Karl píše:DobrýPošli na tiket možná bych se konečně zbavil těch 2 inventářů kuliček lvl 121
tak je nacpi ke mě já mám dost velký sklady

pro zakladatele: zkus to poslat, já osobně o proměny nouzi nemám, ale jsou tu i jiný
Karl píše:DobrýPošli na tiket možná bych se konečně zbavil těch 2 inventářů kuliček lvl 121
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
V tom případě, když přidáš předměty, pozměníš ceny, kdo toho využije? To už si tu proměnu za těch 20 raději koupím, tam budu mít alespoň jistotu, že koupím právě tu, kterou chci. Takže zcela zbytečné.D3NJIs píše:Právě, to je ta náhoda, risk nebo zisk. Dobře, přidám tam i předmětynicnevim píše:Určitě proti. Ti, co je dropují, to dělají z určitého důvodu. Ve swampu padaj proměny dost, jak by to asi tak dopadlo? Přestali by se kupovat od těch malých lvlů za cca 20kk. Furt se oháníte tím, že malý lvl nemá např. na perlu a mnoho dalších věcí, protože jsou ceny přehnané. Oni dropnou ve druhém městě pár proměn a na perly mají hned. Asi nevíš, jak by ty ceny šly dolů. Nehledě na to, že to máš nedomyšlené, který malý lvl půjde zaměnit "malou" proměnu za proměnu od lvlu 91-140, které bez problému koupíš za 3kk?
Kdo tu mluví o výbavě?jitro píše:chtel bych klikat na zbran brnko nausky at se zmenej.... totalni blbost tenhle napad....