Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
Zamčeno
Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Wp- sura obecně/ zrušit kouzlo

Příspěvek od Sabousek » pát 13. dub 2012 23:21:53

jitro píše:kazdopadne by se stim melo neco delat x) a nebo chci taky upravu kouzla ze budu brat hodne
Jasný, zrušme obrany a budeme si hrát na to, kdo dá první 2 rány. To je fér ne?
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

jitro
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od jitro » pát 13. dub 2012 23:24:05

Sabousek píše:
jitro píše:kazdopadne by se stim melo neco delat x) a nebo chci taky upravu kouzla ze budu brat hodne
Jasný, zrušme obrany a budeme si hrát na to, kdo dá první 2 rány. To je fér ne?
uprava vsech kouzel nebude to se nemusis bat x)
uz tady tomu nerozumim......

Mam te rad :-*

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » pát 13. dub 2012 23:25:53

Gawaina píše:Jo a vůbec co tu melete že na zruško nejsou obrany?Co kosti a karma :D?Měli by jste začít makat

Jo to že každý má kosti na útok i obranu je vaše mínus

Srábkové :mrgreen:
Kosti a karmu můžeš taky a máš to všechny kouzla ,tedy i na naše ,takže až tady budou mít karmu P ,tak to nic nevyřeší ,ty budeš brat o par malo % min a oni už tuplem méně.

PS:U tebe bych pomlčela s tím srábkem ,zrovna dalková sura která nemá ani na liště vír či prst ma něco řikat ;)
Naposledy upravil(a) Rusila dne sob 14. dub 2012 3:40:29, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Rusila
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 57 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Rusila » pát 13. dub 2012 23:29:09

UltimateWhie*** píše:Proč sem taháte pořád průnikáře ? To je úplně něco jiného natočím bonusy a nějaký šípy jsou mi úplně ukradený to samý seky to je jen o lenosti některých hráčů, ale proti tomuhle se prostě nedá bránit jednom jsem neměl kosti a 16k na zruško s 60% sura a 50% magie pak přišlo BM a dalo na kámen 2,5k tohle Vám připadá spravedlivé, že já s např. BMkem dám na 2 sady to co Vy na jedno kouzlo? Které se nabíjí tuším 10s? Prostě průnikaři jsou úplně něco jiného než zrušit kouzla a co mi nejvíc leze krkem jsou ubožáci kteří hází jenom zruška a pak když po nich vyběhnete tak honem pryč ať mě nezabije..
Já dnes od Aliena bez kostí dostala za 15k a já mu brala 1100 na ohnivý ,fakt super wp si může natahat jakekoliv obrany ,že neberu skoro nic a on mi to nadále bude mrskat po 15k ;)
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » pát 13. dub 2012 23:40:01

Sabousek píše:
forumman píše: Nedělám si srandu a navíc tvrdím, že vědomě a záměrně lžeš. To že vyjímečně bereš někomu nad 2k není nic víc než prachsprostá lež. Tím jsem s tebou skončil, dál nemá se smysl o čemkoliv s tebou bavit, mluvíš jak se ti to hodí a ještě se snažíš dělat ze sebe tu chudinku... A to, že bych měl být rád, že bojujete jen za jednu, na to se bez použití urážky tvé inteligence říct nedá už vůbec nic 8-)
Samozřejmě to nepíšu v kritikách, to ti snad došlo. Zajeď si ke mně domů, zajdeš si za mou postavu do svaté čí války. A ty útoky beru hračům, co jsou ve stejném umístění tabulky jak lvlově tak v legendách. Snad nepočítáš, že beru v úvahu útoky na lvl 90 nebo naháče?! Zamysli se. To bych se do země propadla studem, kdybych brala vážně tyto hodnoty. Takže o žádném lhaní nemůže být řeč, dovolil sis dost.

Edit: a pokud tady meleš o správě serveru, tak já bych tam určitě nenechávala jedno kouzlo bez obran. A jak jsem již říkala, taky nemám ráda změny již zavedených věcí. Ale zrušit kouzlo se už měnilo, tak proč ho nepozměnit dál, když už jeho panenská blána nedotknutelnosti byla porušena?!

Říkám, že prostě lžeš a ikdyž opět upravuješ to jak se ti to hodí( najednou nebereš víc než 2k jen pár hráčům, mimochodem já jim prstem pak beru třeba 800, jestli to chceš srovnávat a navíc musím být u něj, ve válce v chumlu...), tak na mém postoji k tvým názorům na daný problém to nic nemění.

A k tomu tvému editu... Právě asi proto jsem psal, že jsem rád že tady to nespravuješ ty ... A ty k tomu napíšeš tohle... Musel bych opět opakovat větu co jsem říkal už v minulém příspěvku... 8-) A mimochodem, nevím co se na zrušku měnilo, co já tady pamatuju, cca rok a nějaký měsíc, tak se nikdy nic neměnilo, krom toho když se to stalo omylem po tom testování...

Ale jak jsem psal, ty a a tobě podobným nejde o názory ostatních, ty se prostě snažíš najít ochranu na to, aby ti nikdo ty bábovičky nerozšlápl a tak křičíš a naříkáš... Já chci, já bych, tak to musí být, to by bylo fér,já to vidím.... 8-)

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 13. dub 2012 23:45:52

forumman píše:

Říkám, že prostě lžeš a ikdyž opět upravuješ to jak se ti to hodí( najednou nebereš víc než 2k jen pár hráčům, mimochodem já jim prstem pak beru třeba 800, jestli to chceš srovnávat a navíc musím být u něj, ve válce v chumlu...), tak na mém postoji k tvým názorům na daný problém to nic nemění.

A k tomu tvému editu... Právě asi proto jsem psal, že jsem rád že tady to nespravuješ ty ... A ty k tomu napíšeš tohle... Musel bych opět opakovat větu co jsem říkal už v minulém příspěvku... 8-) A mimochodem, nevím co se na zrušku měnilo, co já tady pamatuju, cca rok a nějaký měsíc, tak se nikdy nic neměnilo, krom toho když se to stalo omylem po tom testování...

Ale jak jsem psal, ty a a tobě podobným nejde o názory ostatních, ty se prostě snažíš najít ochranu na to, aby ti nikdo ty bábovičky nerozšlápl a tak křičíš a naříkáš... Já chci, já bych, tak to musí být, to by bylo fér,já to vidím.... 8-)
Ze lží si obviňuj svoje děti, pokud nějaké máš. A oba moc dobře víme, že bábovičky na rozšlápnutí jsou na obou stranách. A to, že nehraješ pernamentně se taky ví. Prstem jim bereš 800, ale co zruškem?:)

forumman
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od forumman » sob 14. dub 2012 0:08:39

Ze lží si obviňuj svoje děti, pokud nějaké máš. A oba moc dobře víme, že bábovičky na rozšlápnutí jsou na obou stranách. A to, že nehraješ pernamentně se taky ví. Prstem jim bereš 800, ale co zruškem?:)
Když někdo lže, tak je jedno čí je to dítě moje milá, fakt je ten,že lže ;)

To k těm bábovičkám: Jde o to, že u tebe je to rozmar, na druhé straně to někomu zničí postavu zlatíčko... Ale jak sama říkáš, nehraju pravidelně, takže z toho si vydedukuj, že osobně nebrečím hlavně kvůli tomu, že? :)

Zruškem? 3-5k podle toho jestli mám kosti a elíky, to je fakt něco, při ZB 25k co je tu běžné ,vraždím každého na jednu ránu... :D

Nic, s tebou končím, nebudu se hádat s někým jako ty, nezábavné a vyčerpávající, je to jako s tím hrachem a nebo potažmo těma perlama... 8-)

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 14. dub 2012 0:22:41

forumman píše:

To k těm bábovičkám: Jde o to, že u tebe je to rozmar, na druhé straně to někomu zničí postavu zlatíčko... Ale jak sama říkáš, nehraju pravidelně, takže z toho si vydedukuj, že osobně nebrečím hlavně kvůli tomu, že? :)

Zruškem? 3-5k podle toho jestli mám kosti a elíky, to je fakt něco, při ZB 25k co je tu běžné ,vraždím každého na jednu ránu... :D

Nic, s tebou končím, nebudu se hádat s někým jako ty, nezábavné a vyčerpávající, je to jako s tím hrachem a nebo potažmo těma perlama... 8-)
Obviňuj mě z nedostatečného vyjadřování, ale ze lži ne. Nezmiňovanému jsem tu psala, že šetřím slovy a dochází pak k neshodám jako se stalo dnes. Vyčerpávající by pro tebe měla být práce a ne nějaké psaníčka. Navíc si aspoň umím stát za svým názorem narozdíl od tebe a ostatních, co se točí jak korouhvičky na střeše při hurikánu. Sám víš, co jsi mi psal.

Kooz
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Kooz » sob 14. dub 2012 0:29:03

To si radši 6x Obrázek, než číst takové srance.

Vadí Vám to? Nehrajte.

Taky se fůrt jen umíte hádat o tom, co je nespravedlivé, a co spravedlivé naopak je.

Zruškem dostanu sem tam těch 10k, ale nikdy víc. ( někdy ten kritik za 18k apod. ale jelikož mám 21k ZB, dá se to ještě nějak ustát ).

WPčka obvykle berou cca těch 5 - 8k s jaspisem. Tak nevím, co se Vám nelíbí. Si udělejte taky WP a nedržkujte!

Edit: Warn za vulgaritu.
/Script
Obrázek

Konec

forumman
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od forumman » sob 14. dub 2012 0:37:25

Sabousek píše:
forumman píše:

Obviňuj mě z nedostatečného vyjadřování, ale ze lži ne. Nezmiňovanému jsem tu psala, že šetřím slovy a dochází pak k neshodám jako se stalo dnes. Vyčerpávající by pro tebe měla být práce a ne nějaké psaníčka. Navíc si aspoň umím stát za svým názorem narozdíl od tebe a ostatních, co se točí jak korouhvičky na střeše při hurikánu. Sám víš, co jsi mi psal.
Práce je pro mě zábavou i zdrojem vyčerpání, ale jelikož mě zchvátil virus chřipky, bohužel není jiná zábava než domácí a tak mám chvíli si tu s tebou dopisovat. A že vím co jsem ti psal, tím myslíš co, ty korouhvičko??? 8-)

Jestli chceš dávat za svou ctnost to, že si stojíš za svým stěžováním si, tak prosím, pošlu ti diplom :D

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Grout 
offline Smacker23