sice krasny ze to je zavedeno dobu...ale zkus si to dropovat...je tu jen swamp kde to pada a to este ezo a tam je narvano ...pres dennicnevim píše:Pochybuji, že když je to takto zavedeno už takovou dobu, že to změní.
Drop esence karmy .....
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
jitro
- Lv. 18

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Drop esence karmy .....
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Zamysli se nad tém co píšeš a zjistíš že tak tak není co jsi napsal?Morfik píše:ne nadarmo saggi psal at s levelama nepospichame rychle jsi vyexpen a nemas to dodelany jak by si meljitro píše:Ahoj
libi se vam drop esenci jak padaj? jelikoz mam 140 a padaj me 4 druhy esenci a potrebuju z toho jen jednu ...tedka chodim prumerne 3-4 swamp a stejne z 99% nemam esence 4(na celej den) ktery potrebuju ....tak bych se chtel zeptat jak to vidite vy jestli ma cenu to psat nak na ticket...uz tak trva karma dlouho a podle toho jak padaj esence to bude jeste o to delsi...prosim aby sem psal jen ten co karmu dela ....me na lvl 120 + padaj porad nevim jak u tebe ale je jich mraky
Já ti napovím
Když mám level 110-119 zůstanu na tom levelu a sbírám základní karmu
Když mám level 120-129 zůstanu na tom levelu a sbírám porkočílou karmu s tím že mě už padají 2.
Kdyý mám level 130 tak už nemám na výběr a padou 3 karmy z toho že pořebuješ jenom tu svojí a opravdu myslíš si že level 130 je vhodnej droper na esence karmy, když se tady všichni chlubí jak malý level 110 na ezo jako dropera a esence je taky drop kterej se odvíjí od levelu moba. Nebo se snad pletu.
Tohle můžeš psát jenom proto že s tím nemáš absolutně žádné zkušeností jo a na levelu 120+ padá esencí mraky, ale o tom tu není teď řeč.
- Absinthak
- Lv.14

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování
Přeji ti, aby se drop karmy upravil a ty jsi již nemusel trávit dennodenně 4,5 až 6 hodin ve swampu za účelem splnění úkolu. Vedle toho přeji brzké probuzení. 
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
To byl jen můj názor na to, co s tím asi tak udělají, tak mě prosím neukamenuj. Nikde nemám psáno, že nemáte expit apod., jelikož to chápu stejně jako renegade. Mám M a držím se svého lvlu jen kvůli esencím, až přijde G, budu vrčet takyjitro píše:sice krasny ze to je zavedeno dobu...ale zkus si to dropovat...je tu jen swamp kde to pada a to este ezo a tam je narvano ...pres dennicnevim píše:Pochybuji, že když je to takto zavedeno už takovou dobu, že to změní.
-
Renegade2
- Lv.35

NO ne všichni jí plníme no a reál bych sem netahal.Absinthak píše:Přeji ti, aby se drop karmy upravil a ty jsi již nemusel trávit dennodenně 4,5 až 6 hodin ve swampu za účelem splnění úkolu. Vedle toho přeji brzké probuzení.
-
Renegade2
- Lv.35

Ano pravda, tohle nás v metinu totiž čeká všechny pokud se něco nezmění a tu kramu plníme. Reaguju no, protože mám pocit že v tom byl nádech kapky ironie s tím zaspáním.Absinthak píše:Co tě nemá? Probuzení jsem samozřejmě myslel tak, aby nezaspal a mohl jít brzo dropovat.
Vaše potřeba reagovat na každý nesmysl...
-
Justice
- Lv.23

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 296 poděkování
Myslím, že už jednou kdysi dávno jsem tu někde psala, že by bylo lepší, kdyby padala esence jen taková, která je potřeba.
Mělo by se s tím něco dělat a pokud možno co nejdříve, dokud není tolik lidí, co jsou daleko. Protože až budou lidé s P a pak se to bude měnit, tak budou zase jen naštvaní
Příjde mi to jako nesmysl, je časově omezená, nedá se s ní obchodovat a ještě aby kvůli tomu člověk lezl několikrát denně do swampu.
Já lezu do swampu jednou za uherskej rok a ještě při mém štěstí... no radši nic
Pošli to na ticket
Mělo by se s tím něco dělat a pokud možno co nejdříve, dokud není tolik lidí, co jsou daleko. Protože až budou lidé s P a pak se to bude měnit, tak budou zase jen naštvaní
Příjde mi to jako nesmysl, je časově omezená, nedá se s ní obchodovat a ještě aby kvůli tomu člověk lezl několikrát denně do swampu.
Já lezu do swampu jednou za uherskej rok a ještě při mém štěstí... no radši nic
Pošli to na ticket
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Souhlasím s názorem aby padala karma jen ta kterou zrovinka plnim.
To přirovnání k biologovi je dokonalé
To přirovnání k biologovi je dokonalé
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
nehlede na to ze tu sam spamujes svoje vlastni tema tak rovnou nahlas i sam sebe:D Me osobne karma zatim pada dobre,vim sem jen 127lv a s lv nespecham.To ze spechate s lv je jen vase vec,ale holt s tim si musel pocitat ze se to odrazi na karme a jak uz tu nekdo psal nademnou Saggi pred tim sam varoval.) Ono by stacilo,kdyby se na te karme bylo na zemi napsano,ktera to je:)jitro píše:kazdopadne te hlasim za spam ... nepotrebuju tady tvoje chytry psani ....Absinthak píše:Co tě nemá? Probuzení jsem samozřejmě myslel tak, aby nezaspal a mohl jít brzo dropovat.
-
jitro
- Lv. 18

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
a vcem by ti pomohlo kdyby bylo na zemi napsano jaka to je esence? koukam ze taky nechapes problem...lordsword píše:nehlede na to ze tu sam spamujes svoje vlastni tema tak rovnou nahlas i sam sebe:D Me osobne karma zatim pada dobre,vim sem jen 127lv a s lv nespecham.To ze spechate s lv je jen vase vec,ale holt s tim si musel pocitat ze se to odrazi na karme a jak uz tu nekdo psal nademnou Saggi pred tim sam varoval.) Ono by stacilo,kdyby se na te karme bylo na zemi napsano,ktera to je:)jitro píše:kazdopadne te hlasim za spam ... nepotrebuju tady tvoje chytry psani ....Absinthak píše:Co tě nemá? Probuzení jsem samozřejmě myslel tak, aby nezaspal a mohl jít brzo dropovat.