dobrodej píše:nicnevim píše:Sorry, ale když to pášťuješ, tak se rozmnoží už tím, že vůbec klikneš na ten plášť, takže nikam běhat nemusíš. A dál? Stoupneš si, držíš mezerník a oni jsou všude kolem tebe, dáš je na ránu, no ale jelikož když je zabiješ a oni se hned promění na další, tak nemáš kudy utéct a udělat si kolečko, tudíž se ani nerozmnoží. Tak který vydělá víc, ten, kterému se to množí z koně, nebo ten uběhánek v proměně?
Metiny jsou jiná kapitola, tam bezpochyby nemá konkurenci.
Tobě očividně uniká myšlenka toho co jsem psal

Jo jasně to se možná rozmnoží když kliknu na plášt avšak poté utíkám a oni se stále množí, poté je začnu být i v tom kolečku se mi stále množí jelikož v proměně nebiju celé kolečko avšak jednu strany takže za zády se mi dále množí. A pochop jednu věc než ty je prostě všechny zabiješ tak já už takhle naplášťuju 3x a mám to samé vyděláno to co ty

a co si tak všímám označení uběhánek v proměně bych nepoužíval vy co kosíte z koně ujíždítě mnohem víc než co mi běháme.
Mam požehnání 100%, chceš mi tedy říct, že když si ho dám, vezmu jednu skupinu a budu tam jentak stát, za 3min přijdu, hodim znova požehnání, že se budou stále do nekonečna množit?... Kolik tam budu mít za hodinu příšer?

Hm, ne. Patřím mezi ty lepší lidi, nepotřebuji před nimi běhat (to dělají ti vaši 105+

), jestliže už běžím, tak to možná tak aby se mi naplášťovalo vše. To víš, občas se stane, že i když stojíš uprostřed, tak jsou i tak daleko, to si ta postavička holt zaběhat musí, ale jestliže tam jen stojíš a nebereš vše, tak chápu. Než to zabiju, tak neplášťuješ 3x? Chápu-li to dobře, mě se tam zjeví noví ezoterici až potom, co to zabiji. To není ale vůbec žádná pravda, já když to mlátím, tak mohu plášťovat, jsou tam i než to domlátím