No tezko by ti padalo neco na tom lv ,kdyz toho biologa,ani nemuzes mit.)Jinak zase by to nechtelo,aby se sahalo na drop karmy,kvuli par zavisklakum a pak treba padaly min cihly.kazdy sahnuti do dropu se tu vzdy vymstilo.Renegade2 píše:A BIO je omezen levelem, já myslel že jediné co nepadá jsou věci které nejsou na Sindi určeny jenom k Biologovi a to jsou keri úlomky I a II.
PS: možná jsi si to špatně vysvětli setupně ne vzestupně. Jasně že ti nepadnou poznámky vůdce na levelu 50 atd. To dá rozum
Já jsem to spíš myslel tak že by levelu 130 padla karma i ze zvířat stejně jako levelu 130 zub orka z orků
Drop esence karmy .....
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Drop esence karmy .....
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Muselo by se vědět jak je ten systém nastavený. Takhle to padá podle levelu, a ty si s tím dělej co chceš, vyber si co potřebuješ. Třeba by se dalo udělat, že pokud mám splněnou základní karmu, už by mi nepadala, ale otázka je, jestli by místo ní padalo víc karmy M (nebo G), jestli teď systém náhodně losuje, která karma padne, nebo ta "nepotřebná" karma padá vlastně navíc.
Kdyby to šlo upravit tak, že by splněná karma nepadala, v případě jitra s lv 140 by mu padaly 2 karmy - G a P. Teď mu třeba padne 10 karmy z toho 3 základní, 3 M, 2 G a 2 P. Takhle by mu padlo 10 karmy, např. 5 a 5.
Kdyby se někdo flákal, karmu se rozhodl dělat až na lv 140, padaly by mu 4 karmy. Měl by smolíka, nemá spěchat...
(Já si v pohodě plním základní, takže s tím žádnou zkušenost nemám.)
Kdyby to šlo upravit tak, že by splněná karma nepadala, v případě jitra s lv 140 by mu padaly 2 karmy - G a P. Teď mu třeba padne 10 karmy z toho 3 základní, 3 M, 2 G a 2 P. Takhle by mu padlo 10 karmy, např. 5 a 5.
Kdyby se někdo flákal, karmu se rozhodl dělat až na lv 140, padaly by mu 4 karmy. Měl by smolíka, nemá spěchat...
(Já si v pohodě plním základní, takže s tím žádnou zkušenost nemám.)

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
no kazdopadne ani na 130 neni krasnej drop esenci na g....vsak ten kdo rika ze to je v pohode si pak taky bude stezovat chtel sem to vyresit nez to bude mit vic lidi na g jejich prospech ale koukam moc lidi to tady nechape
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Myslíš tím, že na lvl 130 padá esencí karmy málo, nebo jen málo esencí G ? Já měl za to, že problém je v tom, že esencí padá dost, ale spousta těch, které už třeba nepotřebuješ, které máš splněné.jitro píše:no kazdopadne ani na 130 neni krasnej drop esenci na g....vsak ten kdo rika ze to je v pohode si pak taky bude stezovat chtel sem to vyresit nez to bude mit vic lidi na g jejich prospech ale koukam moc lidi to tady nechape

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
vsak to sem myslel ze jich pada dost ale ne ta kterou potrebujes ta pada malo.stacilo by bohate aby nepadali uz ktery nepotrebujesMalchus píše:Myslíš tím, že na lvl 130 padá esencí karmy málo, nebo jen málo esencí G ? Já měl za to, že problém je v tom, že esencí padá dost, ale spousta těch, které už třeba nepotřebuješ, které máš splněné.jitro píše:no kazdopadne ani na 130 neni krasnej drop esenci na g....vsak ten kdo rika ze to je v pohode si pak taky bude stezovat chtel sem to vyresit nez to bude mit vic lidi na g jejich prospech ale koukam moc lidi to tady nechape
este sem ticket neposlal ...nechal sem si to napsat aby to melo hlavu a patu takze dneska nebo zejtra to poslu
Naposledy upravil(a) jitro dne ned 15. dub 2012 11:39:52, celkem upraveno 2 x.
uz tady tomu nerozumim......
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
NO já myslímMalchus píše:Myslíš tím, že na lvl 130 padá esencí karmy málo, nebo jen málo esencí G ? Já měl za to, že problém je v tom, že esencí padá dost, ale spousta těch, které už třeba nepotřebuješ, které máš splněné.jitro píše:no kazdopadne ani na 130 neni krasnej drop esenci na g....vsak ten kdo rika ze to je v pohode si pak taky bude stezovat chtel sem to vyresit nez to bude mit vic lidi na g jejich prospech ale koukam moc lidi to tady nechape

Při zachování levelu do max 129 při dropování M samozřejmně

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A ja měl celou dobu za to že když si dodělaš tu esenci ktera ti padala a to myslím 1-19 nebo m1-m10 že už to padat nebude ale jak sem četl tak sem se asi mylil 

Hraji dál ale už jen občas

-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
NO no jo no, život je boj, ehm metin karmaJurasSaga píše:A ja měl celou dobu za to že když si dodělaš tu esenci ktera ti padala a to myslím 1-19 nebo m1-m10 že už to padat nebude ale jak sem četl tak sem se asi mylil

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Zdravím, souhlasím s tím, aby karma, kterou už mám hotovou, nepadala. Je pravda, že víc se stává, že padá ve větším množství ta, co je hotová. A druhá věc obchodovatelnost, to bych nechala tak, jak je, přeci jen všechno nemusí být ulehčeno tak, že přijdu na ch1 a nakoupím.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Ahoj,
udělal si lvl 140 musel si počítat s tím, že ti bude padat další karma. Takže nářek absolutně zbytečný. S čím souhlasím je to, že od 130 lvl je to s dropem karmy probematické. Od toho lvl si dropuju karmu s jinou postavou, jelikož se mi kolikrát stalo, že jsem ze swamp odešel bez potřebné karmy. Ty jiné postavy na drop karmy jsou čistě z časových důvodů. Je pro mě absolutně nepředstavitelné i kdyby to bylo časově možné, jít za den 4xswamp. S hodností pěšáka je to 8 hodin hraní. To je opravdu šílenost! Ještě odevzdáváš karmu 4x denně tzn. si načasovat přesně swamp, aby si vylezl v době kdy potřebuješ karmu odevzdat. Takže počítám, že tady sedíš kolem 12h denně, tak myslím, že pro tebe není zase takový problém si dropnout karmu, kterou potřebuješ. Kdyby bylo na mě, tak s dropem bych absolutně nehýbal. Někde v jiném tématu psal Saggi, že nastavení dropu není tak jednoduché a jak psal Mansari, aby to neudělalo neplechu s něčím jiným. Za mě tedy nechat to jak je.
udělal si lvl 140 musel si počítat s tím, že ti bude padat další karma. Takže nářek absolutně zbytečný. S čím souhlasím je to, že od 130 lvl je to s dropem karmy probematické. Od toho lvl si dropuju karmu s jinou postavou, jelikož se mi kolikrát stalo, že jsem ze swamp odešel bez potřebné karmy. Ty jiné postavy na drop karmy jsou čistě z časových důvodů. Je pro mě absolutně nepředstavitelné i kdyby to bylo časově možné, jít za den 4xswamp. S hodností pěšáka je to 8 hodin hraní. To je opravdu šílenost! Ještě odevzdáváš karmu 4x denně tzn. si načasovat přesně swamp, aby si vylezl v době kdy potřebuješ karmu odevzdat. Takže počítám, že tady sedíš kolem 12h denně, tak myslím, že pro tebe není zase takový problém si dropnout karmu, kterou potřebuješ. Kdyby bylo na mě, tak s dropem bych absolutně nehýbal. Někde v jiném tématu psal Saggi, že nastavení dropu není tak jednoduché a jak psal Mansari, aby to neudělalo neplechu s něčím jiným. Za mě tedy nechat to jak je.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
TomasFoxx « pát 10:01 pm »

@

@

@

@
OrangEE « pát 9:59 pm »

@
TomasFoxx « pát 9:58 pm »