjčovat, tak si běhala po svaté s medůzama a sbírala své bodíky ohánějící se slovama o tom, že jinak bereš málo...

Jedna i druhá prostě cítíte šanci že se téma ještě nezamklo, že by se mohlo stát něco co si přejete, tak křičíte to co se vám hodí do krámu... Ještě, že nehrajeme na serveru pod vaší správou, ale někde, kde se věci nemění jen protože si to pár lidí přeje... Tedy aspoň doufám...

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Jo a vůbec co tu melete že na zruško nejsou obrany?Co kosti a karma
?Měli by jste začít makat
Jo to že každý má kosti na útok i obranu je vaše mínus
Srábkové

Srábkové

-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Proč sem taháte pořád průnikáře ? To je úplně něco jiného natočím bonusy a nějaký šípy jsou mi úplně ukradený to samý seky to je jen o lenosti některých hráčů, ale proti tomuhle se prostě nedá bránit jednom jsem neměl kosti a 16k na zruško s 60% sura a 50% magie pak přišlo BM a dalo na kámen 2,5k tohle Vám připadá spravedlivé, že já s např. BMkem dám na 2 sady to co Vy na jedno kouzlo? Které se nabíjí tuším 10s? Prostě průnikaři jsou úplně něco jiného než zrušit kouzla a co mi nejvíc leze krkem jsou ubožáci kteří hází jenom zruška a pak když po nich vyběhnete tak honem pryč ať mě nezabije..
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Ano kosti a karma taky tuším biolog a bonus v shellu, ale proti síle tohoto skillu je to úplný nic ..Gawaina píše:Jo a vůbec co tu melete že na zruško nejsou obrany?Co kosti a karma?Měli by jste začít makat
Srábkové
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
To asi jo ale obrana přece nějaká je a tuším že v dračích věcech bude i dalšíUltimateWhie*** píše:Ano kosti a karma taky tuším biolog a bonus v shellu, ale proti síle tohoto skillu je to úplný nic ..Gawaina píše:Jo a vůbec co tu melete že na zruško nejsou obrany?Co kosti a karma?Měli by jste začít makat
Srábkové
- TS96
- Lv.19
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 82 poděkování
Nevim co řešíte.
Wp prostě na PvP jinak nic nesvedou, tak si občas potřebujou něco dokázat.. bouchnout si za 10k( jako by mě to mělo zabít, pche
), nebo mi zlomyslně zrušit temnou (to už JE protivný
)
Tak jim tu jejich jedinou schopnost/radost neberte...
Wp prostě na PvP jinak nic nesvedou, tak si občas potřebujou něco dokázat.. bouchnout si za 10k( jako by mě to mělo zabít, pche

Tak jim tu jejich jedinou schopnost/radost neberte...
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě to nepíšu v kritikách, to ti snad došlo. Zajeď si ke mně domů, zajdeš si za mou postavu do svaté čí války. A ty útoky beru hračům, co jsou ve stejném umístění tabulky jak lvlově tak v legendách. Snad nepočítáš, že beru v úvahu útoky na lvl 90 nebo naháče?! Zamysli se. To bych se do země propadla studem, kdybych brala vážně tyto hodnoty. Takže o žádném lhaní nemůže být řeč, dovolil sis dost.forumman píše: Nedělám si srandu a navíc tvrdím, že vědomě a záměrně lžeš. To že vyjímečně bereš někomu nad 2k není nic víc než prachsprostá lež. Tím jsem s tebou skončil, dál nemá se smysl o čemkoliv s tebou bavit, mluvíš jak se ti to hodí a ještě se snažíš dělat ze sebe tu chudinku... A to, že bych měl být rád, že bojujete jen za jednu, na to se bez použití urážky tvé inteligence říct nedá už vůbec nic![]()
Edit: a pokud tady meleš o správě serveru, tak já bych tam určitě nenechávala jedno kouzlo bez obran. A jak jsem již říkala, taky nemám ráda změny již zavedených věcí. Ale zrušit kouzlo se už měnilo, tak proč ho nepozměnit dál, když už jeho panenská blána nedotknutelnosti byla porušena?!
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
kazdopadne by se stim melo neco delat x) a nebo chci taky upravu kouzla ze budu brat hodne
uz tady tomu nerozumim......
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »